Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 90 568
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
mari : ) благодаря ти за отговора! Похвално е, че след толкова много раждания си се решила на още едно дете. Изисква се голямо желание, явно вие сте сърцати хора. Поздравления!

# 151
  • София
mari : ) пиши днес след прегледа как е минало всичко. С теб съм и стискам палци.

# 152
Силвър,благодаря ,мила!
Чан,всичко мина добре!Срещнахме се с Николова,много е приятна.Бебата по главичка върви доста напред с почти 4седмици,та ми назначи обременяване с глюкоза за пренатален диабет.
Притесни ме малко ранната дата за секцио,ще настоявам за по-късна.Обстановката ми хареса,но нямах време да разгледам стаите.Определено ще искам самостоятелна,някой знае ли малката стая,много ли е малка?Искам самостоятелна тъй като родата е голяма,да не притесняваме другата мама по стая.
Питах я за притесненията си за четвърто секцио,тя ми отговоре,че не е проблем,че е правила и пет,без проблем.
Да попитам,понеже не ходя на ЖК а се следя на частно,също и изследванията,докторката ли трябва да ми издаде 45дневен болнични,и какви документи ми трябват?

# 153
  • Семейството е винаги с мен:)
Mari:), д-р Николова ще ти издаде необходимите документи.
А за стаята- няколко пъти ми казаха, че много вероятно е, дори и да избера двойна стая, пак да съм сама в стаята:) Но ако можеш да си позволиш самостоятелна, сигурно ще ти е по-удобно. Иначе и самостоятелната и двойните са нормално малки:)))

# 154
mari : ) ,  кога ти е датата за секцио? Всичко ще мине добре. Важното е, че Николова го е хванала навреме. Където си се следяла досега защо не са го забелязали като проблем? Какви опасности крие?

# 155
Силвер,надявам се да не е приблем това.Последно бях на фетална в 21сед при доц.Димитрова и всичко си беше ок.Не ми хареса това,че Николова ми предложи дата за секцио 20юни,термина ми е на 7юли,спомена за инджекция за дробчета,аз искам да е близо до термин.

# 156
Ох.имах още да пиша,измерванията на бебето след 30сед.дават отклонения,по-точни са началните,но докторите се презастраховат с тест за диабет.
Благодаря за инфото за стаите.А наистина ли свижданията са по всяко време?Деца допускат ли се?

# 157
Mari : ),  а този тест за диабет как го направиха? Как ще те следят, само с кръвни изследвания ли?

# 158
За първи път ще правя,често го изписват на бременни.Обременяват те с глюкоза-изпиваш я и ти вземат кръв 2-3пъти в разстояние на час,следят стойностите.При лек г.диабет се назначава диета.

# 159
mari : ), на теб Николова предписа ли ти такава диета или определен режим на хранене? Предишните ти бременности оказали ли са влияние за появата на този диабет?

# 160
Силвер,аз нямам диабет,правим изследването превантивно,заради това,че бебето върви едро.Дано да е ок всичко.

# 161
  • София
Здравейте прекрасни силни мами! Група бойци сте тук!
Да се представя- на 37г.съм от София, в 28седмица, термин началото на август. Имам двама кандидат- зетьове 7г.и 5 и половина и трети на път за тукашните мацки😉.
Насочих се към св.Лазар най-вече заради възможността за нормално раждане.  Имам две ненужни секцио зад гърба си и този път съм решила да не се давам. Преди малко говорих с някой от болницата и ми препоръча ха Д-р Николова за моите изисквания. Ще направя консултация с нея след месец, към средата-края на 8месец.
Ще очаквам с нетърпение да споделите мнения и отзиви- секцио-нормално все едно😉.

# 162
Дива,привет!И аз затова се насочих,но Николова ми каза,че нямат случай като моя,нормално след 3секцио,определи ни много ранна дата за секцио и сега ше преговарям за късна.Аз се насочих заради обдтановката и това,че се съобразяват с желанията.Аз например ще откажа ваксините,ако е възможно отложено рязане на пъпна връв,нв къпане на бебето след раждането.

# 163
  • София
Аз за ваксините съм ок, но пъпната връв и аз ще искам да постои върху бебето.
Някъде мярнах името на Олга Дукат из сайта на болницата. Дали имате информация дали работи със свети Лазар. Попадали ли сте на тази статия?
http://olgadukat.com/2013/06/10/placenta/. В щатите е вече широко разпространено и е включено в т.нар. birth plan.

# 164
Да,работи ,трябва да и пишете за подробности.

Общи условия

Активация на акаунт