Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 781
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Уау Crazy
страница от  GQ

Светле Hug, благодаря за поста ти!!
такъв си е нашия патрон, уникален Wink Heart Eyes

Цитат
Вчера като гледах снимка на Къванч от Перла, май Фенчето я беше сложила, си помислих колко се промени наш Киво през всичките десетина години, но най-вече как се променя с героите си. Клише е да кажа, че е като хамелеон, обаче е истина - във всички образи променя всичко - и походка, и маниер на говорене, и дори ръцете му изглеждат различни. Но най-чудно ми е как успява да промени изражението на лицето си така, че все едно съвсем различен човек гледаш. Чертите са същите, но друг човек те гледа от познатото лице. Много особено усещане. Сякаш наистина влиза в чуждата кожа и заживява чуждия живот.

newsm10

Дива! bouquet

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 19:29 от Airra

# 196
  • AMS

Айра,  Hug bouquet  Peace шегувах се.
Къде сте при този урожай от инфо днес?
И интервюто излиза. Ще има и филм в Америката.

# 197
Дива, ами не винаги, като в някои други теми, има някой на пост Peace
това за филма в Америка, много интересно!!!!
поръчала съм си списанието като подарък за Нова година, да видим дали ще ми го пратят Whistling

# 198
Хай, сладурки!  Hug Hug Hug
Благодаря за новите снимки от сериалът ни и резюмето, страхотни!  Peace
Дива  Hug bouquet Благодаря за прекрасните фотки на Къванч! Страхотен е, дори и с бронзов загар  Laughing
А това за филма в Америка много ме зарадва  newsm44 Знаех си, че не се е разхождало само нашето момче тази година  Peace
Терко  Heart Eyes Hug благодаря! bouquet ти си знаеш защо! Peace Айре  Heart Eyes Hug и на теб!  bouquet
Себи  Heart Eyes Hug хубаво изкарване на купона тази вечер!  Peace
Айре  Heart Eyes Hug дано имаме късмет поне него да видим на награждаването, а Башак ще е бонус  Peace Дано ти пратят списанието като новогодишен подарък  Praynig Peace
Светле  Heart Eyes Hug лайкнах те за прекрасния пост, абсолютно го подкрепям  Peace
Малко по-различно резюме
Цитат
Озет к 7 серии "Джесур и красавица"
Джесур утешает Сюхан, на которую произвело плохое впечатление женитьба отца. Эта ситуация взбесит Бюлента, он еще больше обозлится на Джесура...
Джесур отвозит Сюхан в дом на Нишанташи. Они вместе проводят время. Джесур в этом доме находит кое-что новое касаемо своего отца, и продолжит идти по этому следу...
Показать полностью…
В Корлудаге, хоть и принудительно, но отмечают прибытие Адалет, поэтому Джахиде слишком поздно обнаруживает исчезновение Хюльи. А Джахиде впадает в панику из-за того, что может потерять ребенка. Они вместе с Бюлентом начинают искать ее...
Джесур и Сюхан проводят день вместе вдалеке от всех, который станет незабываемым. Сюхан планируя для Джесура сюрприз, узнает кое-что очень важное про него...
В те же минуты для Джесура и Сюхан устроили ловушку... Когда речь идет о Сюхан, Джесур с закрытыми глазами идет прямо к западне.

Перевод Дины Мирзахановой для https://vk.com/forumms
Доста близки си изглеждат вече  Heart Eyes Но Джес е видял нещо, което го е напрегнало като, че ли  newsm78 Какво ли ще види свързано с баща му  newsm78

Хайде, да идва по-бързо четвъртък, че нямам търпение!

# 199
Еее, много хубави снимки  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 200
  • София
Скрит текст:
Вчера като гледах снимка на Къванч от Перла, май Фенчето я беше сложила, си помислих колко се промени наш Киво през всичките десетина години, но най-вече как се променя с героите си. Клише е да кажа, че е като хамелеон, обаче е истина - във всички образи променя всичко - и походка, и маниер на говорене, и дори ръцете му изглеждат различни.
Но най-чудно ми е как успява да промени изражението на лицето си така, че все едно съвсем различен човек гледаш. Чертите са същите, но друг човек те гледа от познатото лице. Много особено усещане. Сякаш наистина влиза в чуждата кожа и заживява чуждия живот. Аз не се сещам за друг такъв артист.
Скрит текст:
Мернах снощи Еркан Петеккая, докато мъжът ми сменяше каналите - ами той си е винаги същият, само дето остарява с годините, но и остаряването не го променя много. Вярно, че и почти еднакви роли играе - все е някакъв анадолски бос, богат и с немного чист бизнес, властен и гневен, на пръв поглед джентълмен, но на втори не чак толкова. Май само капитан Али беше различен образ, но той пък не ми понесе на мен и рано го изключих от тока. Joy Къванч дотолкова се променя, че забравям, че е играл друга роля преди това и не го сравнявам с предишни образи, докато гледам сегашния.
Жената с трудната фамилия, която гледаме сега като Джахиде, я гледах в главна роля на влюбена млада жена и никак не ме убеди тогава. Но сега е доста убедителна като отрицателен образ -особено с тези огромнейши нейни очи, които ти се забиват като свредел в мозъка, а и както не й прикриват тук торбичките, та погледът изглежда още по-остър и пронизващ, напълно вярваш, че е в състояние да сътвори каквато си иска гадория. Много убедителна е и много силен образ прави.
Момчето Кемал - хубаво момче, но само това засега. По-скоро е като подвижен храст, отколкото като част от историята, засега. Дано развият героя му по-нататък, приятен е за гледане.
А този, който играе Салих, е много добър артист,според мен. Гледала съм го във ФХ, такъв необичаен  и нестандартен образ изгради там, запомнящ се. И тук е чешит, да видим нататък как ще се изяви.

Веднага ти отговарям, Светле - Баръш Фалай - гледала съм го в 4 роли - във всяка беше различен, точно както си го описала  Peace

Благодаря за снимки, инфо и озет  bouquet bouquet bouquet

# 201
Фенче Heart Eyes, имаме си супер изненада за Нова година-и фотосесия и интервю предполагам, а този филм в Америка, дано не е някоя измислица!!

Вивчо Hug
аз се сещам и за още един - Ръза Коджаолу Peace

интересна сцена

# 202
  • София
Фенче Heart Eyes, имаме си супер изненада за Нова година-и фотосесия и интервю предполагам, а този филм в Америка, дано не е някоя измислица!!

Вивчо Hug

интересна сцена

Айре  Hug Heart Eyes И аз много харесвам Ръза, но сега го гледам за втори път и нямам материал за сравнение  Rolling Eyes Сигурна съм, че е страхотен и различен за всеки герой. Има един игрален филм с него, но не успях да намеря руски или бг превод. Много ще се радвам ако някой може да сподели  Peace

# 203

Вивчо Hug

интересна сцена

Айре  Hug Heart Eyes И аз много харесвам Ръза, но сега го гледам за втори път и нямам материал за сравнение  Rolling Eyes Сигурна съм, че е страхотен и различен за всеки герой. Има един игрален филм с него, но не успях да намеря руски или бг превод. Много ще се радвам ако някой може да сподели  Peace

не знам дали си го гледала в Езел, изключително различен/наемен убиец/ в Кузей Гюней- душичка и в Карадай направи силна роля Peace
за игрален филм не знам, може би БУ да знае Peace

Снеже Hug нарде си?
след тийзъра Wink

това със сигурност не е Адем Терзи Naughty Mr. Green

Скрит текст:

# 204
Мерси за фрагмана и превода му, както и за всичко споделено! Hug bouquet Къванч е страхотен на новите снимки...  Heart Eyes нямам повече думи, толкова е умопомрачителен. Flutter  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен Еркан Петеккая ми харесва като актьор, с удоволствие съм гледала три от сериалите му по бг телевизии и съм доволна от превъплъщенията му. Peace

Айрре,  Hug тийзърът хич не ме впечатли да ти кажа.  ooooh! Рано е още да правя изводи, ще видим по-нататък. Peace Май много претенциозна съм станала. Mr. Green newsm78 Ама пък Ф. е хубава.  Heart Eyes

# 205
Фе много променена ми се вижда, нещо от грима ли е или търсен ефект е , знам ли .
В ролите които съм я гледала има много нежно излъчване, а тук нещо ми се губи. Всъщност много е рано да се каже newsm78

# 206
Снеже  Hug wavey thumbsup
И резюмето , преведено от Лили  newsm51

# 207
  • AMS

Айре,   Hug дано получиш списанието на GQ.
Някъде на 48 стр. го търси  Wink  
И репортаж / интервю има, и за филм в Америка пише >>>

Не съм сложила всички снимки на текста Rolling Eyes
че тази вечер с Фахрие ми се отвори много работа  Laughing

Фенче,  Hug bouquet  Peace отивам да пея Песента на живота

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 22:42 от *** Diva ***

# 208
Дива  Hug дано някой преведе какво пише ... надявам се на подружките  Hug
Това ми хареса  Peace Смениха си местата  Laughing

Ах, този кичур, много ми е любим

Лека, дружки!  Hug

# 209