Нашите second hand находки - тема 35

• 119 277
  • 784
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet

Любимата ми находка е това вълнено сако Zara
Скрит текст:

# 31
Уникално сако, откога мечтая за такова, но все попадам на големи размери  Cry с кеф да си го носиш!!  Heart Eyes
Аз снощи хич не съм и видяла, че има въпрос..любимо ми е палтото, което купих миналата година от Ремикс  http://prikachi.com/images.php?images/575/8989575N.jpg
Беше си скъпо-46лв., обаче от години мечтаех за точно такова зелено, та така  Whistling

# 32
Аз днес си изхвърлих кожените ботуши до коляното, с които се бях сдобила миналия месец след цели..4 или 5 обувания. Кожата се нацепи и направо взе да се лющи. Съпругът се скара, че купувам боклуци. Embarassed Страхотен модел бяха и много ми бяха удобни. За 8 лева. Според мене кожените във ВУ, изкуствена кожа, ако са се търкаляли много време някъде, кожата се скапва и въпреки, че на външен види изглежда здрава след няколко носения отива в боклука.
да, или подметките се нацепват ... не трябва да са стояли много където и да е . материалите се развалят.

И аз си обичам всички находки и ме е яд като ми застягат някъде ... ама аз съм си виновна.

# 33
  • о`майна лунна нощ е
И аз съм пропуснала любимата зимна находка - това палтенце естествена кожа за 10 лв. и ст. е. http://www.prikachi.com/images/154/8438154K.jpg.
Шапката с пимпона ми струваше двойно повече /нова/

И аз си обичам всички находки и ме е яд като ми застягат някъде ... ама аз съм си виновна.

Като казахте стяга ... Преди две години сигурно си взех едни дънки Levi`s /4 лв. от Дрехата/. Като ги изпрах и поносих малко се оказа, че се отпускат прилично и почнаха да ми стоят широки. Прибрах ги и ги слагах само прясно изпрани, по веднъж, докато все още не е отпуснал платът, че да не ми висят като харизани.
Ми ... тази година така се наместих в тях, че и спомен от широтата им не усетих и продължавам да не усещам.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 14:31 от `ТуиГ

# 34
Покрай снимката на `ТуиГ  се сещам да ви питам- кожено яке, което е понамачкано от стоенето в балата как може да се оправи/ с гладене със слаба ютия, едва ли..../ ?

# 35
Покрай снимката на `ТуиГ  се сещам да ви питам- кожено яке, което е понамачкано от стоенето в балата как може да се оправи/ с гладене със слаба ютия, едва ли..../ ?

Имах намачкано яке ВУ - натиснах го под матрака и спахме върху него няколко дни.
Изправи се.
За любима находка - всичко, което съм си намерила ми е любимо.

# 36
Като казахте стяга ... Преди две години сигурно си взех едни дънки Levi`s /4 лв. от Дрехата/. Като ги изпрах и поносих малко се оказа, че се отпускат прилично и почнаха да ми стоят широки. Прибрах ги и ги слагах само прясно изпрани, по веднъж, докато все още не е отпуснал платът, че да не ми висят като харизани.
Ми ... тази година така се наместих в тях, че и спомен от широтата им не усетих и продължавам да не усещам.  Crossing Arms

И аз си взех едни такива дънки, имат много голяма еластичност и като ги обуя сефте след пране, стоят точно по мен. После се отпускат. Като ги обуя и в работата ме питат къде е Росинант  Grinning
http://www.prikachi.com/images.php?images/869/8989869u.jpg

# 37
Любими зимни находки са ми две палта-кафяво,вълнено и черно,по-тънко,които скъсвам от носене есента и зимата,преди да стане кучи студ.Както и всички шалове,открити из ВУ.
За гладенето на кожено яке-бях си купила едно доста намачкано,еко кожа.Накиснах го и го изпрах в хладка вода с омекотител и се изглади видимо.Иначе с ютия и други начини не съм пробвала.

# 38
Emi DanielJoy Joy

# 39
  • София/Севлиево
Онази Мания в Гео Милев ми беше супер удобна за пазар.Сега се разхождам чак до  центъра и днес отивайки към панаира на книгата за първи път видях, че са отворили магазин Дрехата на бул.Васил Левски, в посока към НДК след ДСК дето е на ъгъла с Графа по същия тротоар се върви малко и се стига(аз и моите описания  ooooh! ), но нямах време да вляза и разгледам, а на витрината имаше една доста привлекателна жилетка...

# 40
  • о`майна лунна нощ е

И аз си взех едни такива дънки, имат много голяма еластичност и като ги обуя сефте след пране, стоят точно по мен. После се отпускат. Като ги обуя и в работата ме питат къде е Росинант  Grinning
http://www.prikachi.com/images.php?images/869/8989869u.jpg

Абе, Шарпи, сподели наистина ... къде върза Росинант  Joy
 Hug

С най-добри чувства и много усмивки го написах!  Hug

# 41
Като стана дума за сако, вчера на Кап.Райчо на 7,99лв/кг имаше страхотно сако на Marc o Polo , не знам дали така се пише - изглеждаше новичко и интересен модел в ръкавите, но беше може би Л ... (аз влизам в S и M, за мен беше голямо) - така де, ако някой има път натам, според мен си заслужаваше ... Rolling Eyes

# 42
Любими зимни находки са ми две палта-кафяво,вълнено и черно,по-тънко,които скъсвам от носене есента и зимата,преди да стане кучи студ.Както и всички шалове,открити из ВУ.
За гладенето на кожено яке-бях си купила едно доста намачкано,еко кожа.Накиснах го и го изпрах в хладка вода с омекотител и се изглади видимо.Иначе с ютия и други начини не съм пробвала.
Да, за еко кожа и аз съм изпирала на ръка и става, обаче това яке, за което питам, е естествена......и с пране ме е страх да не го похабя/ щото според етикета  само химическо чистене може/....

# 43

Ако не се лъжа за кожа някъде съм чела да се сложи на закачалка в банята,докато се къпеш.От парата се изправя.
Имам малко неща от ву(като не съм упорита в ровенето),но всички са ми любими.Три-четири ризки.Последно обувки за планина от мания в Хаджи Димитър 8кинта.Беше ми на път,иначе ми е далече.Голям късмет,страхотни!Онзи ден бях в халите,нищо.Точно мн.скъсани ботуши имаше.На пръв поглед не се вижда.Най-голямата ми гордост са завеси за без пари.Последните от преди 2м.за 5,20лв.за прозорци над 3м. от шик-шик.Шивачката ги оцени като мн.качествени.Перделъка ми излезе доста по-скъпо.

# 44
Естествена кожа в никакъв случай пране. Казвам го от опит. Бях си изцапала кожено яке и рекох да го пусна в пералнята и го съсипах. Не от самото пране, а от съхненето - втвърдява се и се свива! Peace

Общи условия

Активация на акаунт