Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 840
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
на мен и двете семейства са ми приятно скучни. След екстремистите в предишните епизоди тези са много нормални. За пръв път мъжете и жените да са готови да спазват чуждите правила, като изключим глупостта с чиниите на жената на Цецо. Ама, кой знае, може  да е инсценирано.

# 1 366
  • Испания
Като не му се занимава с ремонти, що не даде пари и да дойдат майстори, а то и брава няма на вратата.

Е, сега ще има две.  Rolling Eyes

# 1 367
Дълго чакано дете имам, остани тук и го възпитавай!
Дете с очила, като дъното на лимонадено шише, да не се отлепва от телефон или телевизия  #Shocked
Браво на Цецо за двете брави на вратата, още се хиля  Joy

# 1 368
  • София
Според мен не са толкова лоши семействата, а и със сигурност са преекспонирани нещата. При семейството от Смолян явно са позагубили леко комуникацията, но определено се обичат и ще намерят пътя един към друг. Влезли са в рутината.

При Цецо, той си е шантав, изпуснали са нещата с детето, но има време да се поправят.

# 1 369
  • Испания
Дожаля ми за Цецо. През цялото време е като попарен. Ама толкова ли не може сам да си даде сметка какво се случва най-вече с детенцето му?  newsm78

А семейството от Смолян? Такъв тюфлек, който нищо не похваща, не го търпя и пет минути.  Naughty

# 1 370
  • София /Абсурдистан
Като не му се занимава с ремонти, що не даде пари и да дойдат майстори, а то и брава няма на вратата.
Има такива хора, които не обичат промените  Simple Smile всеки с номера си  Mr. Green
Най-вероятно му е все тая  Simple Smile

# 1 371
Прави ми впечатление, че в семействата, в които мъжът хич не се грижи за домакинството, поотрасналите деца също не се впускат в къщна работа.
Жените в тези семейства чакат някой друг да дойде и да промени нещо.
Ами те тези жени какво имат в устата си, че не могат сами да изискат тези задължение да се споделят  от всички в семейството?
Така си кютат цял живот и си мълчат, пък после - трудно им било, нещастни били.

# 1 372
Ами смолянчанинът си каза -ще помагам,  само жена ми да каже какво. Съпругата е тази, която трябва да разпределя задълженията, голямата и дъщеря едно, малката друго, мъжът трето, а тя се натоварила, като магаре- става в 5 да домакинства, а останалите лежат, тя чака те да се сетели сами.

На Елвсиса дома беше ужасен, няма нужда да е супер лукс, но разтурията и мръсотията са си от чист мързел. Явно си има хора, на които изобщо не им пука в каква кочина живеят.
Детето невъзпитано и агресивно, второто е и благоадрение на непрекъснатото зяпане в телефона.
Мисля си, че Мариела е поела всички задължения, писнало и е да е все сама с детето и най- лесното е да му даде да гледа нещо и да не я занимава.

# 1 373
Ами смолянчанинът си каза -ще помагам,  само жена ми да каже какво...
На мен ми се чу, че каза, ама аз ходя на работа, и да гладя ли трябва, нещо от сорта.
Ще рече човек, че жена му не ходи на работа и лежи по цял ден.

# 1 374
  • София /Абсурдистан
Да, каза, че ходи на работа и носи пари в къщи, осигурява семейството, къщната работа не е негов ангажимент, а на жена му. Ама това е то балканският манталитет, масово е.
И друго - някои мъже просто не могат да бъдат накарани да пипнат нещо в къщи колкото и да ги караш или молиш, така са възпитани от родителското им семейство и няма възможна промяна просто...

# 1 375
  • София
В случая жената не каза той да отказва, а специално за детето дори каза, че никога не е отказвала и се справяла добре. Напълно нормално е тийн да не се сети сам да свърши това-онова. Според мен жената сама се е нагърбила с всичко и има шанс за промяна в семейството ѝ. Аз мам приятелки, които също сами иззеха всичко у тях, защото партньорът им много бавно действал, дори не им дадоха шанс да се научат. Сега им е леко, ама съм сигурна, че след 10 години ще им дотежи.

# 1 376
Ами смолянчанинът си каза -ще помагам,  само жена ми да каже какво...
На мен ми се чу, че каза, ама аз ходя на работа, и да гладя ли трябва, нещо от сорта.
Ще рече човек, че жена му не ходи на работа и лежи по цял ден.

Когато се разчувства, че му липсвала жената и едва се сдържал да не поплаче, каза че само да си дойде щял да помага...Не че вярвам де:)

# 1 377
  • София
На Елвиса жената каза, че са чергари, доста време прекарват на Слънчев бряг или където там ходят. Не се изненадвам, че има такива хора, не им дрееме, защото не им е важно.  Но не помня, май точно тя посочи веднага какво не било наред в домакинята в Смолян.

# 1 378
На Елвиса жената каза, че са чергари, доста време прекарват на Слънчев бряг или където там ходят. Не се изненадвам, че има такива хора, не им дрееме, защото не им е важно. 
То и там сигурно е такава кочина! Просто жената не я влече домакинската работа, ред, възпитание.....Но акъл да дава на др. семейство - може! Mr. Green

# 1 379
  • София /Абсурдистан
Акъл се дава лесно  Simple Smile Сега в сутрешното предаване го чух мачото - "не стига че ходя на работа, изкарвам пари за семейството, а сега ме карат и да гладя"  Mr. Green За последно бил гладил в казармата.
Ей, гладенето е тежък физически труд, ще му се скърши гръбчето над дъската...

Общи условия

Активация на акаунт