"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Майна Сити
Ревах като магаре за Ани, а Ернестина една сълза не можа да пусне, само стоеше на вратата и правеше някакви изкривени физиономии. Шапка и свалям на Дария, успя да изиграе мъката много реално!

Впрочем защо Ани беше с отслабен имунитет, а Наталия не? В смисъл и двете се подложиха на операции, не трябваше ли и Наталия да се пази от вируса, така както сестра си?

# 406
  • София
Естествено, че не. Наталия дарява бъбрека си, здрава и права с перфектен здравен статус. Докато Ани е друго нещо.
Макар, че и Наталия трябваше да на легло, но това е друга тема. Филм да става.

# 407
Обаче си мисля, че Ерна се е заразила с грипа и тя разболя Ани, пък обвини Наталия.

# 408
В промото за следващия епизод, физиономията на Ернестина е толкова изкуствена, има някаква присмехулност в погледа й, което ме кара да не й вярвам на мъката. Не са нейните роли това... виж, като Деворина Селянска беше екстра Wink.

# 409

Впрочем защо Ани беше с отслабен имунитет, а Наталия не? В смисъл и двете се подложиха на операции, не трябваше ли и Наталия да се пази от вируса, така както сестра си?
Защото хората с трансплантиран орган са на силни имуносупресори, за да не отхвърлят новия орган. Звучи грубо, но дълго време са в състояние, подобно на СПИН - имунитет - никакъв. Донорът няма такъв проблем.
Е, то на Ернстина ѝ беше много зор да мести Ани при себе си, пфф...
Аз още не съм гледала днешния епизод, оттук попрочетох какво е станáло.

# 410
  • София
Цитат
Обаче си мисля, че Ерна се е заразила с грипа и тя разболя Ани, пък обвини Наталия.
Разбира се, в по-предишната серия тя и сестра Ненова приемаха един пациент, който се скъса да киха срещу тях, великата докторка изобщо не се усети, сестрата първа си взе маска и после даде на Ернестина. Дано се изясни, че ми е жал Наталка да се чувства виновна.

# 411
Да мрат.Най-накрая се приключи с тази сюжетна линия и разбира се,сега ще направят този безумен персонаж с име Наталия наркоманка...само това му липсваше на Калин.

Абсолютни глупости,при животозависещо 12-дневно изолиране,майката(ЛЕКАРКА) ще си мести детето с прясна трансплантация на 8-9ти ден,защото цитирам "да е по-наблизо до мен".  Joy Смешници.

Не съм гледала епизода,какво малоумие с така наречената "семейна вечеря" пропуснах? Василев се разревава,мамичка му бърше сополите.Татьо от срам не може да си повдигне главата,а Калин мята чаша с уиски на земята и театрално напуска тази пародийна сцена.

# 412
  • София
Жалко за Ана, още преди два епизода прогнозирах, че тия животни сценаристите ще я убият. Идиоти.
Да вземат да гътнат Ернестина, нема такъв ДЗВЕР. Тя зарази дъщеря си, а сега обвинява Наталия. Че и вика на онази майка в коридора, аз нямам деца?! Добрее беее, бахти и изрода нечовешки.
Дори и Наталия да носи вина (а според мен точно Ернестина зарази щерка си покрай онзи грипозния пациент), що за лекар ще мести пациент на осмия ден след трансплантация на бъбрек. Това само БГ сценарист може да го измисли.  ooooh! Много ме е яд и на замисъла като сценарии и на реакният краен резултат. Иначе финалната сцена със смъртта на Ана (целия съспенс) бе перфектно изиграна и заснета, поздравления.

# 413
Жени празнуваше 60 годишнина, Калин каза, че с Алекс стават на 34, значи Жени е родила на 26 г. Да, но в първи епизод Генадиев каза, че са чакали 10 години за дете?! Нещо не ми се връзва тук ...

# 414
Жени празнуваше 60 годишнина, Калин каза, че с Алекс стават на 34, значи Жени е родила на 26 г. Да, но в първи епизод Генадиев каза, че са чакали 10 години за дете?! Нещо не ми се връзва тук ...
Ох, да, и аз ги правих тия сметки и нещо не ми излизаше  Laughing

# 415
Ми то като ясновидските способности на Виолета.

# 416
Пак различни екипи са писали сценариите, без да четат какво са писали предните екипи Grinning

# 417
  • София

И аз като вас.  Laughing

Да мрат.Най-накрая се приключи с тази сюжетна линия и разбира се,сега ще направят този безумен персонаж с име Наталия наркоманка...само това му липсваше на Калин.

Не знам дали си чела спойлера, но явно Калин ще си има далеч по-големи проблеми в бъдеще.  Simple Smile

# 418
Е 60 годишнина е по-ефектно, така да маха свещи от тортата и т.н. ...никакво съгласуване, а работа "на парче"
Изгледах епизода, макар и със закъснение...от тази болница живи не излизат...много недомислици, много...не ме трогна сцената. Жалко. Сцената със "сватбата" на Калин беше по-добре, но може би и образът му е по-достоверен, и актьорът играе мнооого по-добре. Ернестина и в операционната беше смешна...

# 419
Ако това от спойлера се окаже вярно и решат да убият и Калин, наистина ще ги "призная'.
Спокойно вместо него могат да жертват Биляна- нейният образ ми е напълно излишен за сериала в момента. Никакво развитие, никакви емоции, никаква интрига.
Ернестина е прекалено и нереално демонизирана и не виждам особен смисъл в това. Освен че така или иначе не я харесваме, поне да има съвпадение с героинята и да я хейтим още повече:)
Нищо не казвате за Хинова -не й разбрах целта с Мазов . Вероятно много задълбавам, а идеята е била да има просто нещо комично-инфантилно  измежду другите трагедии.
За Ани ме изненадаха сценаристите- беше гадно, все пак е дете, а и Наталия си дари бъбрека. Заслужаваше си да поразвият отношенията им с Наталия, за сметка на майката. Та той Камбуров е все още жив, след няколко безуспешни опита:), макар че вече си поизчерпа ролята.

Общи условия

Активация на акаунт