Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 353
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние така и не улучихме нещо което да ни е точно на вкус и за това тази година си направихме домашни Simple Smile

Усмивчица приятно изкарване в Шотландия Simple Smile

Кокона, готова ли си с тортата на сладурките Simple Smile

# 121
  • Варна
Ние така и не улучихме нещо което да ни е точно на вкус и за това тази година си направихме домашни Simple Smile

А черва от къде взехте?

# 122
  • постоянно

А черва от къде взехте?

има и  изкуствени "черва"  Hug

# 123
ММ ги поръча онлайн, ако искаш ще го попитам, много хубави и чисти, нямаше скъсано.

Хер ние държим да са естестствени, защото печем и прясна на барбекю Simple Smile

# 124
  • UK
Илейнче, децата днес в Асда си харесаха една с Мики Маус.  То и не ядат торта, ние гледаме външния и вид.
Някой спомена фермерски магазини, къде са? Има ли ферми и кэде са, откъдето мога да си купя ягоди (като влязат в сезон),  да направя компоти и сладка за децата.
Аз вземам такива наденички от Асда и теско. На барбекюто стават супер.

# 125
  • Варна
ММ ги поръча онлайн, ако искаш ще го попитам, много хубави и чисти, нямаше скъсано.

Да, моля те попитай го, бихме пробвали и ние да направим Wink

# 126
Ок Simple Smile само да се прибере от работа Simple Smile

Кокона браво на децата  за тортата Wink

# 127
Здрасти, мами!

Някой в Ливърпул?  Grinning

# 128
  • Bristol
Друго си е мъжът да си е в къщи. Вчера напазарува по списъка ми, а вечерта, като се върнах от работа, беше си сложил коледна шапка, пуснал коледни песни и пакетираше подаръците  Mr. Green Синът беше на работа, щерката на гости при приятелче с преспиване. Мен отдавна ме мъчеше нещо и вече ме тръшна, но ще избутам днес, утре сме само до обяд, с колеги ще излезем за по една напитка и кой от къде е, започват празниците.

# 129
Честит празник на дъщеричките на Кокона - да са ти живи и здрави рожденничките и много да ви радват  nbirthday

Ронка, Честит рожден ден и на теб - много здраве и щастие  bouquet

Борикс ето сайта http://www.weschenfelder.co.uk Simple Smile Извинявай, че не го пуснах снощи, но докато сложа вечеря и да оправя бебка и ММ заспа Simple Smile

Мери да оздравяваш  Hug и Браво на ТМ Simple Smile

# 130
  • Варна
Борикс ето сайта http://www.weschenfelder.co.uk Simple Smile Извинявай, че не го пуснах снощи, но докато сложа вечеря и да оправя бебка и ММ заспа Simple Smile

Мерси  bouquet

Сега ще тормозя ММ да направи  Mr. Green Вижда ми се много метри това. Вие наведнъж ли ги направихте? Как ги съхранявате ?

kokona20 честити ти рожденнички! Да са живи и здрави!

# 131
Илейнче, децата днес в Асда си харесаха една с Мики Маус.  То и не ядат торта, ние гледаме външния и вид.
Някой спомена фермерски магазини, къде са? Има ли ферми и къде са, откъдето мога да си купя ягоди (като влязат в сезон),  да направя компоти и сладка за децата.

Честит празник на куклите! Да са много здрави и да те ядосват по-малко!

Фермите поне при нас са в покрайнините на градовете. Ягодите са много вкусни, но скъпи за компоти. Повечето са на принципа сам да ги береш и на изхода мерят и плащаш. Цените са като във веригите, в някои и по-скъпи. По-скоро намери зеленчукова борса-цените там са идеални за затваряне на зарзавати.
Синковеца яде в несметни количества ябълки. Ако трябва да ги купувам от ферма или от Асда ще фалирам. Вземаме ги от борса-една огромна щайга с два реда ябълки я продават за £4-5.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 12:37 от Pampers

# 132
Честит празник Кокона, да са ти живи и здрави!

Благодаря Илейн, и на теб ти пожелавам весел празник утре Simple Smile

Бяхме с беба да и бият ваксините за годинка, сложихме само 2, другите 2 ще са другата седмица. Незнам пт тях ли е, или и от това че и зъб и изби, но е кошмар през нощта, няма спане. Поне тази седмица съм отпуска, ще му мисля от другата като се върна на работа.

# 133
  • UK
Благодаря ви от сърце bouquet

Имам спешен въпрос. Най-близкото ни сърджари,  приема само декември тази година пациенти и ни отказват да ни запишат, а е буквално на 2 крачки от нас!!! Защото сме се били вече записали в др край на града и сме имали оттам издаден здравен номер. Имат ли право да ми откажат?
Ох, как не го знам този език, бе. Мм като му кажат, не може и край не настоява. Аз не съм така но на български какво да обясня и на кого. Много съм бясна! По цял ден е на работа а аз, няма как, да ги водя в др край на града болни.  Баща им, работи в др град! А и там, на новата му месторабота е забранено! ползването на мобилен телефон, та да не дава господ, нещо да се случи няма, кой да ми помогне. Затова, настоявах за тази най- близката ми.  Но до снощи, не приемаше НОВИ пациенти.  Може ли, някой да ми помогне, било то и само, със съвет?

# 134
Първо, честити ти рожденички, да са много здрави, щастливи и късметлийки.  Hug Ронка, весел празник и на теб bouquet Според мен нямат право да ти отказват, той nhs номера си важи за цялата страна, не се сменя като се преместиш. Ако сте в зоната която обслужват, не виждам защо ти отказват. Не може ли да помолиш за преводач? ( докато записвах час в моята практика, рецепционистката точно питаше един човек дали иска преводач за прегледа при доктор, че той трудно я разбираше).

Ние днес заминаваме за Лондон, дано беба се държи добре в автобуса, нямам търпение вече, разнообразие и малко сред различни от обичайните хора. Весели празници на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт