"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Обаче Дариа и Димо - много добри! Стисна ме за гърлото тази сцена между тях накрая. Тя без да реве и да се тръшка е многооо по-убедителна от Ерна. Направо браво на момичето. Цял сериал с големи актриси уж, пък тя всички ги сложи в малкия си джоб. Същото важи и за Димо.
+1 Peace
Само бих добавила Йоана и Ралица. Заради играта на тези четирима актьори чакам следващия епизод с нетърпение. Сюжетната линия м/у Наталия и Калин ми е интересна. Без излишни драми и сълзи, без лигави обяснения успяват да пресъздадат истинска химия. Голямо разочарование за мен в сериала е Генадиева. Не зная дали решението на сценаристите е така да се пресъздаде образът и или Мария Кавърджикова играе неубедително, но на сцените с Евгения ми иде да счупя ТВ. В Дървото на живота Мария като че ли играеше много по добре.

# 466
И аз съм изненадана от слабата игра на Мария Каварджикова. Гледала съм я в много филми, и в Народния, но толкова слабо представяне - в нито един. Понякога даже имам усещане, че и' е досадно.
Защо е приела като не и е присърце ролята? Само да "отбие номера"...
От по- старото поколение актьори тя ме разочарова в този сериал.

# 467
  • София
Според мен не е виновна Мария Каварджикова. Това искат от нея, това играе.

# 468
Ех, ама й отива на Буковска тази роля - като злата вещица беше в колата.

Някак си от нищото ми дойде тази омраза на детската лекарка /забравих името/ към Мазов - чак пък и изнудване и заплахи с документи. newsm78 За какво, за да остане корумпирания директор,който я дръпнал към дъното преди години.

И майката на Мазов - голямото светило, семейни разправии на операционната маса.
.

В предния сезон тя го излови с подкуп

# 469
  • Разпиляна във въображението
Сцената с препитването беше тъпа

# 470
На мен ми стана смешно- Виолета, собственик на лаборатория,няма пари да си плати за ЯМР- то . Чак за направление взе да пита.

# 471
  • София
На мен ми стана смешно- Виолета, собственик на лаборатория,няма пари да си плати за ЯМР- то . Чак за направление взе да пита.

Не е ли защото прехвърли всичко на Петър?  newsm78

# 472
Тя май спестяванията си прехвърли, ама нали всеки месец изкарва пари от лабораторията.

# 473
И аз съм изненадана от слабата игра на Мария Каварджикова. Гледала съм я в много филми, и в Народния, но толкова слабо представяне - в нито един...
От по- старото поколение актьори тя ме разочарова в този сериал.
И аз така за Каварджикова, но мен и Стоян Алексиев ме разочарова доооста, не ми харесва как играе в сериала и това си е, но не защото е "злодеят" във филма.
Младите са чувствително по-добри в този сериал още от самото начало. Съжалявам само, че на Дария не са дали докторска роля, щеше да стои по-сериозно, а например Десито Бакърджиева можеше да е пр-ка, рецепционистка или секретарка, нея пък като докторка не мога да я възприема, играе с някакво глуповато изражение винаги. Simple Smile

# 474
Изгледала съм до 3еп.и съм тотално отчаяна. Не разбирам защо викат като луди. Не мисля, че с викането са по-добри актьори, но явно те са на друго мнение

# 475
сега се сещам, че в първите епизоди и племеник на сестрата Недева, който тя отгледала от дете умориха. Та време им е вече за някой спасен роднина!

# 476
  • София
Тя май спестяванията си прехвърли, ама нали всеки месец изкарва пари от лабораторията.

Не е дошло числото за заплата явно.  Joy

# 477
Е да, ама като известна колежка щяха да я видят веднага и без пари...тъпо беше това с 350 лева...но както и да е....

# 478
  • Бургас
Според мен искаха да наблегнат на факта, че на частно ти записват час веднага, а по каса - след месец. И понеже няма как да оправдаят искането на Виолета, я изкараха, че нямала пари.

# 479
  • Пловдив
След поредното "Да заминем!"...Сашето склони  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт