Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Моят фитнес са двете ми девойки  Joy и стълбите в къщата  hahaha
Толкова палави деца,  на кого са се метали,  незнам!
Вчера след 1000 уговорки, че ще слушат в магазина,  докато ние с тати напазарим. Едни обещания, че ще стоях в количката, че ще ме държи за ръчичщата другата. И накрая пред вратите на магазина, все едно им казахме, готовииии старт! Joy
Няма такова бягане в този лидл. Добре че бяха по-малко и хората. То на писта, го обърнаха. Ужаст

# 676
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сладурани Simple Smile

Ние утре отиваме на песнички, че полудя само с мен Simple Smile пък и мама да види хора.

# 677
  • Оптимист по принуда
Може ли само да не се изнасят лекции против ваксините? Дъвкано е милион пъти.
Всеки знае къде е гугъл и има глава на раменете си, за да си направи собствения избор сам.
 Аз сложих на детето всички задължителни. Допълнителни не слагам.

Ние утре отиваме на песнички, че полудя само с мен Simple Smile пък и мама да види хора.
Супер Hug ,  аз с малката пропуснах, заради моя пусти срам, но ако можех да върна времето назад, щях да я водя.

# 678
  • UK
И мен, ме е донякъде, срам, а също така и езика, като не го знам, още един '-'.

# 679
  • някъде в орбита...
По ваксините: сложих всички. Имам своите си причини да ги уважавам. Смятам обаче, че всеки трябва внимателно да обмисли и прецени дали и кои ваксини иска да сложи, няма универсален правилен отговор.

По фитнеса: много ми липсва. Аз съм по силовото трениране - гири, trx, бокс. Няма как да ги правя вкъщи за сега. Като станем готови с къщата обаче, познайте кой ще тренира в хола, щото си е купила вече всичко необходимо Wink

# 680
  • Оптимист по принуда
И мен, ме е донякъде, срам, а също така и езика, като не го знам, още един '-'.
При мен езикът не е никакъв проблем, аз съм за бой. Blush

# 681
Аз съм по силовото трениране - гири, trx, бокс.

И аз така. Дори имам тренировки на 5мин от нас, но няма как да се клонирам, за да ги посещавам Cry
Чисто новата екипировка хваща пайжини в гардероба.

# 682
  • Cambridge, UK
чакам мама да дойде за 20 дена на гости, за да мога 15 от тях да съм на ринга ... няма бокс след 10 вечерта Sad

# 683
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деми не съм ти близо за съжаление за да ти дръпна един бой  Hug Време е да се отпуснеш малко, че ще ти дойда на гости иначе  Mr. Green

Мен не ме е срам, в предишният град ходихме, сега тук докато поразуча и да минат празниците и започваме отново. Търся и друго занимание, че заради местенето спряхме плуването.

За ваксините: на детето съм сложила всичко до сега, без БЦЖ, но причината е че след като не го сложихме в болницата заради това, че детето беше на антибиотици, после отложихме заради другите ваксини, после нямаха в центъра и остана висящо и ще правя допълнителна консултация сепидемиоолог как да постъпя. Но пак казвам, това е личен избор, всеки има глава на раменете си и може да чете и да взима решения.

# 684
  • London
Zdravejte,
значи отварям форумът ... и се мъдрят едни 172 нови отговора ... Laughing, последните от които темата: ФИТНЕС.
Обещах на себе си , че болката и всички болести не съм аз! Вече два пъти се разхождам из околията пеша ( една година близо не съм излизала от дома си), едно ходене на фитнес и надъхване всеки ден.
Ще успея ... и вие ще успеете. Лошото е , че не мога да ходя на Зумба, бокс или плуване ( свързани са медицински със здравето ми), спазвам някакъв хранителен режим, но много обичам хляб и баница та ...
Пожелавам на всички фитнесуващи успех и резултати.

# 685
  • UK
Сърдечно благодаря на съфорумката, която сподели рецептата за пастърмата в хладилника, стана уникално вкусно, утре стават три седмици откакто седи там и днес го опитахме.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Жалко само, че ще свърши за две вечери и после ще чакаме още три седмици за следващата партида. Ще сложа двойна порция този път.  Party

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 21:57 от dejie

# 686
Може ли само да не се изнасят лекции против ваксините? Дъвкано е милион пъти.
Всеки знае къде е гугъл и има глава на раменете си, за да си направи собствения избор сам.
 Аз сложих на детето всички задължителни. Допълнителни не слагам.
Беше попитано за ваксините, и затова беше отговорено и то никой не е дърпал лекции - всеки си изказва собственото мнение. Ясно е, че има интернет и въпреки това този форум е за това, за обмяна на опит и информация. А ти недей да нервничиш и да казваш на хората дали имат право да отговарят или не на запитвания от други съфорумки. Като не ти е приятно да четеш чуждо мнение, не чети, да не те принуждавам. Отговорите за и против ваксините, не бях насочени изобщо към теб, защо реши да ги коментираш, не знам....

# 687
На мен също ми направи впечатление, че се изказват крайни мнения за ваксините, без някой тук да е специалист. Доста повече от "аз направих това и това, защото еди какво си"
"Една жена каза във форума..." не е основателна причина за слагане или не на ваксина. Намерете си лекар, на който имате доверие и следвайте неговите съвети.

# 688
Mademoiselle_Freya, аз отказах за магарешка кашлица и грип за себе си, но на бебето ще слагам задължителните Peace
Една мидуайфка много държеше да и посоча причините, ама аз бързах тогава и не ми се влизаше в обяснения.

# 689
  • Оптимист по принуда
Опит е ако нещо си преживял, така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт