"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Според мен бързат да го пуснат и да го завършат.
Пак да се повторя никъде го няма това сезон да свърши и само няма и три месеца по-късно да почнат нов сезон.
Явно ще е последен, то и заглавието го издава.

# 166
 Joy Joy Така е , бързат , защото съвсем ще изгубят тези като мен , които го гледаме още  само  ,защото е български .

# 167
  • Разпиляна във въображението
Не трябваше да е на сезони, а като една постоянна 30 мин. сапунка като Дързост и красота, Малката булка и т.н.

# 168
Не трябваше да е на сезони, а като една постоянна 30 мин. сапунка като Дързост и красота, Малката булка и т.н.

УЖАС..  Joy

# 169
В новата песен на Миро в клипа участва КАЛИН Mr. Green
http://www.dunavmost.bg/Fun/Video/75505-novata-pesen-na-miro-pre … tsata-na-fenovete

# 170
  • Разпиляна във въображението

Страхотна е. Поне аз много я харесвам. И сега ми се върти и върти...

# 171
  • София
И на мен много ми хареса.  Heart Eyes И Димо ми хареса.  Blush

# 172
  • тук, на мястото си
И в сериала харесвам Димо Алексиев  повече, а и  с Дария са перфектна двойка.

# 173
  • Sofia
То не че е за тук, но коя е жената в клипа на Миро?

# 174
  • София

Красена Ангелова се казва. Сгодена е за водещия на новините по нова - Христо Калоферов.

# 175
  • Sofia

Красена Ангелова се казва. Сгодена е за водещия на новините по нова - Христо Калоферов.

bouquet

# 176
  • София
И на мен много ми хареса.  Heart Eyes И Димо ми хареса.  Blush

Страхотен е Димо в клипа! И песента е страхотна! И мацката - също! Добре им се е получило между двамата. Като и написах името в гугъл ми излезна профила ѝ във ФБ, явно работи към продукцията, защото им е постнала страхотни снимки на всички от сериала!

# 177
Красена е фотограф на Нова Телевизия по принцип, и на екс фактор бяха нейни снимките.
Сега разбирам, че  е сгодена за новинаря  Simple Smile

# 178
  • Берлин
Случайно ви открих и сега разбирам, че сезонът започва скоро. Много скоро даже, но нека. Не успях да гледам последната серия на предния сезон, но сигурно ще пуснат нещичко "за припомняне". В последните серии Наталия и Калин ми се затвърдиха като любимци

# 179
  • София
Красена е фотограф на Нова Телевизия по принцип, и на екс фактор бяха нейни снимките.
Сега разбирам, че  е сгодена за новинаря  Simple Smile

Ами и от мен да научите нещо.  Laughing Харесала съм страницата на Нова тв във фб и май там ми изскочи като новина.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт