Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 74 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Фенчеbouquet bouquet

Катрина, Hug предполагам, че става въпрос за "Чучулигата" с Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, но Себи ще каже със сигурност. Wink

Хубав ден! Hug bouquet

# 721
Добро утро Hug Hug Hug
Снеже Heart Eyes Hug
Катрина Hug

В главата ми беше "Спмни си любима" с Берен  и Джансел, но и "Чучулигата"  е хубав с романтична любов сериал

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 09:29 от sebilMM

# 722
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Снежи  Hug bouquet
 Себи  Hug  wavey В много турски дизита показват такава любов, ама някои ги хваща за гърлото, други не. Много зависи от двойката, дали ще се хареса на повечето. Дано нашите са от тези, които повечето ги харесват  Praynig Peace
Цитат
Мы в тренде на 1 -й позиции👌💪
Trendinalia TR
📈 Top 10 ⒼⓄⓄⒼⓁⒺ Trends over the past 24 hours:

➊ Cesur ve Güzel
➋ Vatanım Sensin
➌ DHA
➍ Fethi Sekin

2017/1/5 22:04 EET
Цитат
Джесур: Есть так много всего, о чём я не могу сказать тебе

Ами ще се наложи да и каже, дори и да я нарани ... просто няма начин ... Не беше предвидил да се влюби в дъщерята на врага  ooooh!
Знаете ли какво ми хрумна тази сутрин  Laughing Да не би Тахсин да е открил подмяната на картините, та за това Сюхан да нарича Джес мошеник и лъжец и  отново да се е усъмнила в чувствата му newsm78 Защото помним поради каква причина я целуна тогава .Ще видим ...

Хубав ден!  bouquet

# 723
Благодаря за отговора момичета. За сетен път се убеждавам как един и същи филм различните очи го виждат различно.Макар че на мен това най много ми харесва, палитрата от различни усещания!
Пожелавам Ви хубав снежен ден и дано е безавариен !

# 724
# 725
Добрутроо Hug
Честито Богоявление-Йорданов ден!

Снеже Hug, Фенче Heart Eyes, Себи Hug, Катрина Hug
като стана въпрос за страстна любов в турски сериал се сещам за мои фаворити
в ЗП-с Киво и Берен-страстна , но нещастна Confused
в ЛиН-страстна, хубава и щастлива
и в Карадай-много трудна и драматична, но много щастлива накрая

Цитат
А относно сценариите, предполагам, че се пише един с основните насоки, Който се дава на актьорите да се чете. И после серия за серия. И ако се налага се правят и промени според зависи - рейтинг или нещо друго. Но хубав си ни е сериалът. С хубава игра. Хубав интериор и екстериор. Без шалвари и забрадки, леща, боб...

Орси Hug за СЦ-и аз така мисля Peace

нещо не мога да предположа нашата любов как ще я развият в следващите серии, защо Сю се държа така в трейлъра/не ми работи много въображението Whistling/, ама със сигурност ще има - иди си, ела си Wink Mr. Green
то иначе не е и интересно де Laughing

Фенче Heart Eyes, може и да има нещо общо с картините Peace

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 11:01 от Airra

# 726
Добрутроо Hug
Честито Богоявление-Йорданов ден!

Снеже Hug, Фенче Heart Eyes, Себи Hug, Катрина Hug
като стана въпрос за страстна любов в турски сериал се сеща за мои фаворити
в ЗП-с Киво и Берен-страстна , но нещастна Confused
в ЛиН-страстна, хубава и щастлива
и в Карадай-много трудна и драматична, но много щастлива накрая

Цитат
А относно сценариите, предполагам, че се пише един с основните насоки, Който се дава на актьорите да се чете. И после серия за серия. И ако се налага се правят и промени според зависи - рейтинг или нещо друго. Но хубав си ни е сериалът. С хубава игра. Хубав интериор и екстериор. Без шалвари и забрадки, леща, боб...

Орси Hug за СЦ-и аз така мисля Peace

нещо не мога да предположа нашата любов как ще я развият в следващите серии, защо Сю се държа така в трейлъра/не ми работи много въображението Whistling/, ама със сигурност ще има - иди си, ела си Wink Mr. Green
то иначе не е и интересно де Laughing

Фенче Heart Eyes, може и да има нещо общо с картините Peace

Ето на и ти потвърждаваш мнението ми за различните очи. За Забранения плод съм ок, ама аз в ЛИН не видях никаква любов даже. Всички гледаме едно и също , а то предизвиква различни асоциации у нас.
Макар че аз познавам в живия живот хора, които са били лудо влюбени и никой не може да ги разбере. А във филмите искаме на актьорите да са им изписани всички емоции на лицата , луда работа.

# 727
Айре  Heart Eyes Hug bouquet

Ами ние сме подготвени, че няма да им е лесно на влюбените  Laughing Но и не очаквахме чак толкова бързо да се и влюбят, де. А, че ще има иди ми, дойди ми е неизбежно, иначе какво ще гледаме още 30 серии и ще ни пилят нервичките ?  Joy Joy Joy На мен обаче ще ми е много интересно как ще се почувства Сюхан, когато разбере, че баща и наистина е ограбил щастливия живот на Джес  newsm78 Дали ще може да го гледа в очите, след всички обвинения  ooooh!
Аз и ЛиН не съм гледала  hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=tAeRoHWLuzo

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 11:14 от queen_fenka

# 728
Кате, ами не сме на едно мнение за ЛиН, ама нямам намерение да споря, както казваш всеки гледа с различни очи Peace
Светле Hug, нарде си? Wink
а забравих и още една легендарна любов за мен-Онур и Шехерезада Peace

Фенче Heart Eyes, според мен Сю трудно ще стигне до цялата истина за баща си
то и Джес не знае какво точно е танало Peace
Салих е единствения свидетел и като, че ли започна да си развързва устата, съвсееем мъничко
другия вариант е Адалет да си признае, ама не ми се вярва newsm78
а и Михрибан започна да дълбае и разследва
Обаче това градчето Корлудаа е страшна мафия, всеки е забъркан по някакъв начин с Биг Боса, какви бяха тия тирове на които попаднаха Джес и Ръфат след болницата Whistling
и тоя шефа на полицията е пионка в ръцете на Тахсинката ooooh!

това пък от къде е newsm78

има и някакво видео Wink

https://vk.com/feed?z=video-42273871_456239123%2Fec69b7af4f66494 … _-42273871_105853

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 11:29 от Airra

# 729
Ето от тук, Айре  Heart Eyes
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video-42273871_456239123%2Fec69 … pl_wall_-42273871
Страхотен е в бяло  Heart Eyes
Ами биг боса си плаща на хората, за да спи спокойно, нали така каза ... а тировете явно превозват кристала  newsm78
Джес може и да не знае цялата истина, но най-важното го знае - Тахсин е окрал семейството му, присвоил си е историята му и е убил баба му  #2gunfire
Това гледали ли сме с превод  newsm78
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video-42273871_171310188%2F9d0b … pl_wall_-42273871

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 11:33 от queen_fenka

# 730
Аз доколкото разбрах са изнасяли контрабадно някакъв кристал

# 731
Ето от тук, Айре  Heart Eyes
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video-42273871_456239123%2Fec69 … pl_wall_-42273871
Ами биг боса си плаща на хората, за да спи спокойно, нали така каза ... а тировете явно превозват кристала  newsm78
Джес може и да не знае цялата истина, но най-важното го знае - Тахсин е окрал семейството му, присвоил си е историята му и е убил баба му  #2gunfire

уау какви врътки прави с топката Crazy Crazy сигурно е много силен играч Peace, ама няма къде да го видим Confused Confused

за другото-така е Peace

# 732
Айре  Heart Eyes ами сигурно ... не случайно едно време са го взели още 18 годишен във Фенербахче  Peace
Не зная за другите, но арабите го обожават този сериал  #Crazy
Цитат
8-я серия с арабскими сабами, достигает 3 млн. просмотров, за неделю

Любимата ми сцена от снощния фраг hahaha

Хубав ден! До довечера! Излизам да замръзна  Joy Joy Joy Joy

# 733
Арабухите обожават и Къванч и Туба. Там купуват всичко с тяхно участие още преди да е излезнало на екран.

# 734
  • София
Привет, момичета  Hug Heart Eyes

Честит празник на празнуващите  bouquet

Скрит текст:
Айре  Heart Eyes ами сигурно ... не случайно едно време са го взели още 18 годишен във Фенербахче  Peace
Не зная за другите, но арабите го обожават този сериал  #Crazy
Цитат
8-я серия с арабскими сабами, достигает 3 млн. просмотров, за неделю

Любимата ми сцена от снощния фраг hahaha

Хубав ден! До довечера! Излизам да замръзна  Joy Joy Joy Joy
Бюлент какъв безумен поглед има  Sick Учудва ме, че в тренировъчна зала се засичат  Thinking Бюлент и спорт - определено ме изненада  Laughing Laughing Laughing Не ми се връзва с представата ми за мекотело  Laughing Laughing Laughing

И отново адмирации за Башак - много елегантен Джес  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт