Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 922
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Лелее, този досадник е нетърпим!  ooooh!
Че и грозен на всичко отгоре...  Mr. Green

# 1 456
  • София
Много режисирано и изкуствено "шоу"

То било страшно престъпление да не работиш, за да си гледаш къщата и децата, когато можеш да си го позволиш, вместо да ходиш да режеш сиренето.
  Mr. Green Мда, точно същото си го мислех...

# 1 457
  • Бургас
Тоя малкият, не е попаднал на човек! Егаси досадата... Иначе "жена му", че е бавна, бавна е, а такъв флегматичен говор ме избива на насилие.

# 1 458
Ох, този Явор много преекспонира.Вярно, че Ани е бавна, но-закъсняли с 5 мин. и хайде-режима отидЕ! Whistling

# 1 459
  • DE
Малеее тоя как го трае жена му  #Crazy

# 1 460
  • София
Е ако е АМ какво има да му се прави, топла вода и там еди колко си лъжици мляко.
Всяко мляко е различно, с различни количества.Тя не е правила от толкова години.А баща му би трябвало да знае, защото в момента така се храни детето му.И аз съм забравила количествата вода и мляко, които правех на внука.Много е нагъл.Няма я лошата леля???И това го казва на малко дете.

На самоковеца май му се е искало и жена му да работи, но не е посмял да и каже.

# 1 461
  • София /Абсурдистан
Лелеее свекървата с голата глава що не е попаднал на някоя като мен да го дрънне по голата тиква с тигана, че да му намести истеричния мозък.

# 1 462
Е ако е АМ какво има да му се прави, топла вода и там еди колко си лъжици мляко.
Всяко мляко е различно, с различни количества.Тя не е правила от толкова години.А баща му би трябвало да знае, защото в момента така се храни детето му.И аз съм забравила количествата вода и мляко, които правех на внука.Много е нагъл.Няма я лошата леля???И това го казва на малко дете.
Нагъл е да, не знаех, че и той не знае пропорциите за млякото, ама знае да командва.

# 1 463
Иванина и новия мъж търсят работа на Ани.Питали ли са я дали иска да работи?Много мразя такива самоинициативи.

# 1 464
  • София
И аз не знам как се прави АМ. И най ми е гадно като изгонят чуждия човек от дома си. Дали така ще изгони и жена си, ако го ядоса.

И от къде накъде Иванина търси работа на Ана, дали да работи или не си е работа на семейството все пак.

# 1 465
  • София
Обаче бащата не знае, затова така се измъкна агресивно. А тези сценаристи не спряха да карат хората да правят глупости с намирането на работа на трети човек. Познай как една продавачка на сирене ще намери свястна работа на друга жена!

# 1 466
Освен това, ако не работел един човек, затъпявал. А ако работиш(да режеш сирене примерно), явно поумняваш много Laughing
Аз например отдавна работя само в пролетно-летния сезон, около 5-6 месеца годишно. Много добре знам как се чувствам като работя и като не работя. Като работя се прибирам, лягам и умирам. Няма как нито на театър, нито на кино да отида, нито да хвава книга, нито да се видя с хора. Е от какво да поумнея. Като съм си вкъщи съм спокойна, имам време да наготвя, да изчистя, да почета, да изляза, да посетя културно мероприятие...
А, сега видях, че й търсят работа на Ани, без нейно знание, че и кандидатура изпратиха от нейно име Shocked
Само като чух " касиер-консултант в известна верига" ми стана ясно. Вечно висящите обяви на Лидъл, Кауфланд, Била...Ей там наистина ще поумнее и ще ходи с песен на уста всяка сутрин Laughing

# 1 467
  • София
Лелее, този досадник е нетърпим!  ooooh!
Че и грозен на всичко отгоре...  Mr. Green
Mr. Green а де,и аз си го мисля, като го гледам. Жена му хубавица и ми изглежда разбрана, а този само дудне ли дудне. Ми от къде да знае как се прави АМ, има големи деца забравя се, колко вода и колко лъжички, то голяма драма. И като са такива работари уж, не ми изглежда да изкарват толкова много пари предвид стандарта. Даже семейството в Самоков имат по-хубаво жилище, имам предвид тухла и квадратура, препарираните птици не ги визирам  Grinning

# 1 468
Ами явно Иванина е доста чевръста, та и на работа ходи, домът й почистен, и детето оправено, и яденето наготвено навреме, та мъжът й не може да повярва какви бавни хора има.

# 1 469
  • София /Абсурдистан
Не може да се говори на малко дете, че някой е лош, така се възпитава агресия. За протокола - и аз съм забравила как се прави АМ за бебе. За последно го правих миналия век.

Общи условия

Активация на акаунт