Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 956
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Враца
А, ако Сами се разболее, кой го гледа ?

# 1 516
А, ако Сами се разболее, кой го гледа ?
Просто един от двамата си взима отпуск и готово.

# 1 517
Иванина каза в началото, че се е върнала на работа, защото там била нейната среда. Помислих, че работи в офис, където общува с колеги, цял ден хихо-хахо, чувства се добре сред хора. А то какво се оказа? Магазинче метър на два, където реже сирене и кашкавал и я продума с някой клиент, я не. Да ѝ имам средата, да ѝ имам. А пък магазинчето сигурно е голяма конкуренция на веригите и има страхотен оборот, че чак съдружници го държат. Един не може да изхарчи парите, които изкарва от него и трябва да ги дели. Mr. Green
Ако Сами се разболее, майка му ще го гледа. Баща му не знае как да му приготви млякото, което говори, че не се занимава изобщо с него. А Иванина става рано сутрин да чисти и готви (вероятно, докато детето спи), защото след работа трябва да се занимава с детето и да слугува на тартора. Ако грозноватият Явор помагаше макар и малко в домакинството, нямаше да засича време на Ана и да я критикува за всичко. Щеше да ѝ влезе в положение или да предложи да помогне, но той е свикнал само да дава нареждания. Иванина е поредното доказателство, че хубавите ябълки прасетата ги ядат.

# 1 518
Нещо не ми харесаха младото семейство. От една страна уж бяха по-адекватни за времето ни, от друга, въпреки нафуканите приказки и напъни на жената (съфорумка ни е сигурно, като й слушах клишетата), май тя влачи хомота, мъжът само нарежда и засича с хронометър Mr. Green
В 7 ч. сутринта ако някоя съседка ми завие с прахосмукачка над главата, лошо й се пише. А те живееха в блок, да бяха в къща, ако ще и от 5 сутринта да почва да чисти, за да му се докаже на съпружето!
Самоковлии бяха по-спокойни. Не мисля, че на жената кой знае колко й харесваше да стои у дома, макар и да беше свикнала на този спокоен ритъм и поотпуснала. Но в малкия град времето винаги тече по друг начин. Като има и висока безработица, мъжът носи достатъчно и няма кой да помага за децата, закъде да бърза! Пък и какво ли му е хубавото да си все на педали. Разбирам да е в името на наистина сериозна работа и кариера, а то...
Телефони, компютри и телевизия за малко едногодишно дете е недопустимо! Права беше Ани! А Иванина явно от рано сутрин пуска телевизора! И в Самоков го приложи. Ядяла била вече ябълки малката!? Ми като е зяпнала тв! Тя, докато е вторачена в детското, всичко ще изяде Laughing

# 1 519
Иванина каза в началото, че се е върнала на работа, защото там била нейната среда. Помислих, че работи в офис, където общува с колеги, цял ден хихо-хахо, чувства се добре сред хора. А то какво се оказа? Магазинче метър на два, където реже сирене и кашкавал и я продума с някой клиент, я не. Да ѝ имам средата, да ѝ имам. А пък магазинчето сигурно е голяма конкуренция на веригите и има страхотен оборот, че чак съдружници го държат. Един не може да изхарчи парите, които изкарва от него и трябва да ги дели. Mr. Green
Защо е тази ирония ?Работа е  само тази в офис ли ? ooooh!
Млечните фирмени магазини продават продукция на мандри .Ти от какви магазини купуваш сирене и кашкавал .Избираш сиренето по това в каква квадратура на помещението се продава или по продукта ?
 ooooh!

# 1 520
Няма никаква ирония към продавачките в такива магазинчета и към самите магазинчета. Смешно ми е, че там ѝ била "средата". Не бих оставила едногодишно дете, за да се върна в тази "среда". Накрая си каза, че заради пари се е върнала толкова рано на работа. Няма смисъл да ни лъже, че е заради "средата". И не вярвам, че е съдружник. Ако е съдружник, е редно да получава половината от оборота, нали е и нейно магазинчето? Или като съдружник е на една гола заплата там?

# 1 521
Няма никаква ирония към продавачките в такива магазинчета и към самите магазинчета. Смешно ми е, че там ѝ била "средата". Не бих оставила едногодишно дете, за да се върна в тази "среда". Накрая си каза, че заради пари се е върнала толкова рано на работа. Няма смисъл да ни лъже, че е заради "средата". И не вярвам, че е съдружник. Ако е съдружник, е редно да получава половината от оборота, нали е и нейно магазинчето? Или като съдружник е на една гола заплата там?

ooooh! Shocked hahaha Joy
Работила ли си някога за себе си или винаги си била наета ? newsm78

# 1 522
Маркрит, няма значение дали и какво е работила Дара. Гледната й точка е ясна и виждам, че се споделя от повечето тук. Работата в магазин, пък бил той и собствен, не е точно "среда", за да се използва като аргумент за пращане на едногодишно дете на ясла. Особено в конкретния случай! Проклет мъж и позакъсал семеен бюджет - да Laughing

# 1 523
  • София
Маркрит иска всички да са в концлагер. Арбайт махт фрай.  Wink

А аз й вярвам, че това й е средата, и двамата с мъжа и са си точно за тази среда и ако сценаристите не са ги натиснали за обявата да е във верига, тя няма и как да си помисли дори, че една жена може да работи нещо друго, освен продавачка. Пропуснах момента с правенето на сивито, та не разбрах какво образование има самоковчанката, но бих се изненадала, ако младата се беше поинтересувала малко от образованието на другата, а направо си праска според собствената летва. В темата повечето потребители са доста добре образовани, така че критерият е различен. Да ви кажа, сетих се за Катрин и направо ми домиля за нея - тя е на доста по-високо ниво от описаната софиянка със сиренето, нищо че и двете са млади, горе-долу на една и съща възраст.

# 1 524
Маркрит, няма значение дали и какво е работила Дара. Гледната й точка е ясна и виждам, че се споделя от повечето тук. Работата в магазин, пък бил той и собствен, не е точно "среда", за да се използва като аргумент за пращане на едногодишно дете на ясла. Особено в конкретния случай! Проклет мъж и позакъсал семеен бюджет - да Laughing
Съвсем друг въпрос съм задала , прочети какво съм я попитала.

# 1 525
на мен ми беше много просташко как великият тартор изгони Ани от “неговата къща“ (не пропусна да го натърти), за да пиела кафе. дано не тормози така и жена си, като не се справя по тъпия му измислен график.
безкрайно неприятен човек, конфликтен и все другия му виновен. пълен комплексар, склонен да си избива комплексите на по-слаби (жени).
а и накрая “оцени ли ме?“, какво да му оцениш на тоя, то и на Иванина май и стана неприятно от въпроса, но го замаза с “аз знам какво си имам“.

# 1 526
  • София
Като майка на почти едногодишен син специално влизам в темата, за да проверя дали нещо повредата не е в моя телевизор по отношение семейството на Иванина и се успокоих, че не е  Stop
Изключително неприятен тип беше съпругът на Иванина. Изобщо съм потресена от режимите им и от всичко. Никак не ми станаха симпатични.
За детето Сами , тъй като не го гледах от самото начало - не разбрах то на ясли ли е или го гледа гледачка/баба? Да си оставиш толкова малко детенце, за режеш кашкавал?  Rolling Eyes

# 1 527
  • Бургас
Ако е съдружник, е редно да получава половината от оборота, нали е и нейно магазинчето? Или като съдружник е на една гола заплата там?
Дара, извинявам се ама... май повече от продавачка не си работила или много не ти се отдава да мислиш... Защото аз и без да съм работила като такава искам да ти кажа, че от въпросния оборот първо трябва да заделиш пари за наем на магазинчето, за ток, за вода, да си платиш осигуровките, да си платиш данъка, да платиш данък печалба, да заделиш пари за стока /`щот то сиренето и кашкавала ще свършат в един момент, пък ти и утре трябва нещо да продаваш/, да платиш на счетоводител  сигурно и други разходи има за които не се сещам и чак тогава това, което остава го разделяш на две и си го слагаш в портмонето, пък то не е точно половината от оборота.

# 1 528
На мен Иванина ми допадна.
Мъжът ми е най-спокойният човек на земята, но ако такава като Ана дойде да живее вкъщи, сигурна съм, че ще му строши нервите и ще избухне.
Просто такъв тип флегматични и неориентирани хора са в състояние да извадят извън нерви и човек с олимпийско спокойствие.
Аз органически не понасям хора, които до толкова голяма степен са станали зависими и са се увесили на врата на половинката си.
Ами ако недай си Боже утре нещо се случи с мъжът на Ана?
Кой ще я вземе на работа като от 15г. тя не е работила.
Тя не просто няма трудов стаж - това е човек без трудови навици и аз лично не бих разчитала на такъв служител и не бих я наела.
Тепърва да се създават трудови навици у над 30 годишна жена и да я чакам да се настрои в работен режим след 15 год. висене вкъщи - ми не, мерси  Naughty

# 1 529
Последните два поста са всичко което мисля и аз.

Общи условия

Активация на акаунт