Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 971
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Аз постъпих да раждам в 5.30 сутринта. В моят случай имах достатъчно време за документи и отпечатъци преди това и отне няма 2 сек. На изписването също. Какво е толкова неприятно, че и скандално... А за документите- качих ги горе и през деня ме подсещаха любезно между контракциите да се подпиша  Joy

# 571
Да, това и мен ме влудяваше, но при Димова ми се случи само веднъж да е толкова фрапантно чакането.

# 572
Е, веднъж Кръстев закъсня с час и половина. В случая не чаках повече, защото бях първа. На първата ЖК чаках около 3 часа.
Но случва се, нали не работят само в Надежда.
Иначе вчера бях пред ЖК и чаках за разчитане на тонове 45 мин. Но така и не влязох, защото от ФМ дойдоха да ме издирват (имах час за доплер, а те пък нещо бяха много точни с часовете този път) и там ми ги разчетоха Simple Smile

# 573
Аз постъпих да раждам в 5.30 сутринта. В моят случай имах достатъчно време за документи и отпечатъци преди това и отне няма 2 сек. На изписването също. Какво е толкова неприятно, че и скандално... А за документите- качих ги горе и през деня ме подсещаха любезно между контракциите да се подпиша  Joy

Уф, мен на изписване ме държаха 40 минути в акушерския кабинет, защото нямаше връзка с мрежата на касата... Накрая получиха разрешение от някаква шефка да ме пуснат без отпечатък и да се оправят после, но жената, която трябваше да ме изпише, се притесни и ме задържа, докато не успяха.

# 574
Гледах репортаж от Окръжна болница във връзка с пръстовия отпечатък.Възрастни, болни и немощни хора стоят в най- добрия случай по половин час на опашка за прием.Някои плачеха от болка.Това,че на някой е отнело 2 сек. не значи, че по принцип е така.Дано на никого не се налага да преживее това,което видях!

# 575
  • София
Гледах репортаж от Окръжна болница във връзка с пръстовия отпечатък.Възрастни, болни и немощни хора стоят в най- добрия случай по половин час на опашка за прием.Някои плачеха от болка.Това,че на някой е отнело 2 сек. не значи, че по принцип е така.Дано на никого не се налага да преживее това,което видях!
Добре, сега ние какво да направим? Като променят закона, ще се спре с това, но засега нещата са такива за всички болници. Да, това било, онова било, съгласна съм, ама и с мрънкане не става. Хората са намерили начин- качват горе документите (в отделението), вземат 2 пъти отпечатък при изписване, ако приемът е бил спешен. Намерили са начин да е по-удобно за пациента. Повече не могат да направят.

В ОБ да си направят строга организация на прием и готово. Като има хора с болки и спешни случаи, ще им вземат отпечатък в удобен момент или при изписването. Не е чак толкова непосилно.

# 576
В събота си разкъсах коляното и ме взеха в Окръжна болница в спешното без отпечатъци, без нищо. Само лична карта да ми запишат данните.

# 577
  • Пловдив
В събота си разкъсах коляното и ме взеха в Окръжна болница в спешното без отпечатъци, без нищо. Само лична карта да ми запишат данните.
В спешно отделение се регистрира само с лична карта, а когато има хоспитализация, тогава се изискват отпечатъците.
Сигме, надявам се, че си добре и е малка белята!  Hug

# 578
А бе ходя на работа  Mr. Green Поне не счупих капачката. Сега спада отока и зарастват разкъсванията.
Определено беше малката беля, иначе щях да падна върху детето  с цялата си тежест ooooh!

# 579
  • Пловдив
А бе ходя на работа  Mr. Green Поне не счупих капачката. Сега спада отока и зарастват разкъсванията.
Определено беше малката беля, иначе щях да падна върху детето  с цялата си тежест ooooh!
Щом се движиш и си на работа е добре!  bouquet Че коляно много боли ...  аз го бях натъртила и изкълчила, та 3 седмици куцах и охках. Бързо да минава ти желая!  Hug

# 580
Надежда не е Окръжна. Обаче в крайна сметка ако Ви е по-спокойно намерете си болница, която ще Ви хоспитализира при раждане без отпечатъци и подобни 'безумия' и си раждайте там спокойно.
Друго си е болниците да си цедят касата, отпечатъците го правят малко по-трудно. Това с плаченето по коридорите не е от сега и ако в Надежда може да вземат отпечатък за 2 сек и другаде могат.

# 581
  • София
Чакането на опашки за прием си е нормална практика - за документи, за ЕКГ, за друг преглед. Аз съм била в това положение болна, немощна и страдаща... и обикновенно след обед леглото ти е освободено в стаята. И не съм била само аз така де - млади, стари всички чакат от една опашка на друга. Не виждам какво е различното в случая ...

# 582
Надежда не е Окръжна. Обаче в крайна сметка ако Ви е по-спокойно намерете си болница, която ще Ви хоспитализира при раждане без отпечатъци и подобни 'безумия' и си раждайте там спокойно.
Друго си е болниците да си цедят касата, отпечатъците го правят малко по-трудно. Това с плаченето по коридорите не е от сега и ако в Надежда може да вземат отпечатък за 2 сек и другаде могат.
        Не си спомням да съм Ви искала съвет къде да раждам и къде не!                                                                                                                                                                                   

# 583
Извинявам се за рязкия тон, кофти съм си написала поста!  bouquet Освен това сега видях, че не сте и потребителя писал за отпечатъците, така че се извинявам още веднъж!
Разбирам много добре, че при бременност всяко притеснение е огромно, просто мисля, че е в ущърб на всички процедурално и законово да не се следва всичко само защото болницата е частна и наистина съм пристрастна, тъй като имах едно прекрасно раждане там и се надявам да имам още няколко Simple Smile. Пожелавам Ви също където и да се случи това то да е прекрасно и за Вас и без притеснения!

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 19:21 от Анонимен

# 584
Извинявам се за рязкия тон, кофти съм си написала поста!  bouquet Освен това сега видях, че не сте и потребителя писал за отпечатъците, така че се извинявам още веднъж!
Разбирам много добре, че при бременност всяко притеснение е огромно, просто мисля, че е в ущърб на всички процедурално и законово да не се следва всичко само защото болницата е частна и наистина съм пристрастна, тъй като имах едно прекрасно раждане там и се надявам да имам още няколко Simple Smile. Пожелавам Ви също където и да се случи това то да е прекрасно и за Вас и без притеснения!
Може би и аз реагирах остро.Хормони,какво да се прави! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт