Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 868
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 410
Ох, моя грешка, мислех, че говориш за жената от Смолян  Blush

# 1 411
   Отвратих се от семейството на Цецо. Видя се какъв боклук е. Също така и жена му е боклук. Правилно ли чух, че жената на Цецо ходи на фитнес заедно с него? Тя е толкова дебела и изглежда, като че ли е на 60 години. За детето им няма какво да коментирам. От това дете човек няма да стане. На него му се позволява абсолютно всичко. И това да влачат едно малко дете по света, нямам думи. Щом е дълго чакано и желано дете, давай да бъде разглезвано и да се качва върху главите на родителите си!!! Ако е мое дете и ми посегне, направо ще отнесе един шамар, за да се научи никога да не посяга на хората. Ето това е болният проблем в днешното цивилизовано общество - от твърде малки родителите им позволяват да боравят със съвременните технологии.

За другото семейство от Смолян - мъжът е пълен еснаф. Отдавна да съм разкарала такъв мъж от живота си. Тя и жената е виновна. Оплаква се от мъжа си, но нищо не прави по въпроса, за да говори с него и да го накара нещо да върши.
Изумена съм от квалификациите по горе!  Shocked
И аз видях един боклук...
Ако въобще имате дете, ще е някое кротко заспало, за да нямате и понятиие от щури и неконтролируеми деца. Peace Но той, сития, не вярва на гладния.
Срамота! ignore2

# 1 412
  • Пловдив
И двете семейства ми се сториха нормални. Не виждам нищо лошо детето да обикаля по света и у нас. Жената от Смолян става в 5, защото тя си го е направила така, а не защото някой друг й го налага  Peace
По детето има какво да се предприеме, но ги разбирам и тях като хора борили се дълги години за да си имат детенце. Не бих казала, че жената на Цецо не се занимава с детето или, че нищо не работи - в началото си казаха, че тя е негов ПР, че навсякъде  са заедно. Че детето е навсякъде с тях.

А да наречеш едно семейство боклуци само защото не се вписват в собствената ти представа, още повече едно дете, което тепърва ще се развива и ще гради характер е ограничено и отива към границата с простотията. На мен също не са ми някакви фаворити, но са си най-нормални, намерили са своя формула толкова години да останат заедно и си я прилагат.

# 1 413
Аз го разбирам, че са искали и чакали детенцето дълги години, но това да му позволяващ то да е толкова време пред телефон, лаптоп, телевизор е прекалено. И той каквато е мека Мария и се съгласява веднага щом детето изскърца. Само мир да има..

# 1 414
  • Пловдив

KaRoLa, права си. Идеята ми беше, че това е често срещан проблем при хора борили се за своя рожба да им се качи на главата в един момент. Но вярвам, че с времето нещата ще се нагласят, детето тепърва ще открива своя свят, а и предполагам, че и самите родители дори и минимално ще дадат своя принос.

# 1 415
Разбирам ги, че са чакали детето дълго време, но те жертват  времето си с него за сметка на модерните технологии

# 1 416
това е често срещан проблем при хора борили се за своя рожба да им се качи на главата в един момент.
Въобще не си права! Това, че си се борил за дете те прави много по-отговорен към това дете. А хората, на които не им се занимава или са мекушави като характер, те позволяват дете да им се качи на главата

# 1 417
На мен пък ми допадат Цецо и Мариела. Изобщо харесвам такива хора, които не се вторачват в чистене, бърсане на прах и разни такива битовизми, повечето са хора на изкуството, които познавам и животът им някак е по - лесен. Поне погледнато от страни - не се вземат на сериозно и са с голямо чувство за хумор. Маринелка е винаги усмихната, дори и да нямат ангажименти,  дори да са затруднени приемат всичко с усмивка. Много съжалявам , че не им се получи сега с инвитрото, но едва ли ще се откажат.

Веднъж да видя нормално семейство и от другите ( неизвестните) - Смолян.

И както във всеки епизод все има по нещо преекспонирано, но това няма да го коментирам защото много прозира.

# 1 418
  • Пловдив
Биляна, много добре си формулирала "Изобщо харесвам такива хора, които не се вторачват в чистене, бърсане на прах и разни такива битовизми" абсолютно съм с две ръце "ЗА".

# 1 419
И яз Елвиса го харесвам открай време, заради чувството му за хумор. И жена му не е лоша. И двете двойки ми бяха приятни

# 1 420
  • София /Абсурдистан
Да се отбележи, че едно предаване мина без простащина и обиди Simple Smile

# 1 421
Ааа, не е съвсем така, смолянецът си позволи някоя и друга грубост.

# 1 422
  • София /Абсурдистан
Е, в сравнение с другите, казал е само, че му е надула главата, което може и да е така Simple Smile не е болка за умиране Simple Smile

# 1 423
  • Ню Йорк
Е, в сравнение с другите, казал е само, че му е надула главата, което може и да е така Simple Smile не е болка за умиране Simple Smile

Той тоя беше радък темерут.

# 1 424
Биляна, много добре си формулирала "Изобщо харесвам такива хора, които не се вторачват в чистене, бърсане на прах и разни такива битовизми" абсолютно съм с две ръце "ЗА".

Аз тъкмо бях осанала с чувството че аз съм най-голямата мизерница, защото не пускам прохосмук всеки ден и не бърша прах на всеки кръгал час..

Общи условия

Активация на акаунт