Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes няма проблем, само да го преведат  Praynig
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден!  bouquet

# 211
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче, bouquet

Хубав ден! bouquet

# 212

Добро утро и от мен  на всички Hug Hug Hug

# 213
  • Плевен / София

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА

Не съм забравила какво обещах, но зациклих на 3 епизод на Дръзките и Красивите ooooh!
Скрит текст:
в къщи всички сме болни, но аз приключвам годината и болничните са табу... Stopнадявам се януари всичко да си дойде на мястото Peace
Светле, поста ти за Къванч е много точен.... smile3501
Фенче, като прочетох какво правиш за твоите деца от ДГ при се прииска да съм в твоята група Wink
хубави коледни празници ви пожелавам и най важното....да сте здрави...

# 214
Привет дружки Hug

Фенче Heart Eyes, Снеже Hug, Себи Hug
Гости Hug
Скрит текст:
бързо оздравяване и успешно да ти мине зора в работата Peace

Peace

Цитат
пресса: Hurriyet: "Человек года" - Киванч Татлытуг!

Накануне великого дня, перед награждением Киванч Татлытуг дал журналу эксклюзивное интервью, в котором в противовес мнению миллионов своих поклонников заявляет, что не является замечательным человеком. Желание быть замечательным - делает человека несчастным. Я человек с недостатками, который знает и принимает свои дефекты.
По поводу своей жены Башак Дизер: Когда два человека начинают совместную жизнь, жизнь начинает их испытывать. Я могу сказать, что я чувствую себя "удовлетворенным". С этим чувством, не каждый может прожить, а те кто его испытывает, чувствует себя счастливым. Я - очень счастливый. Любовь и доверие, не падает к человеку с небес в упаковке. Если человек ищет любовь - то находит. Любить и особенно доверять очень сложно для меня. Поэтому я проживаю очень драгоценное время, с женщиной, которой я дорожу. Неужели, если я актер, то не смогу построить счастливое семейное гнездышко?
Фенче Heart Eyes, да му хвърлиш един бг. превод Praynig Wink

Снощи помолих да ми го преведат  Peace

и ми върнаха това като отговор:
Междувременно обяснява че юни месец ще ходи за новия филм в Америка.В края на това лято ще снима един филм.

приятен ден bouquet

# 215

Hug Hug Hug Hug

Снеже  Hug wavey thumbsup
И резюмето , преведено от Лили  newsm51

bouquet

Очаквани ни интересен епизод, да дойде утре  Party

# 216
Айрре, Wink

Скрит текст:

# 217
  • София
"Любовта и доверието не падат в опаковка от небето."

Умен човек  Peace

Привет, момичета  Hug  Hug Hug

Благодаря за всичко споделено  bouquet bouquet bouquet

# 218
   Здравейте, сладурки!

Идвам за секунди, за да споделя тези хубави фотки и ви оставям. Не съм гледала още серията. Много съжалявам за отсъствието си, но така ми се налага!

Поредните много хубави разсъждения на Къванч за нещата от живота! И по-точно за взаимоотношенията с жената до себе си. Още веднъж доказва напълно осъзнатия му избор на партньорка в живота. А не, че Башак "го омотала"! Да бе. Тя е показала достатъчно личностни качества, разбира се, за да избере той нея.

# 219
Орси Hug, като си рекла Башак Wink

"Kıvanç alışveriş yapmayı seviyor ama zamanı olmadığı için ben ona yardımcı oluyorum" diyen Başak Dizer ile bilinmeyenlerini konuştuk...

Доколкото разбрах е казала, че Къванч няма време да пазарува и тя му помага.....

Снеже Hug
Скрит текст:
ами не е лоша снимката Peace
а в тийзъра видях Керим Ългаз, нищо ново Peace
Фе за кратките секунди беше страхотна Heart Eyes

Вив Hug
умно ни е момчето Wink, не случайно е постигнал толкова много за своите 33 год Peace

Терка Hug

приятен следобед Hug

# 220
Привет, скъпи дружки! Снежи, Себи, Вивчо, Айре, Тери, Орси, Гости  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гости  Hug wavey
Скрит текст:
Бързо да се оправяте за празниците, мила! А сериала няма да избяга, тъкмо ще си гледкаш накуп сериите, като си свършиш натоварената програма  Peace Чакаме те в темата януари  Peace
Благодаря за милите думи  love001
Айре  Heart Eyes веднага започвам! Отново му се възхищавам на това момче колко здраво е стъпило на земята, колко умно говори и колко е непосредствен. С 3 изречения е казал всичко за любимата жена  Heart Eyes Пък нека рускините и другите, които не одобряват жена му, да го съжаляват колкото си искат  Mr. Green
Ето какво е казал:вестник Хюриет " Мъж на годината - Къванч Татлъту
"В навечерието на големия ден, преди награждаването за Мъж на годината, Къванч Татлъту даде ексклузивно интервю за списанието, в което за разлика от мнението на милионите си фенове заяви, че не се чувства забележителен човек. Желанието да бъдат забележителни - прави хората нещастни. Аз съм човек с недостатъци, който знае и приема своите грешки.
По повод своята съпруга Башак Дизер : Когато двама души започват своя съвместен живот, животът започва да ги изпитва. Аз мога да кажа, че се чувствам"удовлетворен" Такива чувства не на  всеки е дадено да изживее, а тези, които ги изпитват се чувстват щастливи. Аз съм много щастлив. Любовта и доверието не падат при човека от небето в опаковка. Ако човек търси любов - ще я намери. Да обичам и особено да се доверявам е много сложно за мен. Ето защо, аз живея много скъпоценно време с жената, която ценя. Нима, щом съм актьор,  не мога да си построя щастливо семейно гнездо ?
"
Много се радвам за филма  newsm44 И тук говори за него, значи е истина Peace
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов) ЧАСТЬ 1
Мужчины года - Кыванч Татлытуг.
Стали известны имена призёров номинации "GQ Men Of The Year". Кыванч Татлытуг, который вернулся на экраны с сериалом "Джесур и красавица", был выбран "Мужчиной года".
Вчера он дал интервью для данного издания и дал понять, что он вовсе и не такой прекрасный мужчина, как думают его поклонники. "Желание быть прекрасным делает человека несчастным. Я - человек, который знает свои ошибки и работает над ними".
Предлагаем Вашему вниманию отрывки из этого интервью, возможно Вы заметите некоторые несостыковки, так как перевод сделан по разрозненным фотокопиям журнальных страниц....
Для миллионов людей Кыванч Татлытуг - это идел мужской красоты. Я задал ему вопрос: "А что ты думаешь об этом идеальном мужчине?". На что он ответил: "Идея о том, что нужно быть прекрасным, делает человека несчастным. Я же, наоборот, знаю свои ошибки и работаю над ними".
Сейчас он играет в сериале "Джесур и красавица", и мы все влюбляемся в голубизну его глаз. Свет в его глазах - это не игра прожекторов. Мне кажется, он исходит из глубины его души. Он видит всё сердце своего собеседника этими глазами и говорит ими. Именно благодаря этому свету люди притягиваются к новому проекту, в котором он снимается. Мне кажется, он - доказательство слов: "Он любит и заслуживает того, чтобы его любили". Он держит вблизи семью и друзей, любая маленькая вещь может обрадовать его. Он делает то, что и должен делать любой актёр: постоянно учится чему-то новому. Он плывёт, выходит в море, изучает новые города, любит классические автомобили, знает как выжить даже в лесу, ловит рыбу...
И блестит, излучая...
Его талант возрастал на моих глазах. 2005 год и сериал "Серебро" ещё не стары, но тогда он был очень молод. Но мы отчетливо помним Бехлюля, который вошёл в нашу жизнь в 2008 году. А что случилось после, когда перед нами появился такой талантливый актёр,который сыграл Секиза в сериале "Эзель"? А понравилось ли вам его возвращение с персонажем Кузей? Разве в проекте "Сон бабочки" он не играл как голливудский актёр? Разве благодаря Курту Сеиту мы не проживали, словно в романе? Кыванч Татлытуг продолжает появляться в новых ролях и возрастать на наших глазах. А в этом году он проживает лучшие годы своей жизни с сериалом "Джесур и красавица".

Примерно два года назад мы были с Кыванчем Талытугом, когда он давал другое интервью. В то время он говорил о том, что он уже переходит в другой период своей жизни и его характер меняется: "Нужно остановиться и посмотреть на всё. Прислушаться... Я погружусь в себя и отдам внимание природе...". Он сделал то, о чём говорил. Ушёл от всех, долгое время отдыхал, он не снимался ни в одном фильме или сериале. Мы познакомились с Джесуром в октябре, когда он спас Тубу Буйукустун. Мы поняли, что он вернулся, когда после того героического прыжка он поднял голову и посмотрел своим прекрасным взглядом. Светловолосый Джесур с бронзовым цветом кожи хорошо преподнёс себя зрителям".
Джесур - это весьма разносторонний персонаж. Он желает мести. С каждым человеком вокруг себя он проживает отдельную историю. Возле кого-то он показывает себя сильным бизнесменом, с другим - раненым и гордым мужчиной, а кому-то он приходится врагом, а кто-то знает его, как хорошего парня, что дал ему работу... "Во мне есть те черты характера, которые есть у Джесура. Это я заметил, когда долгое время не работал. Так же в себе я вижу ту его смелость, которая помогает ему защитить свою семью" - говорит Кыванч про своего персонажа.

Кыванч Татлытуг известен как холодный человек. Он не любит вспышек фотоаппаратов, которые нацелены на него. Не любит рассказывать про себя, а хвалить - тем более. Была бы его воля, он бы совсем не давал интервью. Или рассказывал бы лишь о своих проектах. А знаете, что ещё интересно ? У него есть личный редактор, который и помогает говорить во время интервью.

Он, выйдя на пикник вместе с вами в выходные, не будет говорить об актёрстве, о своём стрессе, сериале, фильме, и даже о том, что за ночь до этого в ледяную ночь у него были съёмки. Вы ему скажете, что у вас шины лопнули, так он оставит все дела и придёт к вам на помощь. Если попадёте в больницу, то первым он вас навестит. Ваш секрет останется у него навечно. Утром он забирает свою собаку и идёт на работу так, словно просто выходит на прогулку. А если вы отдадите ему свою собаку на время, то он вернёт её вам, уже приучив к хорошим манерам. А после он появляется на экранах телевизоров и показывает такой талант актёра, что лишь тогда вы понимаете, что ваш друг Кыванч Татлытуг - знаменитость.
ПРОДОЛЖЕНИЕ СЛЕДУЕТ.....
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов) ЧАСТЬ 2 и 3
Когда мы вновь встретились с ним после двухлетнего перерыва, я спросил у него, как прошло это время.
"Сколько всего ошибочного было предо мной, я только сейчас это заметил. И возраст, конечно, делает своё дело. Я стал взрослее. Я - человек, который действует, опираясь на свои чувства. Я всегда был таким. Я уже в том возрасте, что могу перечить тем своим чувствам, которые были у меня в 20 лет, когда у меня были и ненависть, и взлёты и падения. Я жил по принципу: "Всё должно быть под моим контролем, пусть всё будет по правилам и безошибочным". Я прекрасно понял, что я получаю от этого правила лишнее давление и мне удалось побороть это чувство. Я понял, что ничьи проблемы не должны касаться меня. Я научился говорить "да" тому, что хочу сделать. Никто не прекрасен, и я тоже. Узнав всё это, мне стало легче... Эти два года повысили мою мотивацию к работе. Я понял, чего хочу на самом деле. Я очень люблю свою работу и многое хочу сделать во имя актёрского таланта. Я хочу много сниматься в фильмах, и сделаю это. Надеюсь, что однажды буду участвовать и в театральных постановках."- говорит он.
"Я ждал, потому что "Сон бабочки" повысил планку. Я хотел вернуться с проектом, в который на самом деле верю; в котором есть настоящий смысл и скрытое сообщение для зрителей."
Мне интересно, когда он найдёт персонажа, в который вновь целиком облачится.
"Когда вы показываете талант в сцене, в которой уверены, тогда-то вы и вживаетесь в роль. Вам стоит провести немного времени с этим персонажем, нужно привыкнуть к нему, чтобы показать все возможности своего таланта и сыграть нужную сцену в лучшем образе. Неважно, насколько хорошо прописан персонаж, персонажа воплощает в жизнь и передаёт зрителям во всей красе сам актёр. После того, как проводишь долгое время со своим персонажем и привыкаешь к нему, ты даже начинаешь разговаривать с ним. Это очень интересно. Словно некий рефлекс. Становится привычным его играть так, будто это ты сам".
"Мужчина года" так же рассказал о том, что в начале 2016 года он он женился в Париже. Я спросил у него: "Какие сюрпризы преподнёс вам брак?".
"Когда ты с кем-то проживаешь общую жизнь, общее будущее, всё меняется, когда два человека становятся единым. Как сказать? Я чувствую себя дополненным. Это не то, что может испытать каждый и испытать это - большое счастье. Мне очень повезло. Нет ничего другого, мы лишь пара, которая становится счастливее друг от друга, которая имеет прекрасные мечты и любит путешествовать. Вы не приходите в этот мир с любовью и с доверием к кому-либо. Если можешь найти, то находишь. Любить, тем более доверять, для меня очень трудно. Поэтому я очень ценю то, что имею.".

"Только скажи мне правду: ты молод, известный актёр, так почему ты женился?" - мне стало интересно, задавал ли ему кто-нибудь этот вопрос. На это он ответил: "Неужели я не имею права на счастливое гнездо лишь из-за того, что я актёр?".

Он проявляет очень много интереса к своей профессии. Он рассказывает о своей жизни так, словно в этот миг играет в каком-то фильме. Я попросил у него рассказать мне об одной сцене. Но не придуманное, а то, что на самом деле взволновало его в жизни... "Я с братом отправился в Чанаккалу на рыбалку. 2 года назад... Мы были на одном судне. Пара рыбаков и два капитана помогали нам. Настало время обеда. Один из капитанов накрыл стол. Что за стол? Он был накрыт лишь простой газетой. Нас -четверо, на столе два небольших хлеба, белый сыр, салат, картофель и около 20 штук оливок. Один из капитанов взял оливку, одну половину съел, а другую половину положил на газету, чтобы съесть потом. Одну оливку он ел с двумя-тремя кусками хлеба. Был сильный ветер. Хоть и было солнце, но было очень холодно. Это был наш самый прекрасный обед... Мне кажется, что я вышел в путь среди ночи именно для того, чтобы прожить тот миг. До самой Чанаккалы я водил..."
Каков может быть совет для молодёжи у "Лучшего актёра"?
-Я бы сказал, что не стоит бояться ошибок, нужно много работать и всегда соблюдать дисциплину. Если их ошибки чему-то научат, то они повзрослеют быстрее. В нашей профессии очень важен внешний вид, но если ничего не добавлять к этому, то ваш вид совсем не важен. Я сам сначала выиграл в конкурсе "Best model". Но после этого получил образование в сфере связи и актёрского мастерства. Я довёл свой английский до очень хорошего уровня. А сейчас я получаю профессиональные навыки языка. То есть, я до сих пор продолжаю обучение... Так как, если я не буду стараться над тем, что мне и так известно, то я не смогу взволновать зрителей. Если зритель почувствует, что вы плохо знаете свой урок и плохо себя чувствуете в своём положении, то он просто сменит канал. Потому что сериалов и так много" - сказал он.
Кроме того, он рассказал, что в июне отправится в Америку для съёмок нового фильма. Наконец-то, мы увидим его новый фильм!
И това ще го преведа по-късно  Peace

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 17:03 от queen_fenka

# 221
Снеже Hug
Скрит текст:
ами не е лоша снимката Peace
а в тийзъра видях Керим Ългаз, нищо ново Peace
Фе за кратките секунди беше страхотна Heart Eyes

Скрит текст:
Изненадващо за мен, ама ми харесаха един до друг.   Shocked Подходих доста скептично, щото по принцип не го харесвам, ама на снимка не са зле, ще видим в действие. Peace

# 222
Фенче Heart Eyes, мерси за превода bouquet
брех рускините много бързи #Crazy
сега трябва да излязат и снимките с хубаво качество Peace

Снеже  Hug
Скрит текст:
ще видим Peace

Джесур:
Дойдох при теб като лекарство Crazy Wink

# 223
Цитат
Мъж на годината - Къванч Татлъту
Стана известно името на победителя в номинациите на  "GQ Men Of The Year" . Къванч Татлъту, който се завърна на екран със сериала" Дръзки и красиви" беше избран за " Мъж на годината "
Вчера той даде интервю за изданието и даде да се разбере, че той съвсем не е толкова прекрасен мъж, за какъвто го мислят неговите почитатели. " Желанието да бъдеш прекрасен прави човека нещастен. Аз съм човек, който знае своите / грешки /недостатъци и работя над тях".
/ Предлагаме на вашето внимание откъси от това интервю, възможно е да забележите някои несъответствия, тъй като превода е правен от разпръснати фотокопия от страници на списанието/
За милиони хора Къванч Татлъту е идеал за мъжка красота. Аз му зададох следния въпрос : "А ти какво мислиш за този идеален мъж ?" На което той отговори : " Идеята за това, че трябва да бъдеш прекрасен, прави човека нещастен. Аз, напротив - зная своите грешки и работя над тях"
Сега той се снима в "Дръзки и красиви" и ние всички се влюбваме в синевата на неговите очи. Светлината в неговите очи - това не е игра на прожекторите. Струва ми се, че тя идва от дълбините на неговата душа. Той вижда цялото сърце на събеседника си с тези очи и му говори с тях. Именно благодарение на тази светлина хората са привлечени към новия проект, в който се снима. Мисля, че той е доказателство за думите :" Той обича и заслужава това да го обичат". Той държи близо до себе си семейството и приятелите си, всяко едно дребно нещо може да го зарадва. Той прави това, което е длъжен да прави всеки един актьор - постоянно учи нещо ново. Той плува, излиза в морето, изучава нови градове, обича класически автомобили, знае как да оцелява дори в гората, лови риба ...
И  излъчва блясък ...
Неговият талант израсна пред очите ми. 2005 година и сериала "Гюмюш" все още не са толкова далечни, но тогава той беше много млад. Но ние ясно помним Бехлюл, който влезе в живота ни през 2008 година. А какво се случи след това, когато пред нас се появи този талантлив актьор, който изигра Секиз в сериала "Езел" ? А хареса ли ви неговото завръщане с героя на Кузей ? Нима в проекта "Сънят на пеперудата" той не игра като холивудски актьор ? Нима благодарение на Курт Сеит не живяхме като в роман ? Къванч Татлъту продължава да се появява в нови роли и расте пред очите ни. А тази година той преживява най-хубавите си години от живота си със сериала" Дръзки и красиви"
Преди около две години ние бяхме с Къванч Татлъту , когато той даде друго интервю. По онова време той каза, че вече преминава в друг период от живота си и неговият характер се променя. " Нужно е да се спреш и да погледнеш всичко. Да се услушаш ... Да потъна в себе си и да отдам внимание на природата ... " Той направи това, за което говореше. Отдалечи се от всичко, дълго време почива, не се снима в нито един филм или сериал. Ние се запознахме с Джесур през октомври, когато той спаси Туба Буюкустюн. Ние разбрахме, че той се завърна, когато след неговия героичен скок той вдигна глава и погледна с този негов прекрасен поглед. Светлокосия Джесур, с бронзов тен на кожата се поднесе хубаво на зрителите.
]Джесур - това е един много разностранен персонаж. Той желае отмъщение. С всеки човек около себе си, той преживява отделна история. Пред някого той се показва като опитен бизнесмен, пред други - като ранен и горд мъж, някои го приемат като враг, а други - като добър човек, дал им работа.
" В мен има черти от Джесур. Това го забелязах, тъй като дълго време не бях работил. Също така в себе си виждам тази негова смелост, която му помага да защити своето семейство." - казва Къванч за своя герой.
Къванч Татлъту е известен като хладен, студен човек. Той не обича проблясъците на фотоапаратите, които са насочени към него постоянно. Не обича да говори за себе си, а да се хвали - още повече. Ако зависеше  от него, той не би давал никакви интервюта. Или би разказвал само за своите проекти. И знаете ли кое е още много интересно ? Той си има личен редактор, който му помага да говори по време на интервюто.
Той, излизайки на пикник с вас през уикенда, няма да ви говори за актьорството, за стреса, за сериали, филми и дори и това, че е бил на снимки през цялата предишна ледена нощ . Ако му кажете, че гумите ви са се спукали, той ще остави всичко, което върши и ще ви се притече на помощ. Ако попаднете в болница, той първи ще дойде при вас. Вашата тайна ще остане в него завинаги. Сутрин, той взима кучето си и идва на работа така, сякаш просто излиза на разходка. А ако му  дадете кучето си за известно време, ще ви го върне научено на добри обноски. А после  се появява на екрана на телевизията и показва такъв талант на актьор, че вие едва тогава разбирате, че вашият приятел Къванч Татлъту е знаменитост.

По-късно ще преведа и останалата част  Peace

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 19:56 от queen_fenka

# 224
  • София
Фенче  Hug Heart Eyes благодаря за превода  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт