Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 90 574
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • София
*дива*, добре дошла в темата. Да са ти живи и здрави дечицата. Аз се следя при Николова и съм доволна от индивидуалния й подход и най-вече, че приема присърце появата на бял свят на всяко едно бебче. На мен ми се иска да родя водно, но все още има време да си помисля. Имаше ден на отворените врати и на мен лично ми беше много полезно, за да разгледам условията.

mari : ), миличка, не се притеснявай, че бебка върви едра. Всичко ще е наред. С теб съм. Свижданията са по всяко време и се допускат дечица, роднини и приятели. Който иска, може да те види. Целувам ви.

# 166
Дива, добре дошла. Живи и здрави да са ти дечицата, в прекрасна възраст са. Страхотно е, че очакваш още едно детенце - успешна бременност ти пожелавам. Аз също съм бременна, заченах с близнаци ин витро . Правилно си се насочила към болницата, в добри ръце си. Споделяй ни как върви бременността ти, тук всички много се подкрепяме.  Hug

# 167
*дива* здравей и добре дошла и от мен. Страхотно е, че в България има жени като теб, които се решават да имат повече от едно дете. Наистина е похвално, трябва да има повече българчета!  Hug Как върви бременността ти досега? А предишните ти бременности леки ли бяха? В статията, която споделяш, прочетох доста интересни неща. Част от тях ме шокираха малко.  Grinning

# 168
Чан,благодаря ти ,мила!Оказа се,че съм объркала и термина с 1сед,мъжът ми ме подсети за подсети за последния цикъл,по новия термин-30юни ,беба пак е напред,но не толкова.На 22съм на преглед,отново,тогава ще определим датата.

# 169
  • София
Благодаря мили момичета за топлото отношение. Аз се чувствам отлично, но и предните две бременности минаха неусетно.  Даже с тази първото тримесечие ми се гадене, а с предните-не. Все още работя и мисля да изкарам до 45-дневния, планирали сме да заведем тигрите на гръцкото море в началото на юни 😉. Пропуснах да спомена и домашния ни любимец- куче-също мъжкар и него ще водим на морето.
Беболинчо вече е 1200гр.с главата надолу, всичко му е наред и е голям сладур. Само дето не ми се иска пак да минавам под ножа и много ме изкефиха вчера, че нито двете секцио, нито възрастта ми ги смути. В края на юни, като се срещна с Д-р Николова, ще я питам за плацентата.  В суров вид и 1млн $ да ми дадат не бих я изпила, но на таблетки-защо не😉.
Чудя се към Зебра ли да се обърна, или към Олга?

# 170
Браво,имаме подобни истории,с разликата,че аз чакам 4то дете следващия месец.Бебето е главично,а предните бяха седалищни,ако Николова само ми каже да пробваме нормално,няма да се замисля,но след 3операции.....

# 171
  • София
mari : ), кажи коя дата сте определили последно след като ти мине прегледа на 22. Прегръщам те много силно и те целувам.

Ооо, *дива*, освен малките мъже, имате и страхотен любимец – каква порода е? Късметлийка  си, че си имала леки бременности, много малко жени могат да се похвалят със същото.

# 172
  • София
28кг.ирландски сетер. Много любвеовилен. Не мога да си представя живота без него.❤
И при такива леки бременности, на финала две безумни операции...без индикации за такива...още не мога да ги преодолея.

# 173
Чан,мила,непременно ше споделя!Много ти благодаря.Стискайте палци,деугата седмица стягаме куфарите за Турция,към края на 8ми месец,дано ме пуснат в самолета:)))

# 174
  • София
Хм, мари, извади си документ, че док.разрешава. Ние летяхме в 25 седмица и никой слава богу не ми иска документ коя седмица съм. Но после разбрах, че след 32 седмица трябва да имаш медицинско разрешение за полет...

# 175
Мари, наложително ли е да пътуваш, на почивка ли отивате? Не искам да те притеснявам, но осмия месец не е ли най-рисков?

Дива, с Мари сте прекрасни, винаги съм мечтала за голямо семейство и сега съм щастлива, че ще имам близнаци. Няма нищо по-хубаво от детския смях. 

Чан, твоя термин не е ли по същото време?

# 176
Диеа,задължително ще извадя.
Ане,платено е вече,а и ми се ходи с децата.До сега имам леки бремености,освен началото на третата,дано всичко е ок.

# 177
  • София
Ане, кога се очаква щастливата среща с близнаците? Пожелавам ви още поне единичко след тях!
Мари, пожелавам ви хиляди положителни емоции от морето! Сега метнах едно око- в Анталия вече е над 30°🌞

# 178
  • София
mari : ) все пак бъди внимателна с това пътуване по самолетите. Пази се много. Къде ще почивате в Турция?

Aneto, с mari : ) термините ни са горе-долу по едно и също време. Напреднали мами сме. Терминът ми е за 22 юли, но нали знаете, че е божа работа.

*Дива* ти плануваш ли пътуване преди раждането?

Скъпи, мами, мислите ли вече за имена?

# 179
  • София
Планирали сме море в Гърция, когато ще съм в 33 седмица. Ще пътуваме с колата и ще отстъпя мястото си на предната седалка на домашния ни ЦАР  Laughing
Имам две одобрени от мъжа ми имена, ще реша кое от двете да е в момента като гушна бебето. Ох, живея за този миг  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт