Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 208 000
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 620
Питах приятелка, която е познава хора от екипа - хонорарът е 3000 лв.  Simple Smile
Е не е много за Ани .Той мъжа и ги изкарва за месец ..
На Ани ще им дойдат идеално , че горката щом се е хванала на работа , значи мъжа и едвам свързва двата края в автокъщата .Ще са им от помощ.  Confused

# 1 621
Маркрит, ти май се отъждестви с Иванина, много навътре ги взе нещата  Rolling Eyes
Аз се чудя, ако работи като фармацевт, дали няма да изкарва повече пари  newsm78

# 1 622
Цитат
Аз се чудя, ако работи като фармацевт, дали няма да изкарва повече пари

Най- вероятно не е доучила за фармацевт (ако въобще е вярна тази информация).
Иначе каквато е дейна, щеше поне една аптека да си открие и то без съдружник.  Wink

# 1 623
Не изкарват големи пари фармацевтите, а работят по много. Чувала съм за 10 часови смени, да не казвам в кои аптеки Tired Собствениците може би са добре, но пък сигурно са нужни и много допълнителни условия, за да станеш собственик  или съдружник Wink в аптека, както и добър първоначален капитал. Не, че в магазин за хранителни стоки е по-лесно. Но ние не знаем, при Иванина (приемаме, че наистина е съдружник) дали не е семен бизнес. Може момчето, което видяхме да й е брат, напр. Защото в такъв магазин си има голямо тичане за намиране и зареждане на добра стока, разправии с доставчици, влачене на каси и тенекии, само момиче не може да се справи.

3000 лв не са никак малко за едноседмично позиране пред тв камерите! Ето, Ани изкара половингодишната заплата на касиерка в Била само за 1 седмица. И някои пак са недоволни - като не работи, що не работи, като работи, що това Grinning

# 1 624
Не изкарват големи пари фармацевтите, а работят по много. Чувала съм за 10 часови смени, да не казвам в кои аптеки Tired Собствениците може би са добре, но пък сигурно са нужни и много допълнителни условия, за да станеш собственик  или съдружник Wink в аптека, както и добър първоначален капитал. Не, че в магазин за хранителни стоки е по-лесно. Но ние не знаем, при Иванина (приемаме, че наистина е съдружник) дали не е семен бизнес. Може момчето, което видяхме да й е брат, напр. Защото в такъв магазин си има голямо тичане за намиране и зареждане на добра стока, разправии с доставчици, влачене на каси и тенекии, само момиче не може да се справи.

3000 лв не са никак малко за едноседмично позиране пред тв камерите! Ето, Ани изкара половингодишната заплата на касиерка в Била само за 1 седмица. И някои пак са недоволни - като не работи, що не работи, като работи, що това Grinning
Именно.Всички нападнахте Иванина , защото била си оставила детето и хукнала да реже сирене.Мъжът и  бил едва ли не бедняк , щом и се "налага " да работи .Все едно всички неработещи жени ,  мъжете им вадят много пари .Или пък ако работиш , значи непременно мъжа ти е някакъв мухльо , който не може да те издържа.
Изобщо не е задължително да си някакъв крайно нуждаещ се/финансово/ за да тръгнеш по рано от обичайното на работа.Познавам жена , чиито мъж изкарва в пъти повече от парите на семейството на Ана и жената  работи .Първо на престижна работа , после жената си направи собствен бизнес свързан с хобито и /което според бг разбирания / не е толкова престижно.Е и .. къде е проблема ?
Или ходенето на работа задължително трябва да е свързано с покриването на семейния бюджет.
Без значение колко ти е малко детето , ако те удоволетворява това да си имаш собствени доходи , някакъв вид разнообразие  , пък било то и средата /между тази която реже сирене в бакалията и клиентите или доставчиците/ не виждам нищо ненормално или неприемливо.
По неприемливо ми е да се туткаш вкъщи 15-20 години или направо до пенсия да я откараш като домакиня .

# 1 625
Втората година майчинство също са доходи. Не колкото да ходиш на работа, но все пак за кафе стигат.

# 1 626
Втората година майчинство също са доходи. Не колкото да ходиш на работа, но все пак за кафе стигат.
Да не издребняваме чак до такава степен .
Не всичко опира до парите. Peace

# 1 627
  • София
Мда, много ценно би било детето в ПУК и после в 1-2 клас да се прибира само и да си седи само у дома, или да търка чиновете цял следобед в занималнята, та да може майка му да работи на касата в Била за 500лв (щото 700те бяха бруто все пак).

# 1 628
  • София
Тя нали сега и като реже сирене и кашкавал, получава 1/2 от майчинството за втората година . Хем не затъпява  и се реализира професионално, хем е на далавера Simple Smile

# 1 629
Мда, много ценно би било детето в ПУК и после в 1-2 клас да се прибира само и да си седи само у дома, или да търка чиновете цял следобед в занималнята, та да може майка му да работи на касата в Била за 500лв (щото 700те бяха бруто все пак).
Уфф айде сега на работещите децата им негледани , гладни и жадни ходят , захвърлени по градини и училища.
А на неработещите децата им са за чудо и приказ .. майките едни такива отдадени , спретнати , обгрижвани са им децата .По цял ден с тях се занимават.
Все пак с хора се срещаме някои , познати , съседи и роднини имаме .. та поглед и за двете страни имаме.
И от работещите и от неработещите майки си има и наистина добри и такива на които децата са оставени почти на самотек , на самоотглеждане /нищо , че мама е в другата стая примерно.
Това ,, че една жена не ходи на работа и си гледа детето не я прави по добра майка от работещата .
Понякога е и въпрос на организация.
Малко ли са мамите които не работят и децата им се целодневно на училище или сутрин и следобед на занималня..

# 1 630
  • София
Не са малко, аз също съм от тях, но това не означава, че го намирам за супер хубаво за децата.

# 1 631
Маркрит, защо пак връщаш на нещо дъвкано вече 10 страници. Никой не се подигра на Иванина за това, че работи в магазин за сирена, заради самия магазин или самата работа! Никой не я укори за това, че е тръгнала на работа веднага след първата година. Коментарите бяха по повод високопарните и неадекватни нейни приказки, как тръгнала на работа, защото вкъщи с детето се затъпявало и защото не искала да загуби (или как точно го каза?) средата си. Еми ще се подиграват хората - голямата "среда" и голямото "израстване" сред сирената в този магазин. Ако беше споделила простичко и искрено - "наложи ми се да се върна на работа" или "аз просто не мога без да работя"... нямаше да обере негативите, дори напротив, веднага симпатиите щяха да се прехвърлят към нея. Тя сама си вкара автогол. А теб наистина не те разбирам! Никой никъде не е казал, че не трябва да се работи, че жените, предпочели кариерата си по една или друга причина са лоши жени и лоши майки, или че го правят само и единствено заради изхранването. Толкова лично обидено реагираш и толкова нахъсано нападаш другата жена, сякаш си самата Иванина! Ако си, кажи си! Ще знаем, че си имаме една хубава съфорумка! И в магазина ще дойдем Laughing

# 1 632
Маркрит, защо пак връщаш на нещо дъвкано вече 10 страници. Никой не се подигра на Иванина за това, че работи в магазин за сирена, заради самия магазинили самата работа! Никой не я укори за това, че е тръгнала на работа веднага след първата година. Коментарите бяха по повод високопарните и неадекватни нейни приказки, как тръгнала на работа, защото вкъщи с детето се затъпявало и защото не искала да загуби (или как точно го каза?) средата си. Еми ще се подиграват хората - голямата "среда" и голямото "израстване" сред сирената в този магазин. Ако беше споделила простичко и искрено - "наложи ми се да се върна на работа" или "аз просто не мога без да работя"... нямаше да обере негативите, дори напротив, веднага симпатиите щяха да се прехвърлят към нея. Тя сама си вкара автогол. А теб наистина не те разбирам! Никой никъде не е казал, че не трябва да се работи, че жените, предпочели кариерата си по една или друга причина са лоши жени и лоши майки, или че го правят само и единствено заради изхранването. Толкова лично обидено реагираш и толкова нахъсано нападаш другата жена, сякаш си самата Иванина! Аки си, кажи си! Ще знаем, че си имаме една хубава съфорумка! И в магазина ще дойдем Laughing
Ама четете си коментарите де .. не само моите , а собствените си коментари прочитайте .
Нищо общо нямам с Иванина , просто тази балканска черта да се присмиваме на по обикновените хора , професии и т.н. нещо ме дразни .И не ми разяснявай пак , че подигравките са били защото Иванина не била споменала , че заради парите била отишла да реже сирене.
Защо и на кого трябва да се обяснчва за причината.Какво и защо била казала първо , пък после какво било излязло .Кой го интерисува коя жена , по каква причина ходи на работа .
Големи подигравки бяха и с този Явор .. къв мъж бил , че я пратил да работи , в тоя автосалон нищо не изкарвал .. айде пак да не се повтарям.

# 1 633
Честно казано аз не се сещам да имам в обичайното си обкръжение жена, която да не работи от 15г.
Пък не е като да нямам широк кръг от познати с деца и мъже, които изкарват десетки пъти повече от Аниния мъж.

# 1 634
  • София /Абсурдистан
Не работи който може да си го позволи, какво се чудите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт