Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 874
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 425
Боже, аз дори пропускам уикенд без да чистя, ти да видиш!  Laughing

# 1 426
 McKitty,  : KaRoLa мога да кажа, само че сте попаднали на мъже.

# 1 427
Да. У дома той не е такъв маниак да ме кара да ставам всяка сутрин да пускам прахосмукачка или да му нося кафе в леглото. Той си оправя прането, чисти. В почивния си ден той оправя цялата къща. Ако го помоля да почисти стая или банята ще се постарае много повече от мен.

# 1 428
McKitty,  : KaRoLa мога да кажа, само че сте попаднали на мъже.

Това как да се чете? Ако не съм попаднала какво, ще ме набие, че не съм избърсала праха ли Crazy
Ако го дразни знае отлично мястото и на парцала и на препарта, слугувам само на деца до 6-7 години. След твоа всеки има задължения. А с мъжът ми сме взаимозаменяеми почти във всичко. Е, той не може да готви добре, но 2-3 дни ще изкарат на спагети, яйца и сандвичи. Иначе чисти, мие, къпе деца без проблеми. Да е жива и здрава свекървта, че не е възпитала готованец.

# 1 429
С най-добри чувства го казвам И ви подкрепям, в това че не трябва да се вманиачаваш в чистенето и всичко да е идеално във всеки един момент.
. Laughing
Това е добре, че мъжете ви се включват и не са взискателни.

Обикновено жената следи за реда и чистотата, но има и такива мъже маниаци, претенциозни, царе на забележките, с изисквания като на свекърви.

# 1 430
  • Ню Йорк
Да. У дома той не е такъв маниак да ме кара да ставам всяка сутрин да пускам прахосмукачка или да му нося кафе в леглото. Той си оправя прането, чисти. В почивния си ден той оправя цялата къща. Ако го помоля да почисти стая или банята ще се постарае много повече от мен.

Да бе, точно си помислих как мъжът ми ще ме вдига всяка сутрин да пускам прахосмукачка  Sick А може би и вечер ще се провиква: жена слагай салатката и ракийката?!  #Cussing out Такива мъже да си ходят на село в миналия век, изчазнал вид са, или поне трябва да са.

# 1 431

Да бе, точно си помислих как мъжът ми ще ме вдига всяка сутрин да пускам прахосмукачка  Sick А може би и вечер ще се провиква: жена слагай салатката и ракийката?!  #Cussing out Такива мъже да си ходят на село в миналия век, изчазнал вид са, или поне трябва да са.

Казваш, няма вече такива главочи дето да искат салатка и ракийка вечер на масата?? Що ли ми се струва, че тези предавания показват точно това.... Или си сигурна, че всички мъже водят жените си на ресторант всяка вечер и цари мир и разбирателство във всяка къща

# 1 432
Довечера кои ще са участниците, пак ли някои познати?

# 1 433
Довечера кои ще са участниците, пак ли някои познати?
Работеща майка срещу неработеща .

# 1 434
Ей много е красиво в Иванина  Heart Eyes Много ми хареса дома и.

# 1 435
Да, много е уютно.

# 1 436
Ей много е красиво в Иванина  Heart Eyes Много ми хареса дома и.
Олее  Ани много флегматична .. ooooh!

# 1 437
Ана доста мудна ми се вижда.

# 1 438
То на Ана такова и е ежедневието и е влязла в такъв ритъм. Тя не бърза за никъде.

# 1 439
  • София
Едната е забравила да бърза, другата пък много бърза.Интересно , защо е толкова малка кухничката на тази с бебето?То май и в двете кухнички няма къде да се завърти човек.

Общи условия

Активация на акаунт