Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 995
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 90
Е, па щом никой не вярва, че са по 10 дена и че снимат реални ситуации в реално време, то си е "Съдби на кръстопът" това.

# 91

Ставане в 5,40- защо толкова рано, горките деца  Confused

Ами училището почва в 7.30 ч. Те казаха, че вземат автобус и метро, т.е. едно 45 мин. си отиват за предвижване от вкъщи до училище.

Момчетата  не ми изглеждаха големи, защо ми се върти в главата, че децата до 7-ми клас не могат да започват по- рано от 8,00 часа. Поне в нашия град всички са така, дори и учещите на две смени  newsm78

# 92
  • София
От 7:30 са си в София училищата  Peace 
Мен друго ме учуди, те наистина ли оставиха децата сами, за да излязат на пиано бар? Не ми се видяха достатъчно големи за това, хич даже. Надявам се да е било заради това, че е в предаване и за да има коментари, а не се случва в действителност.

# 93
  • София
Ха, а другите с бебето и ресторанта по нощите:lol:

Абе 5,40 си беше измишльотина - къде пък да учат и да живеят, че часове от 7,30 да налагат ставане два часа по-рано.
Аз пък бях убедена, че оплакващото седете е на Ирина - имаше типично кръгла руска физиономия.

# 94
  • София

Е, те не казаха, че са оставили децата сами, докато другите го казаха. Освен аз да не съм разбрала нещо, не го изключвам.

# 95
  • постоянно
ще следя  Peace

# 96
  • София /Абсурдистан
а защо смени жената, а не смени мъжа?
да видим те как ще се оправят на чуждо място, хаха
Идеята е култова  Peace подкрепям  Peace

# 97

Абе 5,40 си беше измишльотина - къде пък да учат и да живеят, че часове от 7,30 да налагат ставане два часа по-рано.
Аз пък бях убедена, че оплакващото седете е на Ирина - имаше типично кръгла руска физиономия.
Ставането в 5.40 хич не е измишльотина, напротив доста деца стават точно по това време за да идат на училище в 7.30. Пътува се доста и за да си навреме просто трябва да тръгнеш поне 40 минути по-рано, а трябва и да закусиш да се облечеш и да излезеш. Само че като не ти се е налагало няма как да знаеш.
А тази Габриела е супер зле, ама то човек каквото си направи сам и господ не може да го поправи.

# 98
  • София /Абсурдистан
Зле е, ама си е щастлива и така  Simple Smile

# 99
Ами то и прасето в калта си е щастливо.

# 100
  • Враца
И децата в нейното семейство са щастливи и обичани, ( е, с някой пропуски)
и в новото семейство бяха по-щастливи с нея.

# 101
Чак пък и в новото семейство да са щастливи, никак не ми се видя така на мен.

# 102

Някакво село в близост до Сливен. Аз гледах малко между другото, ,но едното семейство беше от Сливенско? Та жената сутрин ги кара с кола на училище.

Изобщо не вярвам Ирина да е стояла там цяла седмица, аз три дни не си я представям с външна тоалетна и нещо приличащо на баня, камо ли 10 дни.

# 103
Е, изкараха няколко дни почивка децата на украинката Simple Smile
Току-що изгледах епизода, интересно ми беше Peace Сливналиите бяха прекалееено патриархални, жената съвсем се беше закопала в домакинството, но пък май си беше доволна от положението. Що се отнася до софийското семейство, и то си имаше трески за дялане. Малко преувеличено ми се видя мъж, изкарващ шестцифрена годишна заплата, т.е. с отговорна и натоварена работа, да има време за домакинстване наравно с жена си, да готви, да й поднася вечеря и въобще да се усуква като бръшлян около нея. Що пък се отнася до нейната "натовареност", малко е преувеличила хитрушаната. Натоварена е повечко с глезотийките си, отколкото с 10 часов работен ден  Laughing А вметката му, че всички останали му свободни средства се влагат в нейния салон, мисля, че говори повече от всякакви други думи. Не й носи много печелби биснесът на госпожата Wink Но такива са новите рускини и украинки, умеят да въртят мъжлетата си на пръста. Ако наистина го е постигнала, евала й!
Убийствено ми се вижда да си вдигаш децата в 5.30 всяка сутрин. Къде живеят, къде учат тези деца... Не е нормално това.

# 104
  • София

Ставането в 5.40 хич не е измишльотина, напротив доста деца стават точно по това време за да идат на училище в 7.30. Пътува се доста и за да си навреме просто трябва да тръгнеш поне 40 минути по-рано, а трябва и да закусиш да се облечеш и да излезеш. Само че като не ти се е налагало няма как да знаеш.
А тази Габриела е супер зле, ама то човек каквото си направи сам и господ не може да го поправи.
Mr. Green Как реши, че не знам? Имам седмокласничка, пътува от Люлин до центъра и затова се учудвам от часа. Моята става половин час по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт