Киво е

, мани причоса е трепач, дано не се задържи много

много благодаря!

хич няма да се изненадам, тия двете са

ами явно не си ме чела преди това какво писах за Сюхан
А баш днес я защитавах пред Айрето
Някой и е напълнил главата отново ... защо иначе отново ще го обвинява, че е лъжец, мошеник и т.н ? За това ме хвана яд на нея - дето вика Кати, хем сърби, хем боли. Искаше да знае истината, а няма смелост да я чуе и приеме. Пък и преди да се целунат, Джес и каза, че ако е негодник, за какъвто го мисли, няма да му пука какво мисли тя за него, мислех, че се е съгласила с това
Сега, като му повредят спирачките на колата, като стрелят отново по Джесур, белким повярва, че има нещо гнило в Дания
безценен си!
с нетърпение очаквам нашата двойка да ни покаже една истинска изпълнена с чувство, неустоимо привличане и страст любов!
изгледа ли серията ?
Той ми се вижда по-любвеобилен. И това си мисля, че се дължи на различното детство, което са имали ... единият е бил дете, отгледано с любов от обичащи се родители, а другият е имал самотно и не много радостно детство, въпреки богатството 
И аз с нетърпение я чакам тази любов, която ни обещаха
Тези, които познават добре Туба, казват, че и тя страхотно играе влюбена. Та, чакам ...
А може и да не - ще видим какво ще ми поднесе героинята
" синя буря"
с нетърпение очаквам нашата двойка да ни покаже една истинска изпълнена с чувство, неустоимо привличане и страст любов!
Препоръчани теми