Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 394
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Bella, за кой месец планирате почивката на Тасос, как ще се придвижите дотам?

# 226
  • UK
Много хубаво, звучи това, за раждането, чак, на мен, ми се прииска. Тук, секциото по желание или по медицински показатели е? Аз, с близначките бях секцио, но си имам и др причина за него, просто незнам, тук дали, биха го приели, един вид newsm78

# 227
  • Leeds, UK
Като се приберем в БГ, оттам до Гърция. Брат ми бяха там миналата година и много им е харесало и искаме да отидем заедно тази година. Сега съм му възложила да намери хубава оферта за Тасос. Те си имат кола, но няма как да се съберем толкова хора, та затова се интересувам от рент - а- кар. Края на юли пътуваме за БГ.

# 228
  • Bristol
И ние така последните две години от България отскачаме до Гърция. Колите под наем лятото са на по-високи цени, а ако кажеш, че искате да излизате извън България, цената също е по-висока  Rolling Eyes Бела, вие от къде планирате да наемете кола?

Кокона, на теория може. Но заради разликата в цената, ако няма добре обоснована причина, защо трябва да е цезарово, отказват.

# 229
 Аз съм проспала новата тема. За много години, много успех през новата година!
 Нелката, леко бременеене. Тук аз лично от раждане съм много доволна. Правят всичко което искаш, стига да не ти вреди. И да ти вреди ще ти обяснят вежливо, как точно ти вреди, няма да ти крещят да го правиш. Има еденични стаи, могат да се платят, но може ако са свободни да те сложат там безплатно. Ако си секцио трябва да си в обща стая, не може сама да си, дори и да си платиш, защото така те наблюдават няколко акушерки. Но  всяка си има собствен кът, който може да си загради с пердета, не сте легло до легло, всеки си има отделна *стаичка*. Гледай One born every minute ще ти помогне много да придобиеш представа. Можеш и във вода да искаш да раждаш, щом не искаш обезболяващи.
  Кокона, ако си има едно секцио е много вероятно да ти направят второ тук, особедно ако имаш причина и настояваш.

# 230
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз бях със секцио, но след 2я ден ме преместиха в самостоятелна стая до края, но можеби защото бебето беше под лампа заради жълтеницата.

# 231
Аз бях със секцио, но след 2я ден ме преместиха в самостоятелна стая до края, но можеби защото бебето беше под лампа заради жълтеницата.
Е то като са минали два дена без проблем са видели, че си ок. Може да има изключения незнам, в нашата болница така беше, защото исках да си платя и да съм сама, но казаха не може, щом съм със секцио, защото ако получа някой гърч или кръвоизлив няма да ме видят скоро. А в общата стая все някои ще ме види. То като ми го казаха, аз вече не исках да съм сама де хаха. А и другите акушерки, които не бяха моите, винаги се отзоваваха като ги виках, ако моята я нямаше.

# 232
  • Bristol
Мис Файн, аз така се наплаших, като тръгнаха да ми четат страничните ефекти от епидуралната, преди да подпиша формата, че желая да ми сложат епидурална. Даже не я оставих акушерка да довърши, категорично отказах  Laughing

# 233
  • Истински се вижда само със сърцето.
Изобщо не ги слушах Simple Smile само чаках да я сложат, за да ми олекне, но след цял ден и една нощ болки и последвал цял ден след епидуралната, като някой наркоман после си натисках копчето за дозичката като ми светне че може  Mr. Green

# 234
Аз попаднах на една акушерка, която беше на някакв стаж в болницата, но била незнам си колко години акушерка, която хофи по домашни раждания. И с нея бяха изключително натурални методите, аз ревях накрая за болкоуспокояващи, но или беше вече късни, или тя не ми даде, незнам. То и моето беше индуцирано раждане защото на 2 пъти ми спираха контракциите. Иначе като цяло си беше ок, изписаха ме на другия ден. Те искаха още след 2-3 часа след раждането да ме изпишат, но аз настоявах да остана. Също имах газ ,но така и не разбрах ка да дишам правилно, така че все едно го нямаше.
Момичета, имам един, може би глупав въпрос, но сега с ММ сме в един спор. Искам да се приберем през март до Бг за 2 седмици и след това сме планирали края на май за още 2-3, зависи дали ще ми дадат отпуска тогава. На него хич не му се прибира и се чуди какво да измисли за да останем тук през март. Сега последното е, че имало много имигранти и човек да го е страх да ходи по улиците. За първи път ще се прибираме с бебето и него го е страх, че е голям град и тн. Тук сме на село и всичко е спокойно. Пълни му се главата колко мнпго чужденци има и колко страшно става. Не сме се прибирали от няколко години и нямаме идея как е. Има ли такива неща или той преувеличава?

# 235
  • Leeds, UK
И ние така последните две години от България отскачаме до Гърция. Колите под наем лятото са на по-високи цени, а ако кажеш, че искате да излизате извън България, цената също е по-висока  Rolling Eyes Бела, вие от къде планирате да наемете кола?

От Пловдив. Все още не съм сигурна дали ще наемем, зависи колко пари е.. Имам и приятели с коли, някой може да ми отстъпи за седмица, но понеже е отпускарски сезон,  не знам...ще видим

# 236
  • Манчестър
Аз попаднах на една акушерка, която беше на някакв стаж в болницата, но била незнам си колко години акушерка, която хофи по домашни раждания. И с нея бяха изключително натурални методите, аз ревях накрая за болкоуспокояващи, но или беше вече късни, или тя не ми даде, незнам. То и моето беше индуцирано раждане защото на 2 пъти ми спираха контракциите. Иначе като цяло си беше ок, изписаха ме на другия ден. Те искаха още след 2-3 часа след раждането да ме изпишат, но аз настоявах да остана. Също имах газ ,но така и не разбрах ка да дишам правилно, така че все едно го нямаше.
Момичета, имам един, може би глупав въпрос, но сега с ММ сме в един спор. Искам да се приберем през март до Бг за 2 седмици и след това сме планирали края на май за още 2-3, зависи дали ще ми дадат отпуска тогава. На него хич не му се прибира и се чуди какво да измисли за да останем тук през март. Сега последното е, че имало много имигранти и човек да го е страх да ходи по улиците. За първи път ще се прибираме с бебето и него го е страх, че е голям град и тн. Тук сме на село и всичко е спокойно. Пълни му се главата колко мнпго чужденци има и колко страшно става. Не сме се прибирали от няколко години и нямаме идея как е. Има ли такива неща или той преувеличава?

Със сигурност се вкарва във филми. Цяла Европа пропътувах лятото и имигранти не видях.

# 237
  • Bristol
В София казват, че района около пазара се е променил много. Аз лично не съм ходила и не знам, ние живеем в покрайнините и нищо не усетих лятото. Ходих само до НДК, езерото Ариана и докторската градинка.

# 238
  • UK
Аз, като скоро дошла от бг, там пък, никакви ги, няма  Crazy
Направо, се 'навих' за 3-тото, така, като ви чета Joy то стига, да се получи, отново, де  Crazy

# 239
Изобщо не ги слушах Simple Smile само чаках да я сложат, за да ми олекне, но след цял ден и една нощ болки и последвал цял ден след епидуралната, като някой наркоман после си натисках копчето за дозичката като ми светне че може  Mr. Green
 И аз изобщо не ги слушах, чаках си дозата с нетърпение хаха. То така или иначе ме срязаха накрая и ми сложиха и спинална, добре, че не се прецаках да се правя на герой цял ден с контракции. Как хубаво си спах и решавах кръстословици...

Иначе за емигранти само в София около Лъвов мост и Пиротска знам, че имало много и в Овча купел май беше. Другаде няма, но то роми си има достатъчно и без тези...Мъжът ти БГ ли е, чак пък толкова да се втриса, странно.

Общи условия

Активация на акаунт