Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 530
  • 717
  •   1
Отговори
# 240

А кога ви дават вода да пиете? И май трябва да се пие заради упойката нали?

# 241
  • В сърцето на любимия човек
Вода дават още в реанимация. Писле пак там дават чай и протеинов шейк.

Рициновото масло ми беше гадно и на входа и на изхода  Sick

# 242
И забоденото на гърба за упойката,като лягаш върху него  от бутането няма ли възможност да се извади?

Дали има естествено раждали мами без упойка да кажат как е било при тях?

Аз съм без упойка два пъти, но не съм сигурна какво точно те интересува? Слагат абокат на ръката на всички раждащи за всеки случай. Първия път ми беше на сгъвката на лакътя, което доста затруднява първите неумели опити за кърмене, а втория път - на китката.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 21:50 от RumyanaP

# 243
Здравейте, мили дами. Четох темата, но отзивите са основно за раждане. Имам нужда от добър гинеколог, който разполага и с добра апаратура за обстоен профилактичен преглед - цитонамазка и микробиология, със съмнения за поликистоза съм. Клиника "Надежда" ми е най-удобна като местоположение. До сега не съм намерила "моят" лекар, но се надявам на вашето компетентно мнение.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 21:52 от Maggie Rose

# 244
Може ли някой да ми изпрати номера на д-р Ташков от Надежда? Сигридов щеше да ми го дава,но забравихме Grinning още съм в чуденка и без лекар за раждане

# 245
Здравейте, мили дами. Четох темата, но отзивите са основно за раждане. Имам нужда от добър гинеколог, който разполага и с добра апаратура за обстоен профилактичен преглед - цитонамазка и микробиология, със съмнения за поликистоза съм. Клиника "Надежда" ми е най-удобна като местопложение. До сега не съм намерила "моят" лекар, но се надявам на вашето компетентно мнение.
Аз съм доволна от Еленчев, макар че май се спряга името му по-скоро за онкологични проблеми.

# 246
  • София
Здравейте, мили дами. Четох темата, но отзивите са основно за раждане. Имам нужда от добър гинеколог, който разполага и с добра апаратура за обстоен профилактичен преглед - цитонамазка и микробиология, със съмнения за поликистоза съм. Клиника "Надежда" ми е най-удобна като местопложение. До сега не съм намерила "моят" лекар, но се надявам на вашето компетентно мнение.
Аз съм доволна от Еленчев, макар че май се спряга името му по-скоро за онкологични проблеми.

Добър е Еленчев и аз го препоръчвам. Лично нямам допир до него, но моя близка преди време попадна на него и се оказа много свестен и си разбира много човека.
Тя всъщност беше с особени оплаквания и болки. Друг лекар я преглеждаше, но тъй като им се стори по сложно, имаше образование и не можеха да разберат какво е извикаха Еленчев и той се зае веднага с нея. Доволна остана много.

# 247
И аз съм доволна от Еленчев. Да, той е онкогинеколог, но покрай цитото ще обърне внимание и на останалите проблеми.

# 248
  • София
Боже. Боже..ако стигна до секцио и аз ще умра от страх.  Tired Не че от нормалното не ме е страх. Ох...колкото повече наближава, толкова повече ме хваща шубето. Как ли ще се справя? newsm78

# 249
И аз съм много доволна от д-р Еленчев.

# 250
Люксен, не се притеснявай, ако стигнеш до секцио. Единственият неприятен момент е при раздвижването, но болката е поносима и колкото си по-активна, толкова по-бързо отшумява. Аз бях планирано секцио и бях много спокойна - преди, по време и след операцията. Всички се грижат много добре за бебето и за теб. Peace

# 251
Благодаря за препоръките, момичета. Знаете ли как върви графикът на доктор Еленчев, понеже за добрите специалисти се чака с месеци?

# 252
Към момента има свободни часове на 25, 27, 30 и 31.01.2017. Може да запишеш час ето тук:
http://www.nadezhda.bg/zapisvane-na-chas/

# 253
За репродуктивните се чака само. Другите са по-разтоварени.

# 254
Към момента има свободни часове на 25, 27, 30 и 31.01.2017. Може да запишеш час ето тук:
http://www.nadezhda.bg/zapisvane-na-chas/
Мисля да сложа линка в следващата тема.

Общи условия

Активация на акаунт