Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 824
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 380
И на мен гладенето ми е много омразно, но може нещо друго да прави, ако иска да помага на жена си!
Не разбирам защо само тях обсъждат, а подминават проблемите /които според мен са много по-сериозни/на детето на Елвиса Tired

# 1 381
  • Испания
Е, за жена му на Цецо е нормално и всички деца имат подобен проблем със зомбирането.  Rolling Eyes А и детето било с телефон в ръка само половин час вечер.  #Crazy Пък Цецо нарочно искал да покаже това, за да помогне на други семейства.  Tired ЖДНБ!  ooooh!

# 1 382
Ами, нормално било! Stop Тя е чела коментари снощи и днес излезе с друга версия - детето САМО по 30мин. на ден гледало филмчета. Това не им бил дом, имали други апартаменти из София, които давали под наем Whistling Само 2месеца годишно живееели там....

# 1 383
Цецо и жена му вместо да дават смартфон на детето повече да се занимават с него или да  намерят някакво хоби на малката  ама явно така им е по - лесно . То отсега е зомбирано , а не ми се мисли като стане тинейджърка !  Нищо чудно че е едва на 4 и вече носи очила . Съседчетата ми на 14 и 11 г . тренират футбол и много рядко ги виждам да зяпат в телефона .Когато са навън или ритат с приятели или карат колела .

# 1 384
На Елвиса жената каза, че са чергари, доста време прекарват на Слънчев бряг или където там ходят. Не се изненадвам, че има такива хора, не им дрееме, защото не им е важно.
То и там сигурно е такава кочина! Просто жената не я влече домакинската работа, ред, възпитание.....Но акъл да дава на др. семейство - може! Mr. Green
Че то си беше за даване на акъл! Да става жената в 5 часа, за да бърше прах и глади ooooh! 100 пъти по-добре клюмнали шкафчета и врата без брава!
Ама после пък с 2 брави беше Mr. Green

# 1 385
  • София
Ами, нормално било! Stop Тя е чела коментари снощи и днес излезе с друга версия - детето САМО по 30мин. на ден гледало филмчета. Това не им бил дом, имали други апартаменти из София, които давали под наем Whistling Само 2месеца годишно живееели там....
Аз снощи що чух,че мечтаели за нов дом.Защо ще мечтаят, ако имат и други?

# 1 386
  • София /Абсурдистан
Цецо каза, че толкова дълго го е чакал това дете, че му е все едно какво прави, всичко му е позволено.
Да става жената в 5 часа, за да бърше прах и глади ooooh! 100 пъти по-добре клюмнали шкафчета и врата без брава!
Ама после пък с 2 брави беше Mr. Green
Ми като си няма друга работа, да става и да се трепе.
Как ли пък няма да се вдигна по нощите, за да им слугинясвам на мързелите.

# 1 387
   Отвратих се от семейството на Цецо. Видя се какъв боклук е. Също така и жена му е боклук. Правилно ли чух, че жената на Цецо ходи на фитнес заедно с него? Тя е толкова дебела и изглежда, като че ли е на 60 години. За детето им няма какво да коментирам. От това дете човек няма да стане. На него му се позволява абсолютно всичко. И това да влачат едно малко дете по света, нямам думи. Щом е дълго чакано и желано дете, давай да бъде разглезвано и да се качва върху главите на родителите си!!! Ако е мое дете и ми посегне, направо ще отнесе един шамар, за да се научи никога да не посяга на хората. Ето това е болният проблем в днешното цивилизовано общество - от твърде малки родителите им позволяват да боравят със съвременните технологии.

За другото семейство от Смолян - мъжът е пълен еснаф. Отдавна да съм разкарала такъв мъж от живота си. Тя и жената е виновна. Оплаква се от мъжа си, но нищо не прави по въпроса, за да говори с него и да го накара нещо да върши.

# 1 388
  • Ню Йорк

Мисля си, че Мариела е поела всички задължения, писнало и е да е все сама с детето и най- лесното е да му даде да гледа нещо и да не я занимава.

Жестоко бъркаш, но наистина от това което показаха излиза така Wink

# 1 389
Много силни квалификации на непознати хора Laughing
Интересно ми е, как точно трябва да живее едно семейство, за да не са боклуци, какво е позволено и допустимо, какво не е, и по колко? Напр., колко пъти годишно е в рамките на добрия тон да се пътува с дете в чужбина и колко е вече боклучаво Mr. Green

# 1 390
Правилно ли чух, че жената на Цецо ходи на фитнес заедно с него? Тя е толкова дебела и изглежда, като че ли е на 60 години...
Да. И че се справя с всички упражения. Възможно е да има някакво заболяване. В тези случаи хората имат нормален двигателен режим и са подвижни.
Жестоко бъркаш, но наистина от това което показаха излиза така Wink
А от какво друго да съдим?
Ако ги познаваш, кажи за кое са излъгали Simple Smile интересна ми е реалността и на мен. Не при тези конкретно, по принцип.

# 1 391
Дете с очила, като дъното на лимонадено шише, да не се отлепва от телефон или телевизия  #Shocked
За мен това беше най-притеснителното   Shocked

# 1 392
И моето дете е с очила, специално съм питала лекарката й, не каза да я ограничаваме.
Съвременните технологии не са като някогашните, а и нещата опират основно до ген и заболявания.
В случая пристрастяването влияе повече в посока липса на концентрация и желание за занимания, които развиват различни умения, не на очите.

# 1 393
  • Sofia
Детето от малко е с очила.Може да е било в кувиоз и да има проблем.Дано се оправи.
Мариела винаги си е била с по-едра фигура.Явно и някакво хормонално лечение провежда щом отново правят опит за бебе,за съжаление било неуспешно,както казаха в края на предаването.Дано им се получи Praynig

# 1 394
О, да, съвсем изключих, напълно възможно е да я тъпчат с хормони, моя приятелка така се наду, когато я подготвяха за забременяване.
Много коварни лекарства, но важното е да стане бебе Peace

Общи условия

Активация на акаунт