Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 342
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • На село (близо до Лондон)
her_76  Hug от моя отбор си явно! и аз отглеждам три бъдещи олимпийски надежди и музикални виртуози  Laughing, но поне тренировките не са сутрин.

Най-голямо дете (13г): понеделник, вторник, четвъртък и петък от 6ч до 8ч вечер-тенис
                                    сряда-хорн, китара и пиано урок; сряда-футбол 6 до 7
                                     събота: футбол мач; през неделя тенис турнир
                                     сряда и вторник-хокей в училище
Средно дете (9г): понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък от 6ч до 8ч вечер-тенис
                           събота-футбол мач; неделя-тенис турнир
                            Освен това пиано (аз водя); хорн и чело в училище
Малко дете (6г):  понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък от 6ч до 7ч вечер-тенис
                          цигулка (аз го водя)

Освен това вчера голямото ми дете идва и хокей трен^ра го искал за отбора по хокей в училище, всяка събота да играе.  Трен^ора неможел без него....И той много искал!!! Но как да станело, обясних му, че в деня има само 12ч, една е съботата или хокей или футбол той да си решава.

СЪщо вчера, средното дете носи писмо от училище: канят го в местният крикет отбор за 9г, тренировката в петък, мачове в неделя. Много го искали от 70 човека само 6 избрали в училището. Пак мигах, но не.

Радвам се че имат много и различни възможности да спортуват в училища и клубове и луди родители да ги водят ooooh!, но като се разпиляват в много нямат да станат добри в нито един спорт.

Мери
, явно зависи от детето; моя най-голям още иска разни неща; чакам го да се спре на 1 спорт и 1 муз инстумент мах. Нищо де поне е организиран, пише си домашните в училище, заедно с един плувец и един леко атлет, за да имат повече време за спорт.

Блу
, моите на бг училище ходят в събота с голямо нежелание, но ходят де. 6-16г е ученическата възраст затова така питам на едро.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 14:36 от GI

# 406
  • постоянно
Джи ,
шапка ти свалям .   Hug

# 407
  • Bristol
Благодаря, Мери! Суонидж май е мястото, видях, че има някакъв туристически парен влак там близо, отбелязвам си.  
Studland beach е името на плажа. Виж снимки в Гугъл на скалната формация Old Harry Rocks, красиво изглежда. Дано имате късмет с времето!
И парният влак е добра идея Simple Smile

# 408
  • Bristol
GI, моят син беше така и ме побърка. Но като започна да се подготвя за GCSE започна да не му стига времето. Първо отказа плуването и инструмент, после драмата. Баскетбола го спря след 16, но сега в унито пак играе редовно и ходи по състезания. Но другите деца масово бяха намалили заниманията. Сега дъщерята остана само с гимнастика и баскетбол. Не пожела да продължи с ръгбито тази година. И сега натиска да продължи с уроци по инструмент в училище, но като знам колко ги занимават там и съм я оставила уж тя да си го организира, аз само плащам Wink

# 409
  • Истински се вижда само със сърцето.
А на каква възраст ги записвате в БГ училище?

Моите племенници в БГ на 15 и 9 години - големият ходи на тенис плюс турнири, език (извън тези в езиковата) баскетбол и още нещо имаше, но не помня Simple Smile малкият на тенис, бойни изкуства и още някакви неща Simple Smile

# 410
  • Оптимист по принуда
Ох, момичета, ами кога дишат тези деца? Peace И вие, дето сте по логистиката?

# 411
  • На село (близо до Лондон)
Мери стигна ли на работа с влака, че те мисля? Аз днес не съм на работа...
Явно и при голямия ми син така ще стане като трябва да се готви за GCSE. Ето при твоя син баскебол-а му е явно бил най-любимия. Ако се беше фокусирал върхи него, колко по-добър щеше да бъде...
Иначе аз плащам за тези занимания, но ме е яд като нямат време да се упражняват, просто защото правят много неща. Най-добре един спорт (но 3-5 пъти в седмицата) и един муз. иструмент (ако искат).

Хер,  :ooooh:

Деми
, ами в училище и от 3 до 6ч в къщи по-дълбоко дишат Simple Smile. Сега сериозно, те искат да спортуват. На мен самата футбола хич не ми харесва, но ги водя, защото те искат. ВИж тенис-а харесвам и аз и мъжа ми.

Илейн
на бг училище, в първи клас ги взимат на 6-7г, преди това има занималня ако искаш от 5-6г.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 15:19 от GI

# 412
  • Bristol
Ох, момичета, ами кога дишат тези деца? Peace И вие, дето сте по логистиката?
Аз затова вмъкнах, ако имате възможност  Laughing С едно дете се справях, но като се включи и дъщерята с нейните си желания и интереси, станах разногледа. С три не знам и не искам да знам как е  Crazy Като започнах работа ми бяха голям проблем и часовете на заниманията. За малките деца обикновено са по-рано, 4-5 часа започват и е хубаво родителите да са наоколо. При големия вече бяха след 6 вечерта, по 2-3 часа занимания, можеш да се прибереш в къщи или да напазаруваш.

GI, стигнах и сега се връщам! Май и зъболекарят ще го отметна!

# 413
dejie прекрасен аквариум  bouquet Според източни вярвания една от рибките ще "улови" негативната енергия от дома ти - така, че каквото и да се случи с рибката ти е за добро  Hug скоро ще започнат и да се размножават  Joy

# 414
Правих преди месеци планове да ходим в Дорсет февруарската ваканция, но се промениха нещата, пък и се притеснявам, че ще е много ветровито по крайбрежието особено в този сезон. Иначе изглежда голяма красота на снимките.

Илейн, дъщеря ми тръгна в бг училище от септември. Там започна първи клас, иначе е у2. До известна степен съжалявам, че не тръгна от предучилищна, защото междувременно съвсем спря да говори български. Сега не ѝ се ходи, едно, защото ѝ е трудно да говори и се притеснява, макар да чете и разбира, второ, защото ѝ се ангажира неделята и няма време да играе. Но съм ѝ казала, че това не подлежи на обсъждане изобщо, ще ходи. Имате ли на удобно място бг училище, колкото по-рано тръгне, толкова по-добре.

# 415
Докато са малки и има възможност, както и желание от страна на детето, аз съм на мнение да пробват колкото се може повече неща. Вече в гимназията ги гледам, че започват да губят интерес и или спират въобще да ходят по клубове или се спират на 1-2 любими занимания, но по активно продължават с тях. Зависи си от детето.

Все едно мен описваш, когато бях в тази възраст.

Убивате ме с тези графици! Само като ги чета и се изприщвам  ooooh! Браво на вас! Как смогвате? Ние излизаме сутрин в 7 и се прибирам вечер 6-6:30.

Моят 3г тръгва от утре на гимнастика до нас. Не карам, така че нищо по-далеч няма да го огрее, освен ако въпросното занимание не се премести до нас(както стана с гимнастиката)

# 416
Сина ми ходи на всевъзможни клубове преди и след училище... за някои загубва интерес, други - като футбола, който аз недолюбвам - трайно се задържа. Поне за събота и неделя имаме общо направление - снукър  Joy Любопитен си е, а и аз мисля, че без да опита човек, няма как да разбере дали нещо му харесва. За това и не го спирам - сам ще си намери мястото. Има огромно желание да свири, както и да пее, но....за тези неща само с желание не става  Mr. Green Аз не можах да го разубедя с пеенето, но след една година/как са го търпяли толкова/ вече сам знае, че това не е неговото място  Mr. Green Още продължава с китарата - за всички ни е ясно, че не му е силната страна, но той се забавлява.

# 417
  • Истински се вижда само със сърцето.
Блу най близко за сега ни е БГ училището в Бирмингам, но кой знае колко неща ще се променят Simple Smile когато му дойде времет ще обмисля тогава направо на занималня да запиша. Много искам да говори, чете и пише добре на български.

# 418
И аз това искам, но най-близките ни училища са на 3-4 часа. За това, ако не ми позволява на мен да го уча, смятам да го запиша на уроци през Интернет и/или да го пращам в Бг ваканциите, където да има всеки ден 1-2 часа уроци с учител.
Няма да чакам до 7г. Сега учат в градината буквите как се пишат по пунктир и да си пишат името. От скоро го правим и на български. Следя какво правят там, за да правим същото и у дома паралелно.

# 419
  • Манчестър
Моя син ходи на плуване от 3 годишен и на тенис от 4 годишен. Сам си ги избра. Има желание за ски, но групите на изкуствената писта са в неудобно време и се задоовлява по веднъж годишно на истински сняг.

Играе футбол в училищния отбор , определено няма да е олимпийска надежда.

Мисля,че ако са ангажирани в повече неща , се разкъсват и не стават добри в нито едно. По добре едно занимание, но към високо спортно майсторство.

Общи условия

Активация на акаунт