Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 939
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Айдее, и Самито мина в режим....  Joy

# 1 486
  • София
Аз имам приятелка в същия град и от нея знам, че там няма никаква работа. Това с касиерството го изсмукаха от пръстите. Жената и на интервю не е била, пък вече и ще я назначат, ей сега повярвах.
Нее, само са се обадили за интервю.

# 1 487
  • София /Абсурдистан
Аз имам приятелка в същия град и от нея знам, че там няма никаква работа. Това с касиерството го изсмукаха от пръстите. Жената и на интервю не е била, пък вече и ще я назначат, ей сега повярвах.
Нее, само са се обадили за интервю.
след любезната молба на телевизията Simple Smile

# 1 488
Явор голям мъжкар го раздава, а не може да издържа жена си и детето през втората година на майчинството. Stop А пък това "оцени ли ме сега", направо ме разби. Не видях нито в домакинството да помага, нито с детето. И пари не изкарва, какво да му оцениш?

# 1 489
  • София
Този Явор ми изглежда много деспотичен. Да се чудиш на акъла на това младо момиче, какво му е харесало. И ако от понеделник до петъ тича на работа, дете и т.н., според мен уикенда и го уплътнява с мотиката при мама на село.

# 1 490
  • София
Мацката от Самоков каквато е спокойна, направо не я виждам като касиерка и изобщо да работи в такъв магазин. Там трябва много чевръсто да пипа, тя ще се побърка на края на първата седмица. За нея е по-пипкава работа, която не иска бързина, а по0скоро качество. Или да е в магазин за дрехи или нещо подобно.

# 1 491
  • София
Честно казано семейството от Самоков излъчва спокойствие и явно в дома им цари хармония и разбирателство, нищо че жената не е "чевръста"!  Wink

# 1 492
  • София
Мацката от Самоков каквато е спокойна, направо не я виждам като касиерка и изобщо да работи в такъв магазин. Там трябва много чевръсто да пипа, тя ще се побърка на края на първата седмица. За нея е по-пипкава работа, която не иска бързина, а по0скоро качество. Или да е в магазин за дрехи или нещо подобно.
Или помощен персонал в ОДЗ  Peace Имам позната , точно като самоковската жена. 30 години нищо не работеше, защото си гледала децата, намираше си някакви работи и изкарваше максимум седмица. Миналата година случайно почна по заместване, като "леличка" (много мразя да казват така на помощниците) и много и хареса. Вярно от към заплащане е зле, но каза, че това било нейната работа.

# 1 493
  • София
Помощният персонал в детските заведения е доста натоварен, вечно имат за чистене, миене, обличане на деца и какво ли не. Всичко друго е, но не и спокойна работа. На нея може да й харесва, но едва ли е заради това, че е спокойно.

# 1 494
  • София /Абсурдистан
Този Явор ми изглежда много деспотичен. Да се чудиш на акъла на това младо момиче, какво му е харесало. И ако от понеделник до петъ тича на работа, дете и т.н., според мен уикенда и го уплътнява с мотиката при мама на село.
Той да не се мине, сакън той да е на работа, а жена му в къщи с детето. Мъж било това. Аз така и не разбрах той какво работи.

# 1 495
  • София
И той съдружник бил в авто къща.

# 1 496
Е , идеално .Тъкмо да се по събуди малко , че много заспала.Цял ден кеси вкъщи , а една вечеря няма сготвена в 8 вечерта.Пазар прави преди вечеря ,никаква организация и яко пилеене на време.
15 години да висиш у дома си е множко.

# 1 497
  • София
Съдружник в автокъща. Като го гледам, баш си е за там, цялостният му външен вид и поведение са подходящи. Такъв като него няма да срещнеш в салона на някоя определена марка нови коли.

Сега какво, в наказателна колония ли ще я пращаме? Такъв й е тонусът, такава й е природата, а всеки си намира в един момент работа, която отговаря на природата му. Какъв е смисълът човек да се наказва с работа, която не е за него? Парите са си пари, но ако работата не отговаря на темперамента, на заложбите му, тя е мъчение и човек в един момент напуска или се скапва окончателно.

# 1 498
  • София /Абсурдистан
Егати и бизнесмена, като гледам как юрка жена си, едва ли печели кой знае какво, ама самочувствие до небето.

# 1 499
  • София
И той съдружник бил в авто къща.
Ел. техникът вади 2000 лв. месечно, а двамата съдружници в две фирми сигурно докарват поне по 10000...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт