Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 74 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Сюхан  Crossing Arms

Киво е  newsm20

# 706
Тери Wink

аз няма да я наричам никак Сю Peace
нормално е да не му вярва още, пък и кой знае какво са я излъгали Whistling
ама както казва Сабина в другата тема, какво ще ги прави СЦ двамата влюбени, ако са все заедно Wink
пък и Сю е най-мнителна към Джес, щото той й е в главата, нито Хюлия я интересува толкова, нито Туран, нито Бюлент Peace

Снеже Hug, мани причоса е трепач, дано не се задържи много Whistling Mr. Green
хм ако е постановка на Хюлия и Джахиде, Джахиде трябва да се махне от къщата, за да не видят , че корема й не расте Joy Joy Joy

лекинка от мен Hug

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 22:01 от Airra

# 707
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 9.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 708

Благодаря Синан!! bouquet
да си жив и здрав!

# 709

Синан  Hug много благодаря!  bouquet bouquet bouquet
Айре  Heart Eyes хич няма да се изненадам, тия двете са  ooooh! ooooh! ooooh!
Лека ти!  Hug

# 710
Синан, благодаря! bouquet

Айрре,  Hug дано да е само за тази серия.  Praynig Постановка ще е, сега като се замисля и двата пъти като ги хващаше Джахиде, все един такъв замаян изглеждаше.  Peace Ще видим дали съм права.  Wink

# 711
    Фрагманът е много екшън. Искаше ми се Бюлентчо да получи тупаник - получи го. И може в сериата да не е толкова малко като във фрагмана.

Фен, е какви са тези отрицателни емоции сега към Сю!? Ти как мислиш? Я се постави на нейно място, любимка на тати, който ти е дал охолен живот и изведнъж да разбереш, че всичко това е следствие на престъпен живот! Ми не е лесно. А  относно безобразията на Хюлия и Джахиде не се вглежда, защото не е осведомена. И не предполага, че Джахиде ще измисли такъв уникален план за мнимата си бременност! Не съм гледала 8-я серия и така предполагам. А и не ѝ е там тръпката. В момента в нейната душа е и ад и рай.

Относно прическата - Киво изпъква и сред дрипи, ако трябва, но защо да е така?!

Гледайки сцената между Корхан и Хюлия забелязвам някаква неадекватност у Корхан. Сякаш е пил. Но всичко ще си дойде на мястото при изглеждане на целия сериал.

А относно сценариите, предполагам, че се пише един с основните насоки, Който се дава на актьорите да се чете. И после серия за серия. И ако се налага се правят и промени според зависи - рейтинг или нещо друго. Но хубав си ни е сериалът. С хубава игра. Хубав интериор и екстериор. Без шалвари и забрадки, леща, боб... Laughing

Стихотворението много ми хареса. Нещо повече за автора да ме информирате?

И лека!

Синан, благодаря!

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 22:16 от ORS/KRISI

# 712
Орси  Hug ами явно не си ме чела преди това какво писах за Сюхан  Laughing Да, знам, че не е лесно, колко пъти го написах, че никак не е лесно да повярваш това, че любимия ти баща може да се окаже негодник. Но, тя в 8 серия си даде сметка, че не всичко е така, както и се иска, спомни си доста неща, дори мислех, че е разбрала, че Джесур не си измисля и че баща и няма да стои и така да го гледа. И изведнъж бам! обръща се на 360 градуса отново в този фраг ooooh!А баш днес я защитавах пред Айрето  hahaha  Някой и е напълнил главата отново ... защо иначе отново ще го обвинява, че е лъжец, мошеник и т.н ? За това ме хвана яд на нея - дето вика Кати, хем сърби, хем боли. Искаше да знае истината, а няма смелост да я чуе и приеме. Пък и преди да се целунат, Джес и каза, че ако е негодник, за какъвто го мисли, няма да му пука какво мисли тя за него, мислех, че се е съгласила с това   hahaha Сега, като му повредят спирачките на колата, като стрелят отново по Джесур, белким повярва, че има нещо гнило в Дания  ooooh!

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 22:36 от queen_fenka

# 713

Синан Hug Heart Eyes безценен си!

Гадовете са си гадове , но и ГГ си ги бива.
Май Джес  изглежда по искрено влюбен или по-добре си играе ролята/лично мнение/

Ако си влюбен си !
 Няма тати , няма друго!

Корхан за мен е дразнещ и безличен.Той си е виновен,  и затова ,че си  е избрал тази жена  която си прави каквото си ще и затова , че ако я докарат до дете  пак има вина.Мухльо Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 22:53 от sebilMM

# 714

Фен, всичко прочетох. И това, за което писа в по-горния си пост. Но много се дразниш на Сю. това ти го казвам. И не чак така сериозно. Но явно по - лековатият ми тон не е проличал, както ми се е искало.

Себи :
Цитат
Ако си влюбен си !
 Няма тати , няма друго!

Така е. Или си влюбен, или не си. Сюхан е влюбена. Но нима не малко битки са се водели между разума и сърцето? Не коментирам кой прав, кой крив. Разумът или сърцето. Когато има такива проблеми всяко нормално същество води битка вътре в себе си. Най-вече, когато е влюбен!

А относно фръцването на Туба, не ми прави  само тя впечатление. Май всичките им героини то правят това. От всички съсловия. Мисля,  бях споделила мнооого отдавна, че турската жена само през този период си позволява да вири малко глава. Като компенсация за живота след това. Е, нямам пред вид такива случаи между интелигентни двойки като нашата, например.

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 23:39 от ORS/KRISI

# 715

Орси Hugс нетърпение очаквам нашата двойка да ни покаже една истинска изпълнена с чувство, неустоимо привличане и страст любов!
  Виждала съм подобно нещо в турското кино и ми се иска да  го  усетя и в този сериал Laughing

И при Кево вали  Wink

# 716

Орси Hugс нетърпение очаквам нашата двойка да ни покаже една истинска изпълнена с чувство, неустоимо привличане и страст любов!

Себи, обещано ни е. Ма чакай малко, да се покахърят, да се борят. Както и прочетох вече, ако всичко стане бързо ще свърши сериалът!  Laughing

# 717
Себи  Heart Eyes Hug изгледа ли серията ?
Ами сигурно така ти изглежда, защото Сю я дават по-студена като образ от Джесур  newsm78 Той ми се вижда по-любвеобилен. И това си мисля, че се дължи на различното детство, което са имали ... единият е бил дете, отгледано с любов от обичащи се родители, а  другият е имал самотно и не много радостно детство,  въпреки богатството  ooooh!
 А и не на последно място Киво го знаем как играе влюбен  Heart Eyes И аз с нетърпение я чакам тази любов, която ни обещаха  Peace Тези, които познават добре Туба, казват, че и тя страхотно играе влюбена. Та, чакам ...
Не се дразня много на Сю Орси, само малко  Mr. Green На 12 .01 подозирам, че ще и се дразня повече  Joy Joy Joy А може и да не - ще видим какво ще ми поднесе героинята  newsm78 Laughing
Страхотен е Киво в тази сцена !Както го е нарекла Канти  Hug " синя буря"

Лека и от мен!  Hug

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 00:00 от queen_fenka

# 718

И да ви подсетя да си сложите вода на балкона, като си прошернете пожелания в 24 часа. И без това сте будни някои!  Hug

# 719

Виждала съм подобно нещо в турското кино и ми се иска да  го  усетя и в този сериал Laughing

И при Кево вали  Wink

Себи ще споделиш ли в кой сериал?
Не те питам заради друго, а просто ако не съм го гледала да хвърля едно око

Общи условия

Активация на акаунт