"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
И аз мисля, че Василев ще си замълчи. И после 5 години няма да могат да пипнат професора. Той ще да е най-малко на 63г. Подготвят ни за пенсионната реформа.

# 76
  • гр.Пловдив
неее, Генадиев сам ще се оттегли след година-две. Алекс ще го наследи, а той с Жен ще преоткрият любовта и ще харчат офшорките по света

# 77
  • Варна
В новия сезон д-р Александър Василев може да  приеме фамилията на истинския си баща..
Д-р Василев-Генадиев,
А Калинчо Генадиев
Д-р Генадиев-Василев
😁😝

# 78
  • Майна Сити
Така звучи все едно са се оженили един за друг  tooth

# 79
И аз мисля, че Василев ще си замълчи. И после 5 години няма да могат да пипнат професора. Той ще да е най-малко на 63г. Подготвят ни за пенсионната реформа.

Joy Joy Joy

# 80
В новия сезон д-р Александър Василев може да  приеме фамилията на истинския си баща..
Д-р Василев-Генадиев,
А Калинчо Генадиев
Д-р Генадиев-Василев
😁😝
А Бибито каква ще стане?

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 09:43 от zoribori

# 81
Е тя сега е Захариева-Василева
ще стане Захариева-Василева-Генадиева  Joy

# 82
  • Ню Йорк
Е тя сега е Захариева-Василева
ще стане Захариева-Василева-Генадиева  Joy

Joy Joy Joy О не, ще ме уморите.

# 83
  • Варна
Така звучи все едно са се оженили един за друг  tooth
Хихихи знае ли човек може след някои и друг сезон и това да видим 😁 Party

# 84
Аз не разбрах, как Виолета разбра, къде се намира жилището, от което са ключовете, които намери? newsm78

# 85
  • София
Предположихме, че адресът е бил написан на ключодържателя. Би било доста глупаво, но за друг вариант не се сетихме.

# 86
Предположихме, че адресът е бил написан на ключодържателя. Би било доста глупаво, но за друг вариант не се сетихме.
Те и сценаристите   не са отделили много  акъл  за това  , както и за повечето  нелепи ситуации в сериала .

# 87
  • тук, на мястото си
Здравейте на всички тук!  bouquet
Току що се регистрирах и бързам да се включа в дебатите по сериала.  Grinning Надявам се Наталия да остане, че според мене Дария е една от малкото артисти, които много добре си играят ролята.

# 88
  • Варна
Аз не разбрах, как Виолета разбра, къде се намира жилището, от което са ключовете, които намери? newsm78
Това жилище не го ли избра майка на Галя, която после беше дружка с Виолета. Да не би тогава да е ходила(нямам спомен) и да го знае.

# 89
  • Варна
Имаше едни серии в които майката на Галя и Вили пиха кафе в домашна обстсновка(но не  беше във Вили)  др което беше е че нали Вили ходи във Галя да оставя някви пари във гардероба  за да ги намери майка и.. Може просто като е видяла ключовете и да е навързала нещата... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт