"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Ню Йорк
Сашето няма ли кой да му каже да вземе да се подстриже и обръсне. Вече мяза на някакъв дето спи под мостовете  ooooh!

# 61
  • Пловдив
Сашето няма ли кой да му каже да вземе да се подстриже и обръсне. Вече мяза на някакъв дето спи под мостовете  ooooh!
+1 Peace
Ама май няма да е скоро...като гледам промото на филма по кината Tired

# 62
  • Разпиляна във въображението
И като влиза в операция с тия стърчащи косми от врата и бузите

# 63
  • Sofia
Той като хайдутин по-обръснат ми се вижда...

# 64
  • Mediterraneo
Моля някой да ми припомни какво се случи с Ирина ли беше, онази, която си открадна бебето обратно? Арестуваха я, после я пуснаха, с бебето й какво става? Нещо ми се губят събитията около нея.

# 65
  • София
След продължително отсъствие от сериала се яви изневиделица и даде показания против Захариева за продажбата на бебета.

# 66
Последно помня, че я арестуваха на една автогара. После давали ли са изобщо нещо за нея? Не помня да са я освобождавали...

# 67
  • София
Последно помня, че я арестуваха на една автогара. После давали ли са изобщо нещо за нея? Не помня да са я освобождавали...

E, как Захариев нали я изнамери отнякъде, за да свидетелства против Захариева. И sali е написала по-горе.

# 68
Да, видяхме и подразбрахме, че очевидно е пусната. Питам след автогарата давано ли е нещо за нея?

# 69
  • Другата България
Не.

# 70
  • Mediterraneo
Значи затова ми се губят нещата, тях просто ги няма  Tired  Whistling
Арестувана за отвличане на бебе, преди това продадено, нищо, че е нейното; и така изведнъж се появява да дава показания срещу друг. Найс, да!

# 71
  • Бургас
Надявам се в трети сезон да включат майката на Мазов. Играе добре, ще бъде интересно.

# 72
 Peace
Мъката свърши

# 73
Да, видяхме и подразбрахме, че очевидно е пусната. Питам след автогарата давано ли е нещо за нея?
Споменаха, че са я пуснали. Семейството, това, което взе бебето, казали, че е тяхна близка, наскоро загубила дете и оттеглили жалбата.

# 74
  • There I was on a July morning
На мен ми хареса последния епизод, като за край на сезона.
Най-после главните действащи лица разбраха истината, разрешиха се част от проблемите, но оставиха отворени сюжетни линии и за следващия сезон. Laughing
Относно д-р Василев - мисля, че нищо уличаващо за Генадиев няма да каже пред комисията, но това ще видим след има-няма няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт