Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 684
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
не, тренирам около 1.30 часа
кардио и след това HIIТ с тежести
аз също съм активно спортувала и затова ми трябва особено натоварване, иначе тялото ми влиза в режим на пестене на енергия и може да си стоя гладна със седмици и не свалям и грам

без да се смеете, спя на обед и между ангажиментите
натискам се всеки ден да ходя, защото мъжът ми е вкъщи в момента, иначе започне ли да пътува няма как да ходя Simple Smile
[/quote]
изобщо не се смеем, аз винаги съм обичала да си поспивам следобяд, айде сега поспаливостта ми се дължи на това, че съм бременна и си имам оправдание, ама като не бях, и пак ми се спеше. Без да ме съдите, ама ми се е случвало в Бг да заспя към 12 на обяд съвсем неочаквано и да се събудя в 5,30 следобяд, като вече тичам към градината, защото там, въпреки че трябваше да работят до 7, в 6ч. вече обличаха последните деца и стояха като наказани пред вратата отвътре да чакат закъснели родители като мен... ужасна съм. Майка ми ме строяваше и ми казваше защо не съм навила аларма - е как да я навия, като аз не очаквам да заспя - гледам филм или чета за изпит и захърквам ей така - понякога полуседнала, легнала, с дрехи,  Embarassed Между другото, четох, че една от причините за сънливостта вероятно е ниското кръвно налягане(моето е перманентно ниско).

# 661
  • След завоя в дясно
Аз си ходя в местния фитнес от 2-3 год. Обикновено по 2-3 пъти в седмицата като правя два класа един след друг например Body pump и Йога след това, супер се чувствам след класовете. Не обичам да ходя в залата (много ми мирише). Аз съм най-активна сутрин вечерта нямам енергия изобщо, няма проблем да тренирам в 4 сутринта usmifchica няма да се засечем  Laughing. Ако няма възможност да отида си пускам от Your Tube Thirty days shred и наваксвам.
Казвайки всичко това не съм свалила и едно кило, но аз си знам защо, обичам си непозволените неща, но горе долу държа нещата под контрол така т.е. не вдигам кг.
nelkata26 и аз цял живот съм с ниско кръвно, даже като стане нормално ми е шугаво  Grinning, но не можеш ме накара да спя следобед.  Mr. Green
Някои питаше дали в аптеката могат да изписват антибиотик, доколкото виждам не:
http://www.nhs.uk/NHSEngland/AboutNHSservices/pharmacists/Pages/ … sandchemists.aspx

# 662
Добро утро мами,
Споделете моля, слагахте ли ваксини по време на бременност? Какво ви е мнението?
Аз отказах тази за грип и сега съм в дилема за магарешката?
Чета, чета и не знам кой е правилния избор.
Благодаря

# 663
Аз поставих и двете, живи и здрави сме Wink Няма правилен избор, намери статистиките за вашия район, прочети из нета мнения и си реши.

# 664
  • Bristol
Аз на фитнес не ходя, но все търча, че закъсняват за някъде. Особено сутрин за влака, яко напъвам педалите на кокелото, бързо го качвам на стенда, заключвам и тичам да хвана влака, който обикновено ме чака вече на перона. Нещо като биатлон става Simple Smile Офисът ни е на 5тия етаж, асансьор не ползвам. Обаче като Ell, обичам да похапвам, особено сладки неща. Като дрога са ми. BMI ми е ок, но не съм слаба  Laughing

# 665
  • Оптимист по принуда
Ваксини по време на бременността не сложих.

# 666
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз не съм слагала. Но това си е личен избор.

# 667
Аз на фитнес не ходя, но все търча, че закъсняват за някъде.
И аз така. Имам навързани 3 превозни средства и измежду тях да заведа/взема детето от градина със стриктно разписание и не бива нито едно да бъде изпуснато особено автобусът, който е веднъж на 40 минути 😂 Така ходя, че крачкомерът ми го засича като тичане  hahaha на някои трасета. Само от нас до офиса имам към 4-5000 стъпки.
Въпреки това натоварването от спорт не може да бъде заменено от нищо. Въпреки темпото нито краката, нито корема, нито дупето са ми стегнати, нямам издръжливост и не ми достига въздуха. Но на този етап спортните занимания остават в сферата на фантазиите  Tired

# 668
  • постоянно
Аз пък нямам никакво движение и  от там ми идва проблемът. В колата, на работа , в колата , у дома . Излизам в 8 прибирам се след 6.   Sick

# 669
  • Истински се вижда само със сърцето.
Обездвижването си е сериозен проблем. Докато работих в офис много се бях обездвижила. Сега чакам малката да проходи да си тичам след нея Simple Smile

# 670
Добро утро мами,
Споделете моля, слагахте ли ваксини по време на бременност? Какво ви е мнението?
Благодаря
Аз лично съм твърдо против всички видове ваксини, дори и тези в бебешка и детска възраст след раждането. Има доста негативни проучвания относно ваксините, може да прочетеш. Има дори някои изследвания, според които дете може да има забяване в развитието и дори аутизъм след поставяне на ваксина - това предимно във Великобритания и САЩ.

# 671
  • Манчестър
Аз пък нямам никакво движение и  от там ми идва проблемът. В колата, на работа , в колата , у дома . Излизам в 8 прибирам се след 6.   Sick

И аз съм така, само дето излизам в 6 сутрин и се прибирам след 6 вечер.

# 672
Добро утро мами,
Благодаря
Аз лично съм твърдо против всички видове ваксини, дори и тези в бебешка и детска възраст след раждането. Има доста негативни проучвания относно ваксините, може да прочетеш. Има дори някои изследвания, според които дете може да има забяване в развитието и дори аутизъм след поставяне на ваксина - това предимно във Великобритания и САЩ.
Ами и аз,но взимам под внимание и това че детството ми е минало в България на село, тичайки боса и ядяща плодове от дървото. Поради този факт вероятно съм изградила добър имунитет.
Сега е различно и няма да мога да дам на детето си същото , та за това съм много раздвоена.

# 673
Ами и аз, но взимам под внимание и това че детството ми е минало в България на село, тичайки боса и ядяща плодове от дървото. Поради този факт вероятно съм изградила добър имунитет.
Сега е различно и няма да мога да дам на детето си същото , та за това съм много раздвоена.
[/quote]
Да, ама сега и ваксините са различни, не са като в нашето детство. Лично за себе си смятам, че негативите от една ваксина биха могли да бъдат много по-големи от позитивите ѝ. Един малък пример - има ваксина срещу менингит при деца - да, ама тя не е срещу всички видове менингит, а само против 3, а общо всички възможни са 27, и какво става - от останалите 24 децата ни пак не са застраховани. Тук поне можем да направим свободно избора си - да се поставят или не ваксини на децата, а в Бг те задължават и дори обвързват ваксините с ходенето на градина и у-ще, което е чиста проба изнудване. Затова в Бг са се появили и лекари-търговци, които срещу порядъчна сума, пишат, че детето има всички необходими ваксини и така майките се спасяват.

# 674
  • постоянно
Аве,
 толкова сме зависими от време и коли , че понякога дори и да се отдаде възможност да се " разходя " не ми се  разхожда.   Shocked

Фитнеса в събота ще е всяка седмица , а след като се върна от БГ  ще ходя 2-3 през седмицата. Сега поне имам фитнес бъди и двечките ще се мотивираме една друга  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт