Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 393
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Честито Рождество, момичета!
Бъдете здрави и щастливи!

# 181
Как сте,дами, след празниците и многото суфри? Доволни ли сте от подаръците и почивката?

Аз днес с радост се върнах в офиса. Mr. Green

# 182
Добре сме,оцеляхме Simple Smile
 За да не ми се трупат задължения по неплатени здравни вноски в България,каква декларация трябва да се попълва и трябва ли да им нося някакъв документ от УК,че плащам тук данъци?

# 183
di_p когато решиш да се върнеш окончателно в Бг вземаш от тук документ за периода и нямаш дупка.

# 184
di_p когато решиш да се върнеш окончателно в Бг вземаш от тук документ за периода и нямаш дупка.

Това добре,обаче ако докато съм ваканция в България ми се наложи да посетя лекар или недай си боже,да постъпя в болница,тогава какво - плащам като неосигурен ли? Или трябва от тук да си направя някаква застраховка?

# 185
  • Варна
Ние си извадихме европейски здравни карти от тук. Иначе си плащаме като неосигурени.

# 186
  • UK
Майка ми живее в Испания, всеки път, когато се прибира в Бг в отпуск си възстановява правата с някакъв документ и ползва здравни услуги, ще я попитам точно какъв е.

Ох,няма такова ядене покрай тия празници.  ooooh!

# 187
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте момичета Simple Smile

ММ е в отпуска и сме пълна къща Simple Smile У нас преяждане няма, направо сме си на диета Simple Smile ММ още има проблеми със стомаха и у нас основно кисели млека, сок и супа Simple Smile добре че в петък е на лекар.

# 188
dejie - като на ваканция във всяка друга държава - покрива се спешноста - другото си го плащаш. Такъв документ можеш да си извадиш от Revenue.

# 189
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честита Нова Година момичета Simple Smile - бъдете здрави и щастливи и вие и семействата ви!

# 190
За много години  bouquet
Пожелавам ви много здраве и късмет!

# 191
  • UK
Честита Нова Година  bouquet Бъдете здрави и усмихнати и нека през тази година се сбъднат всичките ви мечти!

# 192
  • UK
Честита новата 2017 година.  Да сме здрави и да ние, по-успешна bouquet

# 193
  • Bristol
За много години! Здраве и много сбъднати мечти ви желая  Hug

# 194
Да сте много здрави! Всяко зло да ви забрави! Успешна 2017! Tada

Общи условия

Активация на акаунт