Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 881
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 305
За чистачката - нищо странно, но Рени май не е наясно с шофьора си и треньорката.
Човекът си го каза - приятел на семейството, на който могат да разчитат. Явно не е искала друга да й кара колата, та така ...
И с треньорката същата работа - кой професионалист ще ползва в тренировките си само 2х0,5кг. гирички при редовно трениране три пъти в седмицата?
Да не говорим за фитнеса с дънки ... Кой нормален, трениращ човек ще се излага така само за да не го видим в екип?
Беше ми забавно и в началото докато обясняваше за концертите си. Само части от изпълнения на чужди песни пуснаха ... Иначе е голямата певица, а репертоарът е на ниво 'Поръчай си песен в кръчмата'  Whistling

# 1 306
Тия дънки във фитнеса бяха абсурд. Първо ми се струва неудобно и второ спарващо

# 1 307
Тия дънки във фитнеса бяха абсурд. Първо ми се струва неудобно и второ спарващо

Кой прави фитнес или тренировки с дънки? Супер неудобно е. Не можеш да направиш никакви извиващи и резки движения. Също така съм съгласна, че с тях направо ще се спариш и изпотиш. Също така след потенето с дънки ще се появят и пъпки по краката. Като гледам фигурата на Рени, не вярвам да тренира сериозно. Беше пред камерите, че и тя като всички останали, прави тренировки и се грижи за тялото си.

# 1 308
  • София
И аз не вярвам да е било истинска тренировка това, качила се е на пътеката, колкото да я снимат.  Laughing

# 1 309
Не зная за Рени, но съдейки по фигурата, другата жена не е и помирисвала фитнес.

# 1 310
  • София
Което на мен ми говори, че в екипа има поне двама некадърни - единият пише сценария, а другият режисира.

# 1 311
   То се виждаше, че двамата са доста пълнички. И жената не ми харесваше как се обличаше. Обличаше се с такива дрехи и цветове, за да очертаят физическите й форми. Така се виждаше колко е закръглена.

Не ми хареса в другото семейство как се търкаляха в леглото. И какво искаха да покажат на зрителите? След 13-годишен брак, все още имат интимни отношения.

# 1 312

Не ми хареса в другото семейство как се търкаляха в леглото. И какво искаха да покажат на зрителите? След 13-годишен брак, все още имат интимни отношения.

А да не би в един брак интимните отношения да ги няма след третата година?

# 1 313
  • Sofia
Имат си интимни отношения,но чак пък такава страст....и то по тв ooooh!

# 1 314
Е, аз писах по- назад, че е много, много преекпонирано...

# 1 315
Имат си интимни отношения,но чак пък такава страст....и то по тв ooooh!

Това имах предвид с изказването си по отношение на интимните им отношения.

# 1 316
  • Пловдив
Предаването ми хареса, нямаше викове, крясъци и обиди. Нормални диалози и отношения. Рени е чаровна, дори и заучена усмивка тя не слизаше от лицето й. Майка й е властна и нетолерантна - при положение, че собственото й дете не е с манекенски форми, защо си позволяваше така грубо да коментира Доника?!? Отделно от това и тук масово се хванахте за физиката на жената - не може всички да са 50кг. клечки. И защо трябва да прикрива формите си? Не е чак фрапиращо пълна жената.
Децата и от двете семейства изглеждаха добре възпитани и мили. Разбирам Рени от позицията на жена, може да е от типа, където е искала да се отдаде на семейството и да приключи с кариерата си на певица...но живота й е поднесъл изненада. И  този Борис е абсолютен мухльо никога не съм разбирала такива хора, които дори децата си няма да погледнат  Sick

# 1 317
Доника просто си го търсеше, като взе да хвърля дрехите на Рени, от които голяма част сценични сигурно. Нито е моден капацитет, предвид как самата тя се облича, или как изглежда с дрехите си. Рени имаше по-добра визия.

# 1 318
  • София
Доника здраво я накиснаха с тези дрехи предвид собствената й провинциално-чалгаджийска визия. Ако вкусът й е наистина с ластични блузки и дънки, които допълнително да очертават нежните извивки на козунаците, плюс... Рени поне с времето се е поошлайфала малко, а Доника е на ниво дрехи от женския пазар.

# 1 319
Да, защо е странно, че идва ВЕДНЪЖ седмично??

Защото в нас чистачка идва 4 дни седмично и пак се налага аз да обирам прах от време на време. Не виждам какъв е смисъла бабата да чисти 6 дни седмично и 1 ден да идва жена да я отменя?! Кви са тия лиготии? Така или иначе Рени участия - НЯМА. Може сама да отменя майка си веднъж седмично.

Общи условия

Активация на акаунт