Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 331
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Тук само прехвърчаха някакви снежинки. За сметка на това има поледици. Минаваме през един пешеходен мост и там беше мн хлъзгаво. Даже хората се предупреждаваха едни други да внимават...

# 391
При нас валя снощи кишавица, днес няма и помен дори по тревата. Това тук не е сняг, трябва да му измислят друго име.

# 392
  • Истински се вижда само със сърцето.
 При нас си беше хубав сняг, но вече се топи.

Дежи супер за рибките:)

# 393
  • На село (близо до Лондон)
Няма сняг, само лед Sad. Толкова се радваха вчера децата, как щели снежен човек да правят, но не.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 12:51 от GI

# 394
При нас имаше 2см сняг в 6,30 - разхождах кучето докато водя детето на сутрешен футбол. Вече е 10часа и сняг има само по покривите....
dejie - погледни неонките - сомчетата са на дъното, платите са най-отгоре в аквариума, а неонките заемат средата - ние така сме "терасирали" нашия аквариум. Живеят заедно без проблем, има рибки по всички нива, а и цветовете супер се комбинират.

# 395
  • UK
Ladybird, щом имаш плати, да те попитам, едната мъжка седи много често на дъното, много се крие и често е "поседнала" долу на дъното. В началото като че ли всичко бяха така, явно бяха стресирани и се криеха зад декорациите, растенията в по-ниската част, но сега другите са ок, а тази често си седи долу. Още са младички, не са достигнали пълния си размер доколкото разбирам. Това нормално ли е, защото започнах да си мисля, че вече че нещо е болна.
Иначе ги гледам, че щъкат навсякъде, ако ти не беше казала, аз не бих забелязала, че обитават горната част предимно. Ето аквариума, той е широк, но не много дълбок.
Скрит текст:

# 396
  • Bristol
Неонките са много красиви и нежни. Аз едно време в България имах барбуси. Те са много енергични, трябва им по-дълъг аквариум. Крият се в растенията и периодически изкачат на ято, правят разни обиколка и маневри из аквариума, завъртат се из мехурчета на помпата и пак се приберат в зеленината. Всичко това в синхрон. Имах и бета, тя коренна противоположност беше, спокойна и бавна. Но много скачаше. Имах покривало на аквариума, но веднъж не бях в къщи, майка ми ги нахранила и забравила да сложи покривалото. Бетата беше изкочила извън аквариума и майка ми не я е видяла  Rolling Eyes

# 397
  • На село (близо до Лондон)
При нас имаше 2см сняг в 6,30 - разхождах кучето докато водя детето на сутрешен футбол.

Ladybird значи и ти отглеждаш бъдеща олимпийска надежда, мале и такова нещо ли имало-сутрешен футбол в студа?!

Аз се кахъря с моите тенисто-футболисти, които всяка вечер тренират, но поне е привечер, а не в зори по студа преди училище  Crazy. А и се надявам скоро футбола да отпадне, да не мръзна в събота сутрин. Тенис-а поне е по добре, зимата родителите на закрито.

Замислила съм се отскоро колко е нормален/поносим брой извънкласни занимания на дете? Имам чувството че децата тук между 6 и 16г много правят. Нужно ли е чак толкова, по-добре ли е да ходят на много различни или на 1-2, но в по-голяма дълбочина (всеки ден примерно).

# 398
  • UK
И при нас валеше. Докато закусим и се оправим с децата спря, че и се стопи. А щяхме да правим снежен човек Rolling Eyes

# 399
  • Оптимист по принуда
Мдаа, поваля, сега все едно нищо не е било.

# 400
  • Cambridge, UK
моят ентусиазъм за сняг се стопи тази сутрин като видях как силно духа и вали сняг!
едва закарах голямото на училище

относно въшките синът ми хвана от МОЛ-а в София, така че не е гаранция как и кога ще те налазят
точно се беше родила сестра му и в рамките на 10 дена е ходил 2 пъти в Парадайс Мол, нито градина, нито приятели, нито паркове
времето беше такова че се разхождахме само по витошка и за кратко
а когато отидох да купя препарат против въшки, аптекарката ми каза че продават по средно 5 на ден, държа да отбележа че в нашия квартал има поне 5 аптеки

# 401
  • постоянно
ДжиАй,
 прекалено много занимания имат ако ме питаш мен.
Моят плува  за местния клуб в сряда от 7 ам ( не ме питай как ми се отразява ставането в 5.30-5.45) .Плува и в събота от 13.00
Ръгби - сряда от  19.00-20.30 тренировки ( стуууд , родителите сме се вкоченили  до 20.30 ) , неделя - мачове  10.30-12.30 -иш зависи къде играят ( пак стуууд за родителите )

Крикет - през лятото - два пъти в седмицата - там оплаквания нямам -пия си кафенцето и се наслаждавам на хубавото село.

Отделно свири бас китара в групата на училището и плува в отбора на училището та почти всеки ден сме натоварени като камилчета и двамата с чанти и инструменти .

Аз навремето ходех на кръжок по конструктор и по математика  Simple Smile

# 402
GI, nе знам за по-големите деца, но моята в у2 ѝ се играе изключително много. От септември ходи на плуване с мерак и на бг училище с нежелание. Първия терм оставаше и на 2 клуба в училище, но категорично не искаше да продължава с тях. След като гледах концерта им на танците, убедих се колко е права. Мисля си и търся около нас още нещо/а качествено за по-нататък, но засега остава с плуване и бг училище. Предпочитам да има време да играе и да се занимава с учене у нас.
Но и 6-16г е много широк възрастов диапазон.

Дъщеря ми е ходила в ресепшън с гниди. Embarassed Но гнидите си бяха от училищните въшки. И двете бяхме въшлясали Embarassed. Отне ми няколко дни да успея да я изчистя напълно.

# 403
ох, въшки...
Моите веднъж са имали, но беше точно когато подписвахме брак с баща им. Беше ме страх да не съм лепнала и аз и ме досрамя да отида на фризьор. И се омъжих без специална прическа, а може би и с гниди Mr. Green

# 404
  • Bristol
Докато са малки и има възможност, както и желание от страна на детето, аз съм на мнение да пробват колкото се може повече неща. Вече в гимназията ги гледам, че започват да губят интерес и или спират въобще да ходят по клубове или се спират на 1-2 любими занимания, но по активно продължават с тях. Зависи си от детето.

Общи условия

Активация на акаунт