Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 860
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз точно това имах предвид - да се "пръкне" в стил "Рени", но не се изразих правилно Peace

# 1 351
  • Sofia
Детето на Цецо Елвиса и то май посяга на новата си майка...

# 1 352
  • София
На Цецо детето нали ходи на градина, какво прави по цял ден с тях?. Цецо изглежда доста нормален.
Тези жени ме дразнят на тема домакинстване. Голяма работа, че това било, онова било?

# 1 353
  • София
Пак изпуснах половината, че внука реши, че пак е гладен.

# 1 354
  • Испания
Дали хонорарът е достатъчно висок, та приемат да си покажат "кирливите ризи"? Или, може би, за тях всичко е в реда на нещата? И двете семейства - пълна óтврат!  Sick

# 1 355
Е, чак пълна отврат... Не са агресивни, не са някакви откачалки. Имат си трески за дялане, но предполагам, че и акцента пада точно върху тези трески и ги преувеличава по този начин.
На Цецо жена му наистина ли ходи на фитнес с него?  Crazy

# 1 356
  • София /Абсурдистан
Детето е зомбирано и агресивно, ама като твърде  дълго чакано, нормално да е разлигавено. Имам допускане, че дават яки  хонорари, за да участват и известни хора.

# 1 357
Дали хонорарът е достатъчно висок, та приемат да си покажат "кирливите ризи"?
И на мен това ми е чудно. Другият вариант е да се гордеят с тях.

Но това с шкафчетата голям смях, той човекът всеки ден отделя толкова време и сили, тя за 3 врътвания с отвертката го плаши. Явно мъжът й здраво я е излъгал и е взел лекото, докато нея я е натоварил като магаренце. А децата гледат и попиват...

Детето на Цецо има ли някакви проблеми или всичко опира до глезене?
Чакали я били дълго. И заради това, че им е ценно детето му провалят живота? С подобно възпитание каква полза ще има?

Жената на Цецо - махайте телефоните, а нейното е залепено. Нещо не схващам логиката.

# 1 358
  • София
Добре де, точно защото е дълго чакано, не трябва да изпускат възпитанието му.Та то им се е качило на главите, а в пубертета и после, като порасне, как ще се справят, като е научено да получава всичко?

# 1 359
Дааа, детето е много зомбирано. Но Цецо го осъзнава, само че не знае как да се справи с проблема. А решение има, просто трябва постоянство. И аз съм родител на пристрастени към технологиите деца, но гледам да осъществявам контрол.
Уфф,  пиша това, а малкия цъка на телефона до мен...  Rolling Eyes

# 1 360
Дали хонорарът е достатъчно висок, та приемат да си покажат "кирливите ризи"? Или, може би, за тях всичко е в реда на нещата? И двете семейства - пълна óтврат!  Sick
Пропуснахме да питаме Катрин. Wink
Тя казваше, че снимали 10 дни, но съвсем не ми се вярва.Та, за парите дали щеше да е откровена-не се знае.

# 1 361
Дано хонорарът стигне на Мариела да направи основен ремонт....

# 1 362
  • Испания
Пропуснахме да питаме Катрин. Wink
Тя казваше, че снимали 10 дни, но съвсем не ми се вярва.Та, за парите дали щеше да е откровена-не се знае.

Гледах първия епизод. За мен беше пълна тъпотия. Минала седмица гледах, за да видя "нобелистката" и сега - заради Цецо. Загуба на време, ама никой не ми е опрял пищова в главата.  Joy

# 1 363
  • София /Абсурдистан
Като не му се занимава с ремонти, що не даде пари и да дойдат майстори, а то и брава няма на вратата.

# 1 364
Като не му се занимава с ремонти, що не даде пари и да дойдат майстори, а то и брава няма на вратата.
Има такива хора, които не обичат промените  Simple Smile всеки с номера си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт