Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 295
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Оптимист по принуда
Дори и фармацевти след обучение може да започнат да предписват, дали самоинициативно или под наблюдение на лекар.
Това означава ли, че ако не успея да се прегледам през седмицата при лекар, но симптомите ми се влошат, фармацевтът може да ми изпише аб след консултация с него?

Аз още не съм водила детето на зъболекар.

# 646
Pampers, имам 3 вида и от време на време слагам по малко в прането.Но се убедих,че това е жива отрова.За в бъдеще мнооого внимателно с употребата на каквито и да е химий Rolling Eyes
Аз също не съм водила тук детето на зъболекар.И ще трябва да я заведа,защото предните зъбчета са й доста напред,като изхвръкнали.Ще трябва да коригираме вече това.Незнам какво точно се прави,може би шини.Предстои ми да се запозная с тези неща.Наскоро и мен ме боля зъб,за първи път в живота ми.Нямам нито една пломба и изобщо нямам проблеми със зъбите.Оказа се ,че ми излиза мъдрец и направо ме удря ток.Чудя се тук ли да го извадя или в България? newsm78

# 647
  • Истински се вижда само със сърцето.
На фитнес нямам възможност да ходя, че малката е залепена за мен. Сега фитнеса ми е тя и диета Simple Smile преборих 4 кг имам още 30  ooooh! но съм на режим, гледам да правим дълги разходки с детето за повече движение Simple Smile

Омекотители и аз не ползвам, само един течен препарат за пране, често пускам за всеки случай и допълнително плакнене.

Мери, попитах майка ми, но явно съм останала с грешно впечатление, че нещо сложно са и правили. Лекували са само венеца с лазер, което и е струвало 40 лв и едно вадене на зъб пак 40 лв.

# 648
  • UK
Ох мен ме е страх от зъболекари брррр  Joy
Това за омекотителите, не бях се замисляла. Аз ги ползвам  newsm78
Какъв прах използвате тогава?
И моите неволи продължават. Вече от 1 нърсъри ми отказаха  Crossing Arms казаха първоначално, че ще ги вземат януари,  после стана април, а днес, ми казват по всяка вероятност, едва ли не, през септември  Confused
От 2рото в др част на града след 20 разговора и размени на форми получихме отговор че сме в листата на чакащите. Имам чувството, че понеже сме чужденци няма да ни огрее нито място сега в желаното нърсъри, нито после и за желаното училище  ooooh!
Ако се изместим в МК много ще ни дойде нанагорно с наемите. Доста по-скъпи са там къщите.  Crazy

# 649
  • Манчестър
Ох мен ме е страх от зъболекари брррр  Joy
Това за омекотителите, не бях се замисляла. Аз ги ползвам  newsm78
Какъв прах използвате тогава?
И моите неволи продължават. Вече от 1 нърсъри ми отказаха  Crossing Arms казаха първоначално, че ще ги вземат януари,  после стана април, а днес, ми казват по всяка вероятност, едва ли не, през септември  Confused
От 2рото в др част на града след 20 разговора и размени на форми получихме отговор че сме в листата на чакащите. Имам чувството, че понеже сме чужденци няма да ни огрее нито място сега в желаното нърсъри, нито после и за желаното училище  ooooh!
Ако се изместим в МК много ще ни дойде нанагорно с наемите. Доста по-скъпи са там къщите.  Crazy

Недей да си мислиш , че защото сте чужденци. Всяко нърсери има спуснат лимит колко деца на каква възраст могат да имат във всеки един момент. Няма как да вземат над тази бройка.
Просто си закъсняла с търсенето.

На сина ми нърсерито беше запазено Януари месец, той е роден през Май, а почна нърсери през Ноември. Не можеха да имат повече от 3 бебета под 12 месеца....first come, first served....

# 650
  • Cambridge, UK
В събота ходих на фитнес докато синковец плуваше в клуба - едва не умрях  Crazy
Решила съм тази година да реша проблема с теглото си и фитнеса ще ми стане редовно занимание  :bouquet

Вече сме двама:)Simple Smile

трима Simple Smile

вижте дали нямате puregum наоколо
освен ниската месечна такса, в момента има промоция без членски внос
работи 24/7, към фитнеса има 20-30 курса които може да посещавате след като си запазите място през уеб страницата им
при регистрация ви дават PIN с който се влиза и излиза от фитнеса
през уеб може да следите колко човека тренират в момента
и колко време сте били на всяко посещение
аз примерно ходя след 22:30 до към 1 сутринта и сме 20 човека в залата
но твърдо съм решила да отслабвам, защото не се понасям вече

# 651
от 22.30 до към 1??? Много голям ентусиазъм имаш... Колко успяваш да спиш на вечер?

# 652
Ехеееее,Усмивчица ShockedШапка ти свалям!В този час да ме накараш да спортувам.... няма начин.Явно много си се надъхала,браво за което.
Коконче,не е защото сме чужденци.Няма си места и толкова.И аз вече си го мисля,като ни държат толкова време без контракт.Цяла група българи от агенцията сме.А за поляците ,все някак става и им дават контракт.Според мен изчакай,имай още малко време с децата си само за вас си.А пък щом си включена в списъка на тези две градинки,значи чакаш.И за училище се чака.
Да се похваля,тази сутрин в градината ни порастнали кокиченца Heart EyesИ аз си мисля,че само в Бг има кокичета hahaha

# 653
вижте дали нямате puregum наоколо
освен ниската месечна такса, в момента има промоция без членски внос
работи 24/7, към фитнеса има 20-30 курса които може да посещавате след като си запазите място през уеб страницата им
при регистрация ви дават PIN с който се влиза и излиза от фитнеса
през уеб може да следите колко човека тренират в момента
и колко време сте били на всяко посещение
аз примерно ходя след 22:30 до към 1 сутринта и сме 20 човека в залата
но твърдо съм решила да отслабвам, защото не се понасям вече

[/quote]
Т.е. посещаваш фитнес и правиш ефективно упражнения в продължение на цели 2 часа и половина?! Това наистина ми се вижда много, особено ако е за всеки ден. Тъй като съм спортувала активно(не за отслабване или удоволствие) повече от 10 години (като по-млада  Laughing), според мен за всеки ден не са необходими повече от час и половина физическо натоварване. Около 30 до 45 мин. Аеробна тренировка( тичане, скачане на въже, гребане на тренажор, кростренажор, велоегрометър, спининг) и още толкова или около 1 час максимум анаеробна(всички упражнения с уредите за стягане на мускулите). Според мен 2 часа и половина наистина са много. А и ако искаш на първо време да отслабнеш значително, не наблягай на анаеробната тренировка, а на аеробната. Първо - сваляне на мазнините и после стягане на мускулите- след като вече е редуцирано количеството мазнини в тялото.

# 654
Да се похваля,тази сутрин в градината ни порастнали кокиченца Heart EyesИ аз си мисля,че само в Бг има кокичета hahaha

Много кокичета има, цели поляни. Миналата година бях снимала един парк - побелял...такава красота Mr. Green

Браво на спортуващите! Да не ви напуска ентусиазмът докато не стигнете желаните кила!

# 655
На фитнес нямам възможност да ходя, че малката е залепена за мен. Сега фитнеса ми е тя и диета Simple Smile преборих 4 кг имам още 30  ooooh! но съм на режим, гледам да правим дълги разходки с детето за повече движение Simple Smile
Леле, имаш 30 кг да сваляш? Това наистина е амбициозно. Толкова ли много си качила през бременността?
Иначе - моят съвет е повече движение, под каквато и да е форма, и не диети, а хранителен режим, който да се превърне в начин на живот - повече плодове и зеленчуци, и риба. Аз живея в Оксфорд и обичам да ходя много пеша - обикновено избирам най-далечния магазин - на около 35-40 мин. бързо ходене от нас и ходя до там - за един хляб и нещо друго малко. Ето ти ги 5-6 км на ден и повече от час движение.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 22:49 от nelkata26

# 656
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не са през бременността качени, през нея са 12. Другите са в следствие на други причини. Хранителен режим спазвам, аз и по принцип ям много салати и плодове. С детето съм поне 3 часа навън и ходя през цялото време, надявам се когато е хубаво да сме всеки ден навън. Ще ги сваля Simple Smile

# 657
  • UK
Кокиченца в градината  Laughing значи и тук идва пролетта  Sunglasses

Илейн  Hug много кг, но като стане бебчо на 1 годината и като тръгнееее  hahaha ще правиш с него фитнес, споко  Laughing
Аз с двете качих 12 кг и се чувствах, като слонче  Joy

# 658
  • Cambridge, UK

Цитат
Т.е. посещаваш фитнес и правиш ефективно упражнения в продължение на цели 2 часа и половина?! Това наистина ми се вижда много, особено ако е за всеки ден. Тъй като съм спортувала активно(не за отслабване или удоволствие) повече от 10 години (като по-млада  Laughing), според мен за всеки ден не са необходими повече от час и половина физическо натоварване. Около 30 до 45 мин. Аеробна тренировка( тичане, скачане на въже, гребане на тренажор, кростренажор, велоегрометър, спининг) и още толкова или около 1 час максимум анаеробна(всички упражнения с уредите за стягане на мускулите). Според мен 2 часа и половина наистина са много. А и ако искаш на първо време да отслабнеш значително, не наблягай на анаеробната тренировка, а на аеробната. Първо - сваляне на мазнините и после стягане на мускулите- след като вече е редуцирано количеството мазнини в тялото.

не, тренирам около 1.30 часа
кардио и след това HIIТ с тежести
аз също съм активно спортувала и затова ми трябва особено натоварване, иначе тялото ми влиза в режим на пестене на енергия и може да си стоя гладна със седмици и не свалям и грам

без да се смеете, спя на обед и между ангажиментите
натискам се всеки ден да ходя, защото мъжът ми е вкъщи в момента, иначе започне ли да пътува няма как да ходя Simple Smile

# 659
  • UK
И лястовички даже има тук. И цялата улица, на която живеем е в липи.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт