Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 443
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз ходех в кабинета на Ташков, но не по ЗК и бях много доволна. ЖК в Надежда не води както си видяла и сама, там дава дежурства и изражда. Пращам ти неговия тел на лични.
В кабинета и аз съм ходила няколко пъти в събота,изплашена и изтрещяла.Много внимание ми обърна тогава и ме успокои.Но за ЖК там не знам дали има опция

# 616
Аз ходех в кабинета на Ташков, но не по ЗК и бях много доволна. ЖК в Надежда не води както си видяла и сама, там дава дежурства и изражда. Пращам ти неговия тел на лични.
В кабинета и аз съм ходила няколко пъти в събота,изплашена и изтрещяла.Много внимание ми обърна тогава и ме успокои.Но за ЖК там не знам дали има опция
Няма опция, просто бях тотално изперкала и хормонална и си ходех в Надежда ежемесечно както и при него, на ЖК изобщо не ходих и не се записах до края, просто записвах прегледи според неговите препоръки. Съгласна съм, че това не е опция за всички и за ЖК ако е в Надежда има по-лесни опции, но като лекар определено съм възхитена. И искам второ пак така Simple Smile (той каза поне след година, за да имат време в болницата да се възстановят от мен Simple Smile )

# 617
Здравейте момичета и мами!
Аз не съм от бъдещите мами, но тъй като темата е огромна не мога да открия нищо във връзка с нормалните прегледи в тази болница. Имам проблем с менструацията през последните 3 месеца все закъснява с повече от 5 дни и искам да отида на преглед вече. Миналата година последно си правих цито в обикновена поликлиника и ме наплашиха с ЧПВ, "раничка" на матката и какви ли още не, та послушах съвета на едно момиче от този форум и отидох в клиниката на Щерев за колпоскопия. Там ме успокоиха, че не е нищо сериозно и следващата цитонамазка след година. Сега пак започвам да се притеснявам, защото още не съм раждала, а искам някой ден да си имам бебче, но в Щерев, честно казано, много струват тези екстри.
Така де..въпроса ми е дали в Надежда правят такива процедури и колко струват, защото в сайта им нещо не открих такава информация. Благодаря ви предварително!

П.п.: четох за онзи специален апарат Лувива, някоя от вас случайно да го е пробвала да даде някакви отзиви?

# 618
Час при д-р Еленчев.

# 619

Ами, благодаря за бързия отговор, но не получих отговор на всичките ми въпроси. Искам да знам колко струва цитото там, работят ли със здравна каса, за да знам дали изобщо има смисъл да ходя в друга болница или да си отида в Щерев пак.

# 620
30лв е цитонамазката. Не ми е известно да работят по ЗК, но най-добре попитай на информация д-р Еленчев приема ли с направление.

# 621
30лв е цитонамазката. Не ми е известно да работят по ЗК, но най-добре попитай на информация д-р Еленчев приема ли с направление.

Благодаря! Не е голяма разликата в цената, спрямо Щерев, но поне Надежда ми е по-близо до вкъщи.

# 622
Стотина лева излиза преглед(колпоскопия) с цитонамазка при Еленчев. Дали работи със ЗК - питай по телефона, но май не.

# 623
Цитунамазка-50.00лв.
Микробиология-30.00лв.
Колпоскопия-30.00лв.
Преглед-50лв.
При др.Христов съм аз препоръчвам!

# 624
Дами, може ли да ви помоля за повече инфо за д-р Констатин Ташков ?! Той не води женска консултация в Надежда, така ли ?! А преглежда ли или само ако стигнеш до него за секцио ?!  newsm78

# 625
Дами, може ли да ви помоля за повече инфо за д-р Констатин Ташков ?! Той не води женска консултация в Надежда, така ли ?! А преглежда ли или само ако стигнеш до него за секцио ?!  newsm78
Др Ташков не води жк в Надежда. Води жк в Сердика и записва часове и в частния си кабинет. В Надежда изражда нормално и секцио, дава дежурства в спешния кабинет, където можеш да отидеш когато е на смяна. Разгледай темата назад, ако продължа да сипя хвалебствия за него ще ме бан-нат за реклама! Най-добре му звънни и той ще ти обясни какво може да ти предложи.

# 626
  • София
Хммм, много неприятна история в "Надежда".
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=966040.new#new

Интересно е, защо са се сменяли само Белкин, Кръстев и Стоянова? Сигурно, защото е било по Коледа. За тези 3 дена толкова ли не са се "завъртяли" Ташков, Христов, Кайрякова и др., че да помогнат, ако могат. Другият въпрос е, защо Ослеков не се е намесил при такъв случай? Thinking

# 627
  • София
То малко късно и не е имало много шансове. Трябвало е да се вземат мерки по навреме.
Проследяващия не си е свършил работата  Confused
Мен ме шокира отношението после.

# 628
  • София
То малко късно и не е имало много шансове. Трябвало е да се вземат мерки по навреме.
Проследяващия не си е свършил работата  Confused
Мен ме шокира отношението после.

И мен ме шокира отношението, което ме кара да се замисля, дали аз съм била късметлийка при престоя си? Изумена съм, че визитациите са се свеждали до "Добър ден!". Мен си ме преглеждаха доста обстойно. Rolling Eyes

Не съм лекар, но може и Стоянова да е подценила ситуацията. Мен искаха да ме приемат за повръщане. Хем бях спонтанна бременност, с един плод. А, такива зацапвания не са за подценяване и е странно изказването на Стоянова: "нормално е". newsm78 Още повече, че е пациентка с близнаци (първа лампа) и ин витро (втора лампа за повишено внимание!).

# 629
Оххх, потресаваща история! Искрено се надявам малкото буболече да има сили и да се пребори!
Аз се записах за жк при др Кръстев, а от горепрочетеното той май не влиза в топ 5 на компетентност. Честно ми настръхна косата, защото и моите буболечета да две...
При Белкин съм ходила веднъж за цитонамазка докато го нямаше др Стаменов и не останах със симпатия.

Общи условия

Активация на акаунт