Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Айре Joy, уби ме с тоя нос,ама имам отговор,веднага под ножа и ще го оправят.

# 181
Айре Joy, уби ме с тоя нос,ама имам отговор,веднага под ножа и ще го оправят.
ами по подобен начин се оправят зъби и коса Joy Joy Joy

smile3524

# 182

Здравейте, момичета!

Не съм гледала серията поради липса на време, но ви прочетох набързо и си позволя да си изкажа някои мои впечатления с ваши думи - цитати:

Айра:
Цитат
Изгледах си с голям кеф преведената серия, много ми хареса, особено как се развиват отношенията Сю-Джес  колко плавно и задушевно си проличават чувствата им!

Точно плавно и задушевно, Айре. Много кратък и точен израз. Едже много умело ни води тук. Затова почнаха да се поразмразяват в мен предишните ми ледени  чувства към нея!  Laughing

Вивчо:

Цитат
И в началото ако следваше плана да заплени Сю и да се ожени за нея, сега все повече му личи, че е предизвикан от личността й. Не само като дъщеря на врага му и средство за отмъщение, но като умна, интелигента и различна. Твърде човешка е за дъщеря на Тахсин, въпреки че си има и част от неговите черти. И започва да му личи влюбването 

Вивчо, той забеляза нейните достойнства още в самото начало. Но сега почма да се забелязва и влюбването му в нея.

Фей

Цитат
Казаха си много,без да говорят.

Фей, много хубав пост и ти го лайкнах. Много хубава и романтична сцена край камината и много хубаво изиграна от актьорите.

Много добро попадение на двамата актьори. Туба си има по начало едно по нежно и романтично излъчване. Въобще в този сериал е много, много добре. Плюс и по-интелигентната ѝ визия, както е писала Фенчето. Онези двете снимки, които си постнала са подчертано контрастни.

Много ми харесаха и точното ви мнение  за Бюлент. Ще гледам серията с превод, но мисля, че гласуването на Бюлент на съвещанието е такова, за да се хареса на Тахсин. Нали оня му дигна скандал за  борсовата игра  преди време.

А Туба с когото иска ще си пие кафето през почивките между снимките. Голяма новина за кОмшите. Веднага си помислих дали при нас от това биха направили такава новина от тома, че някои си пият кафето. Мисля, че не. Не че не обичаме и ние клюкините. Все пак не излизат от нощен бар!...

А за тази "нова мода" на якетата съм без думи.  Laughing

Диве, страхотна снимка! Ще я постна и аз!

# 183
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Днес е Игнажден! Водя завиден гост, че да ни върви през цялата година! Heart Eyes

Фейче  Hug и от мен имаш лайкче за поста, много ми хареса  Peace
Вивчо  Hug благодаря  bouquet
Катрина  Hug аз не успях да прочета погледа на Сю, но предполагам, че е недоверие все пак newsm78
Не зная накъде ще ни поведе Едже в следващите серии, но много се надявам, че Джес действително е влюбен вече в Сю, а не си играе с нея  Praynig Като го гледам как щастливо се усмихва, когато я види не вярвам, ама ... нищо не се знае  Laughing
Орси  Hug Бюлент според мен гласува единствено против Джесур, а не за да се подмаже на Тахсин  newsm78 Защото и той не повярва, че Сю се отказа от него заради друго, а не заради Джес. Може би с това се надява, че когато започне офанзивата към Сюхан, Тахсин ще го подкрепи  newsm78 Защото той не се е отказал да я направи своя жена - дори мисли да премахне препятствието Джесур  ooooh! Не предполагах, че е толкова долен всъщност ... А Джахиде си я знаем вече, няма да се спре пред нищо  ooooh! Но, все ми се струва, че здраво го загази с тази Хюлия, няма лесно да се отърве от нея. Мисля, че Тахсин лъже Сюхан, че умира ... интересно ми стана, май Сю се е преместила да живее другаде  newsm78 Чакам серията с нетърпение!
Може и да го повтарям, но много ми хареса този клип

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 09:52 от queen_fenka

# 184
Добрутроо Hug
и от мен кафе Simple Smile

днес чакаме снимки, озет!
Орси Hug дано скоро да изгледаш серията Peace
Вивчо Peace bouquet

Фенче Heart Eyes, мерси bouquet
изобщо не вярвам, че Джес си играе със Сю!!

# 185
Айре  Heart Eyes благодаря за сладурското кафе!  bouquet
И аз не вярвам, но ме смути това от фрага, дето Ръфат му каза, че избира Сюхан пред баща си ... какво ли ще му отвърне Джес  newsm78 Но, пък като си спомня Киво какво разказваше за героя си, как се налага да избере между отмъщението и любовта ... Силно се надявам, че няма да я нарани  Praynig

# 186
Фенче Heart Eyes, ретро меркурия почна с пълна сила Wink Laughing

аз мисля, че Едже ще направи така, че Джес да се лута м/у любовта си и отмъщението и от там ще се получат доста интересни развръзки и събития Peace
както и ще виждаме героите в различна светлина
Много ми е интересно дали скоро няма да видим така познатия сюжет в турските сериали, някой е смъртоносно застрелян и турската медицина го съживява за отрицателно време Laughing

Нямам търпение да видя Киво на церемонията за награждаването, ако може и с Башачка Wink Heart Eyes

..............................
 Wink Wink

http://seriali-in-bulgaria.polldaddy.com/s/%D0%A2%D1%83%D1%80%D1 … %D0%B4%D0%B8-2016

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 12:26 от Airra

# 187
 Hug Hug Hug Hug

аз мисля, че Едже ще направи така, че Джес да се лута м/у любовта си и отмъщението и от там ще се получат доста интересни развръзки и събития Peace

100 %  Peace

Аз искам да разкрият Джахиде  Mr. Green

# 188
Според мен това полягване на Сюхан, няма да е свързано със  ...................., по скоро Джесур след като возеше разплаканата Сюхан, ще я успокоява и приспива, отколкото да има цуни - гуни. Знам си ги аз какви са праведни комшиите, нищо че в света са в челните  места  по изнасилвания

# 189
Според мен това полягване на Сюхан, няма да е свързано със  ...................., по скоро Джесур след като возеше разплаканата Сюхан, ще я успокоява и приспива, отколкото да има цуни - гуни. Знам си ги аз какви са праведни комшиите, нищо че в света са в челните  места  по изнасилвания

ааа далеч съм от мисълта, че ще има нещо по така Peace
ама все пак натам са тръгнали Joy Joy Joy
а за фалшивия морал на комшиите, няма нужда да се говори!!

Тери Hug , ако Джахидету я разкрият, ще стане мазало Whistling Mr. Green

# 190
  • AMS

Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Снимките от новия епизод не ви ли харесват,
та не сте ги сложили >>>

# 191
    Скъпи приятелки Hug Hug Hug
В мОмента се подготвям за служебния купон ,но не мога да не реагирам на поста на  Дива Hug bouquet

Така..... освен ,че мокрият ефект е постигнал целта си при Киво- на супер секси  мъж, виждаме и много добър стайлинг  на СЮ!

А , разстоянието между тях става все по - незначително Laughing hahaha hahaha hahaha

# 192
Озета на англ

и на руски
Скрит текст:
Озет.. Сюхан, после сюрприза отца плохо себя почувствовала, и нашла утешение в Джесуре. Это обстоятельство очень сильно ударило, по чистолюбию Бюлента.
Джесур, отвезет Сюхан в ее квартиру, на Нишанташи, где они проведут вместе время. Джесур, в этом доме, найдет еще один намек, на прошлое своего отца..
С другой стороны, в Корлудаг, вынуждены отпраздновать появление Адалет, в качестве жены отца. Джахиде, поздно заметит разницу, после исчезновения Хулии. По этому поводу, они с Бюлентом, разрабатывают свой план..
Время, которое проведут СюДжес наедине станет незабываемым..Сюхан, планируя сделать сюрприз Джесуру, поймет что то очень важное..
В то же время , Джесур тоже готовит сюрприз для Сюхан..
Сюхан, в разговоре с Джесуром, не о чем не подозревая, окажется в ловушке.. когда закроет глаза..

Джес сляпо ще падне в някакъв капан Whistling

Себи Hug, приятно изкарване!!
Дива Hug, защо реши, че не ни харесват, просто не е имало кой да ги сложи Whistling
снимките са супер!

# 193
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вчера като гледах снимка на Къванч от Перла, май Фенчето я беше сложила, си помислих колко се промени наш Киво през всичките десетина години, но най-вече как се променя с героите си. Клише е да кажа, че е като хамелеон, обаче е истина - във всички образи променя всичко - и походка, и маниер на говорене, и дори ръцете му изглеждат различни. Но най-чудно ми е как успява да промени изражението на лицето си така, че все едно съвсем различен човек гледаш. Чертите са същите, но друг човек те гледа от познатото лице. Много особено усещане. Сякаш наистина влиза в чуждата кожа и заживява чуждия живот. Аз не се сещам за друг такъв артист. Мернах снощи Еркан Петеккая, докато мъжът ми сменяше каналите - ами той си е винаги същият, само дето остарява с годините, но и остаряването не го променя много. Вярно, че и почти еднакви роли играе - все е някакъв анадолски бос, богат и с немного чист бизнес, властен и гневен, на пръв поглед джентълмен, но на втори не чак толкова. Май само капитан Али беше различен образ, но той пък не ми понесе на мен и рано го изключих от тока. Joy Къванч дотолкова се променя, че забравям, че е играл друга роля преди това и не го сравнявам с предишни образи, докато гледам сегашния.
Жената с трудната фамилия, която гледаме сега като Джахиде, я гледах в главна роля на влюбена млада жена и никак не ме убеди тогава. Но сега е доста убедителна като отрицателен образ -особено с тези огромнейши нейни очи, които ти се забиват като свредел в мозъка, а и както не й прикриват тук торбичките, та погледът изглежда още по-остър и пронизващ, напълно вярваш, че е в състояние да сътвори каквато си иска гадория. Много убедителна е и много силен образ прави.
Момчето Кемал - хубаво момче, но само това засега. По-скоро е като подвижен храст, отколкото като част от историята, засега. Дано развият героя му по-нататък, приятен е за гледане.
А този, който играе Салих, е много добър артист,според мен. Гледала съм го във ФХ, такъв необичаен  и нестандартен образ изгради там, запомнящ се. И тук е чешит, да видим нататък как ще се изяви.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт