Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 776
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • AMS

Привет, дружки  Hug Hug Hug
и благодаря, че сте се отбили!!!

Фенче,  Hug  bouquet  Peace  благодаря за превода!!!
Да слoжа и приятеля на Къванч >>>

# 226
Фенче Heart Eyes, много ти благодаря за превода  bouquet bouquet
много ми хареса!!! Heart Eyes

лека вечер Hug

# 227
Цитат
Когато се срещнахме отново с него след две години аз го попитах как е минало това време
" Колко погрешно е било всичко пред мен в миналото, чак сега забелязах. И възрастта, естествено върши своята работа. Станах по- възрастен. Аз съм човек, който действа, опирайки се на чувствата си. Винаги съм бил такъв. Вече съм в тази възраст, когато мога да попреча на тези мои чувства,които изпитвах, когато бях 20 годишен, когато у мен имаше и ненавист и възходи и падения. Аз живеех на принципа "Всичко трябва да бъде под мой контрол, нека всичко бъде по правилата и безгрешно. Прекрасно разбрах, че получавам от тези правила единствено излишно натоварване и успях да преодолея това чувство. Разбрах, че ничии проблеми не трябва да ме касаят, да се докосват до мен. Научих се да казвам "Да" на това, което ми се иска да правя. Никой не е съвършен, и аз също. Узнавайки всичко това ми стана леко. Тези две години повишиха моята мотивация за работа. Разбрах какво искам в крайна сметка. Много обичам своята работа и много искам да направя в името на актьорския талант. Много искам да се снимам във филми и ще го направя. Надявам се, че един ден ще участвам и в театрални постановки." - каза той.
 " Аз чаках, защото " Сънят на пеперудата" вдигна високо летвата. Исках да се върна с проект, в който наистина вярвам, в който има истински смисъл и скрито послание към зрителите."
На мен ми е интересно, кога той  ще открие персонажа, в който отново ще се потопи целия.
" Когато показваш таланта си в сцена, в която си уверен, тогава и се вживяваш в ролята. Трябва да прекараш известно време с героя си, трябва да привикнеш към него, за да покажеш всички възможности на таланта си и да изиграеш нужната сцена възможно най-добре. Не е важно колко хубаво е описан героя ти, героя го съживява и предава на зрителите в цялата му красота самия актьор. След като прекараш дълго време със своя герой и привикнеш с него, ти даже започваш да разговаряш с него. Това е много интересно. Също като някакъв рефлекс. Става някакъв навик да го играеш така, сякаш това си ти."

" Мъжът на годината" също така разказа за това, че в началото на 2016 година се е оженил в Париж.
Попитах го " Какви сюрпризи ви поднесе брака ?"
" Когато с някого живееш заедно, мислите за общо бъдеще, всичко се променя, когато двама души станат като едно цяло. Как да кажа ? Аз се чувствам допълнен. Това не е нещо, което може да изпита всеки, а изпитвайки го - това е голямо щастие. На мен много ми провървя. Няма нищо друго, ние сме една двойка, която е  щастлива един с друг, която има прекрасни мечти и обича да пътешества. Човек не идва на този свят с любов и доверие към всеки. Ако успееш да го намериш - намираш го. Да обичам, още повече да се доверявам , за мен е много трудно. Затова много ценя това, което имам."
- Само ми кажи истината - ти си млад, известен актьор, за какво трябваше да се жениш ? Стана ми любопитно дали някой някога му е задавал този въпрос. На което той отговори:
" Нима аз нямам право на щастливо гнездо,само заради това, че съм актьор ? "
Той показва много голям интерес към своята професия. Разказва за живота си така, сякаш в този миг играе в някакъв филм. Помолих го да ми разкаже за някаква история. Но, не измислена, а такава, която го е развълнувала в живота.
" С брат ми се отправихме в Чанаккал на риболов преди 2 години. Бяхме на едно корабче. Двама рибари и двама капитани ни помагаха. Стана време за обяд. Един от капитаните сложи масата. Що за маса ? Беше застлал с обикновен вестник. Ние ,и те  четиримата, на масата два неголеми хляба, бяло сирене, салата, картофи и 20-на маслини. Единия от капитаните взе една маслина , изяде едната половина, а другата я остави на вестника, за да я изяде по-късно. Една маслина той изяде с два - три залъка хляб. Имаше силен вятър. Макар и да имаше слънце, беше доста хладно. Това беше нашия най-прекрасен обяд. Струва ми се, че тръгнах на път в средата на нощта единствено за да преживея този миг. До самия Чанаккал  аз управлявах."
Какъв може да е съвета към младежите от " Най-добрия актьор" ?
Бих им казал, че не трябва да се страхуват от грешките, нужно е много да работят и винаги да спазват дисциплина. Ако от грешките си научат нещо, каквото и да е, то те бързо ще пораснат. В нашата професия външният вид е много важен, но ако нищо не добавяш към това, то твоя външен вид нищо не значи. Аз самият първо  спечелих в конкурса " Best Model " . Но, след това получих образование в сферата Връзки и актьорско майсторство. Подобрих английският си до много добро ниво. И продължавам да получавам професионални езикови умения. А и до този момент продължавам своето обучение. Защото, ако аз не се старая над това, което вече ми е известно, то не бих могъл да развълнувам зрителите. Ако зрителят почувства, че не знаеш добре своя урок и ако аз се чувствам недобре в това положение, то той просто ще смени канала. Защото сериалите и без това са много." - каза той.
Освен това ми разказа, че през юни заминава за Америка за снимки на нов филм. На края ще видим неговия нов филм!  
Мили дружки, за мен е истинско удоволствие, щом е за Киво  Heart Eyes
Е, сега знам защо са избрали точно нашето момче, прелестен е не само външно  Laughing

# 228

Фенче Heart Eyes и аз ти благодаря за превода  newsm51
Друго си е с него,/превода/ пък и Киво е невероятен мъж ,човек и актьор!
С всяка негова обществена  проява ,лична и актьорска все повече го харесвам и обичам!

Айре Heart EyesДива Heart EyesСнеже Heart Eyes

И от последните минути.

# 229
Себи  Heart Eyes bouquet
Айре  Heart Eyes сега пък попаднах на по-различен превод  Joy Joy Joy Ще го преведа и по този начин, май този е по-добър  newsm78 Поне по-смислено ми звучи  newsm78  Но, ще почакам продължението за Башак  Laughing Та, не бързай да го слагаш на 1 страница  Laughing
Скрит текст:
Потрясающее интервью Кыванча Татлытуга журналу GQ Turkie посвященное вручению ему премии "ЛУЧШИЙ АКТЕР ГОДА по версии GQ Magazine" Перевод от нашей группы - самого большого фандома на площадке ВК посвященного Кыванчу —> Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг ♡ автор Зоя Гунарь
Его актерская карьера началась в 2005 году с сериала "Гюмюш". Но это было давно и он был почти ребенком. Конечно же все помнят его знаменитую роль Бехлюля, которая стала следующей. Но что же потом случилось? В "Эзеле" он предстал совсем другим. А каким был Кузей? А во "Сне бабочки" разве он не был как звезда Голливуда? Разве мы не проживали романтическую любовь вместе с ним в "Курте Сеите"? С каждой новой ролью он представляется нам всё более интересным. В этом году он вернулся на экраны с сериалом "Отважный и Красавица".
Около двух лет назад мы тоже делали репортаж о Кыванче Татлытуге. Тогда он говорил, что в его жизни должны произойти изменения. " Мне нужно остановиться и подумать. Нужно поискать настоящего себя." Он поступил именно так, как и говорил. Очень много отдыхал и не снимался ни в одном фильме или сериале. В этом году он вернулся с ролью в сериале "Отважный и красавица". Его персонаж ворвался на экраны в ноябре, спасая Тубу Буюкюстюн, несущуюся на лошади. Его возвращение было весьма эффектным. Геройское клише и его длинноватые золотистые волосы стали отличным началом нового подъема!
Вообще, если посмотреть на персонаж Джесура, он достаточно сложный. Он пытается отомстить, у него построены какие-то сложные планы. Со стороны о нем можно составить много разных мнений. Для кого-то он серьезный бизнесмен, для кого-то другого он ранимый ребенок, для кого-то враг, для кого-то ответственный работодатель, а для кого-то мужчина в которого можно влюбиться... "В Джесуре воплотились чувства и мысли, которые я собирал в себе, пока не работал, а также уверенность и ответственность, которые я приобрел, создав семью." - говорит Кыванч.
Кыванч хорошо знает звездную жизнь. Но он не любит вспышки фотокамер, не любит рассказывать о себе, и уж тем более хвалить себя. Он не любит давать интервью, а если и рассказывает что-то, то в основном говорит о проекте. И знаете в чём ирония? Сейчас он помогает нашему редактору и корректирует эти строчки. На выходных, готовя еду на мангале, он не расскажет вам о еще вчерашних съемках всю ночь напролет до утра. Он будет раздувать дым и переворачивать мясо. Если вы скажете, что пробили колесо, он всё бросит и приедет на помощь. Если вы попадете в больницу он первым приедет навестить вас. Если вы расскажете ему секрет, он никогда его не выдаст. Каждое утро как по графику он с собакой идет гулять в парк. Если вы доверите ему свою собаку, можете не сомневаться, что он вернет её в целости и сохранности. И только когда вы увидите его на экранах в новой невероятной роли, вот тогда вы скажете друзьям, что это тот самый знаменитый Кыванч Татлытуг...
Я интересуюсь, изменилось ли что-то в Кыванче, когда он вновь вернулся к съемкам спустя два года?
"Есть столько всего что я вижу теперь по-другому. Я повзрослел, набрался опыта. Раньше я всегда руководствовался только чувствами. Ну я пережил все эти взлеты и падения, страстные порывы в 20-тилетнем возрасте и научился управлять своими чувствами, научился сдерживать себя. Я уже в том возрасте, когда реагирую на всё спокойно. Я уже в том возрасте, когда всё должно быть под моим контролем, всё должно быть по правилам, всё должно быть безупречно. Я понял и принял изменения в себе. Я научился не принимать близко к сердцу чужие проблемы, отказывать людям, когда они просят о том, что я не хочу делать. Никто не идеален и я тоже. Мне стало гораздо легче, когда я это понял. Эти два года очень повысили мою мотивацию к работе. Я понял, к чему я должен стремиться. Я очень люблю свою работу и намерен в этой сфере добиться многого. Я хочу справиться и с кинофильмами и справлюсь. Однажды возможно я поработаю и в театре." - рассказал Кыванч.
Кстати, он также сообщил что в июне отправится в Америку для подготовки к новому фильму. Так что будущим летом нас ждет новый фильм.
Лека! Hug

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 23:57 от queen_fenka

# 230
Здравейте момичета Hug Hug Hug Hug

влизам набързо във форума и искам да използвам момента да пожелая на всички
весели и щастливи коледни празници, да има много обич и топлина около вас!
Аз не съм от активно пишещите, но ви чета когато имам възможност и някак си ви
чувствам близки, без да ви познавам, много странно и в същото време много готино
усещане! Пожелавам ви да сте много, много здрави и все така запленени от чара и
харизмата на нашето прекрасно момче!

.

# 231
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ФенчеHug мерси за превода на интервюто. bouquet

hogarena, Себи, Айра, Вивчо, ДиваHug Hug bouquet bouquet

Зад кадър. Wink

Приятен ден! bouquet

# 232
Добро утро в четвъртък!  Hug Hug Hug

Хоги  Hug Весели и щастливи коледни празници и на теб !  newsm51
 Снеже  Hug bouquet
Действително нямам търпение да разбера какво ще се случва довечера  Laughing И кого ли ще прострелят ? Дали Джес, дали Сю  newsm78 Кой кого ще предпази, защото така си го представям  Thinking
Хубав ден!  bouquet

# 233

Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes.Фенче Heart Eyes и аз ще гледам да съм на линия  довечера, че ще ми е за последно поне до  5 януари.

Много естествен е всеки жест на внимание отправен  към Сю и как да му устои  Wink

Приятен ден bouquet

# 234
Добрутроо, дружки Hug
Фенче Heart Eyes, май Джес ще го прострелят Whistling
ама нали требе да има екшън.....
няма да бързам да качвам интервюто на първа страница, ще го направим като хората с качествените снимки, които трябва да излязат по някое време Peace

Себи Hug много се радвам на тия твои думи!! Simple Smile
Цитат
Друго си е с него,/превода/ пък и Киво е невероятен мъж ,човек и актьор!
С всяка негова обществена  проява ,лична и актьорска все повече го харесвам и обичам!

Скрит текст:
че снощи пак четох ooooh! едни изказвания на едни убавици Sick newsm57
освен  сексапила нямало какво друго да му харесваме rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хогарена, благодаря ти за милите думи Hug Hug
и на теб много здраве и весели празници bouquet
ако идваш по-честичко ще се радваме Peace

Снеже Hug bouquet

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 10:46 от Airra

# 235
Айре  Heart Eyes bouquet
Башак е голяма сладурка на тази фотка!
Ще го преправя, защото има доста несъответствия между двата превода  PeaceОсобено за личния редактор  Joy Joy Joy Joy Важното е, че лятото ще има филм обаче  newsm44 newsm44 newsm44
Нямам търпение да дойде вечерта  ooooh!
А кога ли ще е награждаването  newsm78

Хубав ден! До довечера!  bouquet

# 236
Фенче Heart Eyes, аз сега прочетох  по-детайлно втората част на интервюто!
Историята с рибарите и обяда им,  много ме трогна Crazy
колко е непретенциозен и земен нашия любимец!! Heart Eyes
Много ми хареса как говори за Башак, колко е щастлив , явно наистина имат прекрасни отношения Heart Eyes/пупу да не им е уроки Praynig Peace/
Но най ми хареса това, че продължава да работи над своето актъорско израстване, да учи, да усъвършенства английския си(за разлика от .... Mr. Green)
а това, че ще прекрачи границите на Турция с нова роля е супер!!

Цитат
Тези две години повишиха моята мотивация за работа. Разбрах какво искам в крайна сметка. Много обичам своята работа и много искам да направя в името на актьорския талант.

тези му думи много ме зарадваха, защото имах чувството, че след последното му интервю през 2015 год. сякаш е на път да се отказва от актъорската професия и ми беше доста мъчно Confused Confused
Но се оказва, че не е така Peace
Дано да има късмет и да ни радва с още много хубави роли!!! newsm17

а довечера ни чака Джес Heart Eyes и Сю рабира се! Wink

хмм кво ли пише пък тук??

http://www.ranini.tv/ozel/21396/1/cok-ozlediklerimizde-bu-hafta- … ginde-bir-yilbasi

и за ДК е писала днес ранини
http://www.ranini.tv/ozel/21356/1/cesur-ve-guzel-kapat-kapilari-sevgilim

бая снежец и в Корлудаа Laughing

....................

https://twitter.com/Medya_Fenomeni/status/811908630526197760

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 15:30 от Airra

# 237
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Фенче, за преводите!!!

До сега какво видяхме
и какво ни подсказаха

# Дръзки и Красиви
суматоха, изпускане на нервите, успокояване, сватба,
танц, песента, сериозен разговор, емоция, пред камината,
преди събранието, гласуването, изненадата на финала
и очакване за хубави моменти >>>  

Приятна вечер!!!

# 238
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

Тук съм, ако не ми прекъсва, ще пиша преразказ Simple Smile

# 239
Хай, сладурки!  Hug Hug Hug
Готови ли сме ?  Laughing
Дива  Hug bouquet Нямам търпение! Wink
Айре  Heart Eyes а бе мен ме изкефи абсолютно всичко, но най-много за филма  Laughing И, че не се е отказал да снима, пък дори и само филми да са  Peace Ама дано не  Mr. Green
Много ми хареса какво каза за Башак и на мен, особено това, че се чувства допълнен, това е страхотно!  Heart Eyes А някои от рускините веднага заключиха, че това интервю е поръчково от нейна страна  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha
Приятно гледане!  bouquet
Бу  Hug ще бъде чудесно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт