Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 432
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дами, за всяка една болница има такива разкази. Ужасявящо е това, което се е случило на жената, факт. Но не мислете, че има болница, в която не се е случвало подобно нещо.

Има си национални разпоредби и наистина малките бебета приемат само в МД и в Токуда. Дали беше кило или кило и двеста на човече, не помня, но аз също с такива проблеми и в таква седмица бих отишла там, а не в Надежда.
Когато избирах б-ца за раждане, четох за всички б-ци в Сф и недоволни (с ужасяващи истории) имаше във всяка една тема.

Аз знам за преди 32 г.с.
Cristi, ако не се лъжа, беше писала за клас на неонатологиите в МД, Токуда и Надежда.
Ето тук е обсъждано: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=949457.750

# 676
Лелее много се разстроих. Още повече, че се следя при въпросната д-р Стоянова. Много се замислям какво да правя от тук нататък. Вече ме е страх да ходя на преглед при нея ( 26 гс съм) Sad. Още повече ме е страх ако при раждане се падна в смяната на Белкин Sad Бях убедена, че това е моята болница, а сега се чудя накъде да поема Sad
Записваш си час за друг лекар и готово. Нито някой ще те разпитва защо, а и да те пита казваш, че така си преценила и толкова.
Аз ходя на ЖК при д-р Стоянова. Направими впечатление, че не обича да дава мнение, а ме изпрати на съответния специалист. Винаги пита какво е казал доктора по ФМ. Първоначално не я харесах и исках да я сменя, но от кол центъра ми обясниха, че не може това да се случи и трябва да остана при нея. От тогава започнах да й досаждам с въпроси и да търся отговори на притесненията ми.
Преди осем години бях на ЖК в държавна болница, водена от лекар, които освен бременност и раждане се занимаваше и с оперативна гинекология. Направих сравнение между двете болници и се оказа, че и двете ЖК се водят по един и същ начин, с тази разлика, че преди изследванията се гледаха след месец на следващия преглед.

# 677
От кол центъра са идиоти. Съжалявам за крайното определение, но е така. Разбира се, че можеш да я смениш. Просто записваш час при друг лекар (последно инфо от Януари).

# 678
Заради инцидента с бременната мама с близнаци ще сменят д-р Стоянова с друг лекар, ако поискате.
Нямат право да откажат.
 Ако го направят, се обосновавате, защо не искате да сте при този доктор.Като пациент имате право на това.

# 679
  • София
Пациентите може да сменят д-р Стоянова заради инцидента, но въпросът с д-р Белкин остава. Тези, които раждат нормално и се паднат по време на негово дежурство, как да го сменят?
Стаменов трябва да вземе някакви мерки или поне да изкаже становището на болницата по въпроса, ако не иска това да се отрази на решението на майките къде да раждат.

# 680
Стаменов отсъства в момента, а Белкин имам чувството, че е бетониран там Tired

# 681
А някой да спомене за този случай на другите специалисти - Персенска, Цветков? На регистратурата? Да се даде гласност поне, че има някакъв проблем във форума? Знам ли...  newsm78

# 682
  • София
Стаменов отсъства в момента, а Белкин имам чувството, че е бетониран там Tired
Добре, нека реагира след като се върне, прегледа документите, говори с лекарите, които са присъствали и с майката.

Цитат
а Белкин имам чувството, че е бетониран там
Ти как си го обясняваш това? Аз не мога, честно.

Clear, майката е писала в страницата на б-цата във фейсбук, а според запознати Надежда Стаменова чете там.

# 683
О,проблемът е и вэв фейса.
Щом самият финансов директор си е позволил да се отнесе по такъв начин с пациентката не очаквам нещо да се промени.

# 684
  • София
Писала е в група на пациентки, не на болницата. Това че надежда стаменова е член на групата не означава че чете всичко.  Rolling Eyes
Аз бих и пратила темата тук във форума, но не знам как през телефона.

# 685
Мишенце, нямам обяснение, но е факт dontknow

Бамбе, момичето каза, че ще пише и на двамата, но мисля, че изчаква да се върнат със Стаменов. Не искаше да ги притеснява, докато отсъстват.

# 686
# 687
  • София
Мишенце, нямам обяснение, но е факт dontknow

Скрит текст:
Бамбе, момичето каза, че ще пише и на двамата, но мисля, че изчаква да се върнат със Стаменов. Не искаше да ги притеснява, докато отсъстват.
И аз нямам, затова питам. Ти познаваш вожда, болницата, лекарите... всичко. Peace Hug

# 688
Не е като да ми дават рапорт кое защо се прави  Simple Smile Доверявам се на преценката на Стаменов за всичко, но специално за Белкин ми е необяснимо.

# 689
  • София
Не е като да ми дават рапорт кое защо се прави  Simple Smile Доверявам се на преценката на Стаменов за всичко, но специално за Белкин ми е необяснимо.
По-скоро ми е чудна липсата на реакция от страна на Стаменов, но може и да последва.

Общи условия

Активация на акаунт