Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 438
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
Така е, повечето хора си мълчат. Обаче това сигурно е стигнало до Шефа. Дано не е само докладът по темата на лекарите.

# 646
На мен  ми стана много интересно и за касовата бележка и неупотребения предплатен пакет за женска консултация.

# 647
  • София
Така е, повечето хора си мълчат. Обаче това сигурно е стигнало до Шефа. Дано не е само докладът по темата на лекарите.
Да, стигнало е, но как? Като рапорт. Съмнявам се в рапорта да са обяснили това, което е написала потребителката. Аз съм потресена от факта, че в рамките на 2стр. 3-та родилка се оплаква от една и съща докторка, но вероятно и трите са си тръгнали без да подадат жалба и така всъщност не им дреме, дали след тях няма да пострада някоя друга.

На мен  ми стана много интересно и за касовата бележка и неупотребения предплатен пакет за женска консултация.

Да, това пък е било за капак.

Честно ви казва, все едно чета за друга болница.
Скрит текст:
За 5 дена нямах визитация от типа "Добър ден и довиждане". Отделно в дадена ситуация екипът реагира много бързо и адекватно. Вероятно е до късмет, но пък за 5 дена се изредиха много доктори. Аз съм споделяла, че наистина бяха загрижени. Идваха, придружаваха ни до WC първите дни, за да не ни прилошее, питаха как сме. Даже аз самата им казвах, че е било причерняване от рязкото ставане, но те идваха по няколко пъти през деня, мериха Т, кръвно, казваха ми да ги викам когато ставам. А, потребителката не е поглеждана с дни. Как може такова нещо? Даже Сашка Велчева беше и по-строга. Имам чувството, че ме следеше. Отида ли в кухнята, идваше да надникне, дали ми е добре и ми казваше "още 5мин и си лягаш". Rolling Eyes И не е било само с мен така.

# 648
Ужасно е това, което се е случило, дано бебенцето да успее да се пребори. Като майка на недоносено бебе вярвам, че това ще се случи.
И аз родих преждевременно в 32 г.с. и благодарение на това, че на смяна беше д-р Георгиев и видя, че нещата не отиват на добре сме живи и здрави със сина ми. Следях се  на ЖК при д-р Белкин и също не съм доволна от него. До края неглижираше състоянието ми, а аз бях с плацента превия тоталис.
На фетални морфологии не ходех в Надежда, защото все нямаше часове за д-р Михова или Чачева. После се оказа, че д-р Георгиев е голям специалист и ако го знаех по-рано щях да ходя при него. На фетални ходех във Фемина при д-р Врагалева и тя още от 25 седмица ми каза, че съм с плацента превия тоталис, но д-р Белкин твърдеше, че не е така.
И на мен не ми беше върната неизползваната сума, която бях платила за ЖК.

# 649
  • София
За 3-4 страници преброих 6 родилки, които са имали пряк контакт с Б. и никоя не е доволна. Вождът дали знае тази "подробност"? Thinking Нали едно време Надежда Стаменова четеше тук? Макар, че не им е работа да четат по форумите, но все пак.

# 650
  • София
четат със сигурност.
само аз съм доволната от белкин, ама не ме е проследявал.
имах късмета д-р михова тогава да проследяваше, та тя ми спести много проблеми.

# 651
  • София
Дано четат и със сигурност знаят коя е родилката. Ако трябва, ще се свържат с нея, за да изяснят случая с отношението и да оправят кашата с платения пакет. Поне това могат да направят.

# 652
Освен, че омаловажаваше състоянието ми д-р Белкин когато ме видя в реанимацията след раждането ми само ми кимна и дори не дойде да ме попита как сме с детето. За сравнение д-р Георгиев присъстваше на раждането ми и седеше до главата ми, макар че оператори на секциото ми бяха д-р Генадиева и Кръстев. Беше изключително щастлив, че малкия се роди с добри килограми и показатели за недоносено бебе.

# 653
  • София
Казвайте ги тези неща, казвайте ги! Казвайте и хубавото и лошото! Имате и анкета при изписване. Помнете имената на акушерките и лекарите. Ако не ги помните, отворете сайта, вижте имената им, все пак по физиономия ги знаете.

Скрит текст:
Всички поименно ги изредих. Хубавото написах, пропуските посочих, забележките си казах. Така се върви пък подобряване на нещата. И не става дума за болницата само. Навсякъде трябва да е така.

# 654
  • В сърцето на любимия човек
Аз писах, двете жени, които споменах - също. Не съм забелязала Белкин да е станал по-човечен от този факт  Rolling Eyes

# 655
  • София
Просто не мога да повярвам, че Стаменов стои и не предприема нищо при толкова много оплаквания. Rolling Eyes Все пак тази б-ца не му е до време т.е. колкото изкара. Предполагам, че му пука какво се случва.

# 656
  • София
и аз това се чудя. От много време чета по форума за недоволни от този Белкин и чак се постарах да го видя кой е и да не попадам на него  Tired

# 657
Лелее много се разстроих. Още повече, че се следя при въпросната д-р Стоянова. Много се замислям какво да правя от тук нататък. Вече ме е страх да ходя на преглед при нея ( 26 гс съм) Sad. Още повече ме е страх ако при раждане се падна в смяната на Белкин Sad Бях убедена, че това е моята болница, а сега се чудя накъде да поема Sad

# 658
  • София
реално оплаквания явно няма, пише се по форуми основно  Rolling Eyes
и от самия стаменов има оплаващи се във форума, но като отидат там тишина.

# 659
  • София
Лелее много се разстроих. Още повече, че се следя при въпросната д-р Стоянова. Много се замислям какво да правя от тук нататък. Вече ме е страх да ходя на преглед при нея ( 26 гс съм) Sad. Още повече ме е страх ако при раждане се падна в смяната на Белкин Sad Бях убедена, че това е моята болница, а сега се чудя накъде да поема Sad
Според мен не се стресирай излишно. В тази б-ца има страшно кадърни лекари и затова ме е яд, че техният труд някак остава на заден план заради издънките.
Аз по-скоро си правя извод, че Стоянова не е за следене на проблемна бременност. Няколко пъти ми е подписвала тонове и веднъж мина на визитация. Останах с много добри впечатления от нея. Писах някъде назад в темата даже, но ето че има и пропуски.

реално оплаквания явно няма, пише се по форуми основно  Rolling Eyes
и от самия стаменов има оплаващи се във форума, но като отидат там тишина.
Ето това не го разбирам. Преживяват някакъв кошмар, излизат и после просто забравят. Да, сигурно не им се връща към тези моменти, но е хубаво да се "спасят" следващи родилки. Не мога да приема тази наша черта, че всеки се спасява сам. Нямаме мисленето на общество, мисленето, че от нас зависи това да не се повтаря. И не говоря само за болницата. Оплаквания има от кой ли не, но като попиташ за жалба и всеки маха пренебрежително с ръка.

Общи условия

Активация на акаунт