Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 902
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Много изкуствено вече взе да ми изглежда, реплики изрязани по желание на сценариста и режисьора. И как ги подкокоросват да говорят лошо.
А това дете се мотае на самотек и никой не го гледа. То нали трябва да е на ясла, имат си режим там, какво прави в 9 вкъщи?

# 1 441
А това дете се мотае на самотек и никой не го гледа. То нали трябва да е на ясла, имат си режим там, какво прави в 9 вкъщи?
И на мен ми направи впечатление.

# 1 442
  • София
И на мен ми направи впечатление.

Беше събота.

Иванина има страхотни зелени очи.

Съвсем нормални семейства.

# 1 443
Ани постоянно говори умалително-чистичко, детенце....Вярно е бавна.

# 1 444
Ами мъжът на Иванина каза, че закъсняват с половин час от графика.

# 1 445
Ами мъжът на Иванина каза, че закъсняват с половин час от графика.
Ами с тази туткавата  как да не закъсняват. Tired

# 1 446
А този Явор е като свекърва. Така се възмути, че другата жена не работи. Как било възможно?... Защо да не е възможно, ако и двамата съпрузи са ок. с това? Ако трябвало брошури да раздавала, но да вършела нещо... А като чух, че давала грешен пример на дъщерите си, ми стана много смешно. Да седи една жена вкъщи означавало, че казва на дъщеря си- жената е, за да ражда деца и да им слугува. Глупости, то пък все едно е много хубаво да си скъсваш д-то някъде за 500 лв..

# 1 447
  • София /Абсурдистан
То било страшно престъпление да не работиш, за да си гледаш къщата и децата, когато можеш да си го позволиш, вместо да ходиш да режеш сиренето.

# 1 448
  • DE
Този пък, всеки ден трябвало да чисти  Shocked

# 1 449
  • София
На мен този, младият, ми се вижда голям тиран. Не зная дали мацката е съдружник в млечния магазин, обаче той се държи като началник и не вярвам да е такъв само с чуждата жена. То пък, рязането на сирене и кашкавал по цял ден е невероятно развиваща ума дейност!

# 1 450
Чак всеки ден не, но е хубаво на поне 2/3 дни да се чисти, понеже имат бебе.

# 1 451
  • София
Важното е да създаваш деца и да ги хвърлиш някой друг да ги гледа, за да не се почувстваш слугиня на собственото си дете. Много е кофти да се грижиш за рожбата си. Ужас. Много ясно, че ще ходи да продава сирене. Нали си нямала среда и там си я е намерила. А и там не слугува на никого.

# 1 452
  • София
А младия много командори, той не знае как се прави мляко, иска тя да знае.

# 1 453
Иванина ми е симпатична, мъжът ѝ - не, даже ми е антипатичен. Направи ми впечатление, когато четоха книгите на домакините, че Явор е настоял Иванина да тръгне на работа. Това не ми хареса, иначе уважавам избора и на двете, ако да се върне на работа е било избор на Иванина, разбира се. Мъжът ѝ явно иска жена му хем да поддържа къщата и гледа детето, хем да изкарва пари.

# 1 454
Е ако е АМ какво има да му се прави, топла вода и там еди колко си лъжици мляко.

Общи условия

Активация на акаунт