Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 937
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Егати и бизнесмена, като гледам как юрка жена си, едва ли печели кой знае какво, ама самочувствие до небето.
Той затова е накарал жена си да бачка, след първата година още.

# 1 501
Мацката от Самоков каквато е спокойна, направо не я виждам като касиерка и изобщо да работи в такъв магазин. Там трябва много чевръсто да пипа, тя ще се побърка на края на първата седмица. За нея е по-пипкава работа, която не иска бързина, а по0скоро качество. Или да е в магазин за дрехи или нещо подобно.
Или помощен персонал в ОДЗ  Peace Имам позната , точно като самоковската жена. 30 години нищо не работеше, защото си гледала децата, намираше си някакви работи и изкарваше максимум седмица. Миналата година случайно почна по заместване, като "леличка" (много мразя да казват така на помощниците) и много и хареса. Вярно от към заплащане е зле, но каза, че това било нейната работа.
Че тя за какво изобщо е почнала работа , след 30 години стоене в къщи ?Тя в пенсия трябва да излезе , не тепърва работа да търси . ooooh! hahaha Joy

# 1 502
  • София
Съдружник в автокъща. Като го гледам, баш си е за там, цялостният му външен вид и поведение са подходящи. Такъв като него няма да срещнеш в салона на някоя определена марка нови коли.

Сега какво, в наказателна колония ли ще я пращаме? Такъв й е тонусът, такава й е природата, а всеки си намира в един момент работа, която отговаря на природата му. Какъв е смисълът човек да се наказва с работа, която не е за него? Парите са си пари, но ако работата не отговаря на темперамента, на заложбите му, тя е мъчение и човек в един момент напуска или се скапва окончателно.
Peace Точно, Преди 5 години напуснах работа с добро заплащане, осигуровки, кола и т.н. Но в един момент усещах, че сутрин не искам да стана и да отида на работа, направо ми се драйфаше, а парите наистина бяха много, много добри. Сега осъществих мечтата си, детската, работя не взимам кой знае колко, но сега навлизам в сферата и имам да се доказвам и усъвършенствам и смятам, че нещата ще се подредят за добро. Но за жената от Самоков е вариант и от вкъщи да работи  Peace

# 1 503
Тази от Самоков никога няма да почне работа.Ще я издържа мъжа и /докато може/ , после децата и така ще и мине живота. Tired

# 1 504
  • София
Животът си е неин. Както и животът на другата жена си е неин. Аз не виждам голяма прокопсия в рязането на сирене и кашкавал по цял ден, ама животът си е неин. Човек е готов да работи каква да е работа и за каквито и да е пари само, когато е притиснат - дали от друг човек, дали от житейски обстоятелства, дали нещо друго.  Ако може всеки ден да си пие кафето с приятелки - защо не? Или за да й е позволено трябва да е непременно богата? Може - прави го!

# 1 505
  • София /Абсурдистан
Ако така е ОК за всички, защо не. Но е добре всеки да има някакъв доход, че в живота всичко се случва. На великата бизнес дама, ако е толкова велика, някой друг щеше да и реже сиренето, нямаше тя сама да се трепе.

# 1 506
Мацката от Самоков каквато е спокойна, направо не я виждам като касиерка и изобщо да работи в такъв магазин. Там трябва много чевръсто да пипа, тя ще се побърка на края на първата седмица. За нея е по-пипкава работа, която не иска бързина, а по0скоро качество. Или да е в магазин за дрехи или нещо подобно.
Е , идеално .Тъкмо да се по събуди малко , че много заспала.Цял ден кеси вкъщи , а една вечеря няма сготвена в 8 вечерта.Пазар прави преди вечеря ,никаква организация и яко пилеене на време.
15 години да висиш у дома си е множко.
Peace Тази жена съвсем се е разкиснала вкъщи, вече и на близките си сигурно е омръзнала. Никакъв живец няма в нея, девет дена, осем часа...

# 1 507
  • София
Ако така е ОК за всички, защо не. Но е добре всеки да има някакъв доход, че в живота всичко се случва.

Всичко се случва, но човек не се оставя така лесно, каквото и да се случи. В един момент се задействат инстинктите за самосъхранение. Продавачите на застраховки много обичат да използват вариации на $всичко се случва, трябва да се застраховате$+ Ми, случва се, в живота всичко се случва! Сетих се за един филм, който гледах преди няколко дни на ТВ1000. Там един младеж се напъваше да пробие, започна да продава застраховки. Едно семейство му обясняваше, че не иска застраховка, защото спестява за почивка. Супервайзорът веднага ги натисна на тема $всичко се случва, мъжът ако утре почине оставате без средства$, и хората поддадоха. След месец мъжът наистина почина, а жената каза, че единствено съжалява, че не са отишли на почивка.

# 1 508
  • София /Абсурдистан
Е, ако се случи, ще го измисли Simple Smile

# 1 509
  • София
Именно, ще го измисли. Затова допълних поста си за филма, който гледах.

# 1 510
Голям зор да се върне на работа и да продава сирене и кашкавал. То верно, че е сред хора, ама чак да иска тая раобта връщане след първата година на детето, за да не затъпеела жената, айде айде.. Ми то и аз с две породени, за второто дете бях позабравила кое как се прави... Пък тя не е правила сухо мляко от 15 години дето се казва. А тоя стоеше и гледаше постоянно часовника, като на минута е много, точно като в концлагер. Закъснел с 5 мин. за къпането  и от вторият месецз това дете било с режим...

# 1 511
  • София /Абсурдистан
Много дразнещ и противен тип. Такива отворковци как ли ги изтрайват жените им.

# 1 512
Лелее, този досадник е нетърпим!  ooooh!
Че и грозен на всичко отгоре...  Mr. Green

+1

# 1 513
То хубаво една жена да се работи, но поне донякъде да й е поносима работата.
Тази Ани не мога да си я представа да вдига касите и да реди по няколко тона на количката или да бяга от сиренето до десерта на топлата витрина. Аз честичко пазарувам от тези щандове и като знам какви опашки се нарежда, хората недоволстват, а горките жени хвърчат нагоре-надолу. Ани явно си е по-бавничка по-природа, а и толкова години си действа вкъщи бавно и спокойно. А само като си представя някой като Явор да й е шеф, ще я побърка.

# 1 514
  • София /Абсурдистан
И в Билла-та се работи на смени. А с деца и смени е сложно. И парите са твърде малко за такава тежка работа на смени и дежурства. Мъжът и едва ли ще е във възторг също.

Общи условия

Активация на акаунт