"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Запис
Ще ми е интересно в новия сезон да видя да кажем израждане я на бебета тризнаци,четиризнаци нещо такова...

с Милошевото чувство за хумор от различни бащи, недай си Боже и майки Shocked

# 31
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не знам дали е чувство за хумор, но не много отдавна тук имаше подобен случай. Едното бебе заченато преди другото и то от двама различни. Много рядко явление е, но съществува. Не се водят близнаци.

# 32
Актрисата която играе майката на Мазов не е ли Пламена Гетова.
Неее

# 33
  • Варна
Хубави са снимките от снимачната площадка. Усмихнати са всички, приятни са за гледане така. Явно Наталия и Калин се задържат в епизодите засега, нямат да избягат като двойка в Судан Mr. Green

# 34
Исках да изкоментирам това от предната тема
Цитат
Вилито се беше опитала да убие Стилянова и дори си мислеше, че го е направила. И една майка вярваща, че детето й е отвлечено от убиец е съвсем реално да не я издадат в полицията, ами да й играят по свирката.
но тъй като е заключена го правя тук. Виолета кога си е мислила, че е убила Стилянова? Когато беше катастрофата ли? Тогава доколкото си спомням, не Виолета я блъсна - Галя сама си катастрофира, щото беше много важно да си търси звънящия телефон правейки завой. Когато Виолета я откри, Галя си изглеждаше мъртва. Тя просто не уведоми съответните органи и си изигра нейните игри, но не тя "уби" Стилянова...

Да, моя грешка.  Peace
Но пък я остави там на произвола на съдбата.

# 35
Актрисата която играе майката на Мазов не е ли Пламена Гетова.
Неее
Пламена Гетова е. И аз малко се зачудих дали е тя, на нея ми заприлича, но не бях сигурна. Сега погледнах надписите в края, оказа се точно Пламена Гетова.

# 36
  • До морето
Цитат
Вилито се беше опитала да убие Стилянова и дори си мислеше, че го е направила. И една майка вярваща, че детето й е отвлечено от убиец е съвсем реално да не я издадат в полицията, ами да й играят по свирката.
но тъй като е заключена го правя тук. Виолета кога си е мислила, че е убила Стилянова? Когато беше катастрофата ли? Тогава доколкото си спомням, не Виолета я блъсна - Галя сама си катастрофира, щото беше много важно да си търси звънящия телефон правейки завой. Когато Виолета я откри, Галя си изглеждаше мъртва. Тя просто не уведоми съответните органи и си изигра нейните игри, но не тя "уби" Стилянова...

Да, ама и взе телефончето нали, за всеки случай  Laughing

# 37
  • София
Блузата на Радина е много хубава. Heart Eyes

Димо е много готин.  Heart Eyes

Епизодът за Дядо Коледа явно по Великден ще го дават.  Crazy

# 38
Цитат

Да, ама и взе телефончето нали, за всеки случай  Laughing
Да, аз затова казах, че си изигра нейните си игри  Rolling Eyes

# 39
  • София

Може пък да пуснат извънреден Коледен епизод, който да няма нищо общо със събитията до сега. Има такава сериална практика Hug

# 40
Не беше лош епизода, марак и леко постен като за финален.

Хареса ми включването на майката на Мазов, както и постъпката на Хинова  Peace

Наталия и Калин са страхотни  Heart Eyes а в начялото на сериала ми изглеждаха доста неприятни персонажи.

Марак и да се очакваше отворен финал, за мен беше много недовършена сцената с Василев и конкурса, трябваше поне малко да загатнат как ще постъпи  Peace
Според мен обаче няма да натопи Генадиев.

# 41
  • София

Може пък да пуснат извънреден Коледен епизод, който да няма нищо общо със събитията до сега. Има такава сериална практика Hug

Ами айде, дано.  Simple Smile

# 42
  за мен беше много недовършена сцената с Василев и конкурса, трябваше поне малко да загатнат как ще постъпи  Peace
Според мен обаче няма да натопи Генадиев.

Представяте ли си Сашо да заговори за размяната, а не за офшорката на Генадиев. hahaha Joy hahaha

# 43
Да си кажа на мен ми мина през ума подобно нещо  Crazy

# 44
Запис!  bouquet
Някакви новини кога да чакаме 3-и сезон?

Общи условия

Активация на акаунт