На пазар в Лозенград и Одрин - 10

• 196 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас..морето
Аз съм спала в марги хотел,ами с 2 думи заслужава си парите.Хубав е,голям,чист,до него има доста магазини в Марги аутлет.Ако ходите в събота,и пазара е на 1 крачка.Кипа също е на пешеходно растояние.Ние поискахме кошара,ни 4 год ми син му беше трудно да се събере там...Спа при нас на спалнята,но не беше проблем,защото е със размер кинг Simple Smile.През букинг бяхме запазили.Спала съм и на други места,но ако няма някоя голяма промоция няма да заменя Марги.

# 331
  • Varna
Но ако искате да отидете до центъра, вече ще ви е нужна кола.

# 332
  • Варна
благодаря1

# 333
Здравейте,моля за информация от къде в Одрин мога да закупя качествени бебешки дрешки?
Благодаря!

# 334
Здравейте,моля за информация от къде в Одрин мога да закупя качествени бебешки дрешки?
Благодаря!

https://www.google.bg/search?q=kerman+bebek+edirne&oq=kerman … i19k1.ajddP9z5h24

виж тук

https://www.google.bg/maps/@41.6739886,26.5494095,3a,75y,268.24h,85.59t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXmagkiXaJV08nJapnwmr8g!2e0!7i13312!8i6656?hl=bg

https://www.facebook.com/kermanbebek/

# 335
Бихте ли препоръчали ресторантче за хапване в Одрин .

# 336
  • до най-прекрасния мъж
Тук готвят много вкусно.
Скрит текст:
Намира се като тръгнеш по главната им пешеходна улица, след Макдоналдс има едно голямо кафене с маси на открито Mado се казва
Скрит текст:
.
Завиваш наляво преди него в уличката, вървиш около 100 тина метра и вдясно е заведението. Около него има доста заведения, но ние все там сядаме заради Искендер кебапа, на който ММ е фен, а другаде наоколо не намерихме да го предлагат.
Препоръчвам и кюфтенцата /телешки/, страхотни са. Само да те предупредя - пише, че са на кг, но една порция е от 7 броя. Аз щях да си поръчам три порции първия път, че исках три кюфтенца.  Joy Joy Joy
Ако продължите малко по-надолу по уличката, ще стигнете уличка, успоредна на главната, която е пълна със заведения, но вече там не мога да дам мнение как е като цени и храна.

# 337
  • Ямбол
Извинявам се за въпроса ми, но ми е необходима услуга.Искам да направя поръчка от турски сайт и да вземе някой от там,по възможност от Одрин,а аз вече ще намеря човек,който да вземе от там към Бг.  Трябва ми човек който да живее там,за да поръча,ще си заплатя всичко предварително. Ако някой смята,че може да свърши помощ,ще се радвам,да ми пише на ЛС,за подробности,благодаря предварително.

# 338
Тук готвят много вкусно.
Скрит текст:

Благодаря, разбрах къде е . И понеже може да дадеш и мнение за цените , как са?

# 339
  • до най-прекрасния мъж
За около 30-35 лири се нахранваме предоволно 2 човека - обикновено поръчваме искендер,  кюфтенца и два айряна. Безплатно носят топла питка, която пекат на място /зареждат постоянно нови панерки,  като видят,  че привършва/ и разядки,  понякога и гарнитура - нарязани доматки,  лук, люти чушлета. Един път наш познат си поръча салата към тава джигера и получи такава с доста голяма нарязана телешка пържола отгоре.  Бяхме приятно изненадани,  от снимката се виждаше,  че има месо,  но не очаквахме да е толкова много. Той си представяше нещо като Цезар,  а получи основно ястие. Прдполагам,  яко се хапне и десерт 20-25 лв ще ви оправят спокойно за двама. 

# 340
  • Варна
За около 30-35 лири се нахранваме предоволно 2 човека - обикновено поръчваме искендер,  кюфтенца и два айряна. Безплатно носят топла питка, която пекат на място /зареждат постоянно нови панерки,  като видят,  че привършва/ и разядки,  понякога и гарнитура - нарязани доматки,  лук, люти чушлета. Един път наш познат си поръча салата към тава джигера и получи такава с доста голяма нарязана телешка пържола отгоре.  Бяхме приятно изненадани,  от снимката се виждаше,  че има месо,  но не очаквахме да е толкова много. Той си представяше нещо като Цезар,  а получи основно ястие. Прдполагам,  яко се хапне и десерт 20-25 лв ще ви оправят спокойно за двама.  

Аз без да съм ходил там намерих тази информация в нета , която напълно потвърждава думите на Blue.angel .

http://www.menuler.net/tashan-et-mangal-bahe-fatih-edirne-menu-fiyatlari

# 341
Здравейте.
Някой знае ли как върви златото в момента. Интересува ме 14 карата.

# 342
  • на морето
Здравейте! Може би много е коментирано, но да попитам в Лозенград в Уайкики верно ли, че цените са като в бг, но в лири. И кажете ми какви прахове за пране турски марки да си купя и как вървят цените им. Изобщо препоръчайте ми всичко, което си заслужава да се купи от там. Благодаря.

# 343
Заслужава си да купиш прах ALO,веро PRIL-той е в туби по 5 литра,омекотител KONTESA,фъстъци пекани с едра сол и други неща.Като се рзгледаш ще прецениш на място.Винаги има какво да се купи.

# 344
Добър ден вчера посетих Одрин останах много доволен от цените. Взех си анцонг долнище за по 15 лв. като имаше и по евтини и няколко тениски за по 7-10 лв. също си взех обувки които за производство Турция и са страшно удобни за 30 лв. Вече планирам следващото си ходене . Пи„осетихме синия пазар , затворения пазар - там има всичко и е евтина , 2-те търговски улици и Марги аутлета и там имаше хубави промоции . На борсата за прахове имаше също доста изгодни неща взех паста за зъби Колгейт  за 50 ст. , сапуни 5 в опаковка за 1,25 и още неща . Баклавата я взех на 6  лв. килограма .

Общи условия

Активация на акаунт