"Фионна Дерм" – иновации в козметиката на световно ниво

• 16 445
  • 209
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В момента имам проблем с акне, затова Fionna Derm Acne creams би бил подходящ за мен.

# 31
Fionna Derm Lightening cream - мисля че ще ми е от полза за пигментацията по лицето. Последните 1-2 години започнах да получавам малки кафяви петна по лицето.

# 32
  • EU
Най- подходящият крем за мен е Fionna Derm Lightening cream - имам пигментни петна по лицето.

# 33
Бих искала да пробвам Fionna Derm Lightening cream, имам проблем с пигментации.

# 34
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Fionna Derm Lightening cream тъй като след бременността ми се появиха няколко петна, които искам да залича.

# 35
Fionna Derm Acne creams ще бъде подходящ за мен, защото имам проблемна кожа.  Peace

# 36
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Fionna Derm Acne creams - заради проблемна кожа, с която се боря от години.

# 37
Fionna Derm Lightening cream. Мисля, че ще ми действа добре за изравняване тена на лицето.

# 38
  • При децата ми
Fionna Derm Lightening cream, мисля, че е подходящ за мен.

# 39
Fionna Derm Acne creams, защото напоследък започнаха да ми излизат доста пъпки и бих се радвала ако този крем реши проблема ми

# 40
На мен ми е нужен Fionna Derm Lightening cream ,защото от бременноста ми остаха тъмни петна по челото ,които с нищо не успях да премахна.

# 41

Fionna Derm Lightening cream, може би ще се справи с пигментираните петна, надявам се! Peace

# 42
Бих искала да пробвам Fionna Derm Lightening cream, тъй като кожата на лицето ми доста прегоря и по време на бременността ми се появиха доста петна, които не изчезват.

# 43
  • Sofia
Fionna Derm Lightening cream , защото имам пигментация по лицето.

# 44
Fionna Derm Acne cream е най-подходящ за мен заради проблемата ми кожа - акне и  пъпки

Общи условия

Активация на акаунт