Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 262
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Cambridge, UK
от град до град и от наем до наем има голяма разлика
в Cambridge примерно не можеш да издържаш 3 членно семейство само с този доход 1000+ на месец ти е само наема
Само където не говорим общо за Англия, а беше написано, че става дума за Манчестър точно. Дори Аве се включи, тя живее и познава района там и за конкретни квартали съвет може да даде.

да, видях, благодаря за разяснението  Peace

# 481
 За Манчестър тези пари са предостатъчни за нормално съществуване, без изхвърляне. За към 700 паунда може да се намери прилична къща в приличен квартал. Ако искате луксозна в пош квартал трябва дасе бръкнете повечко. Цените на храна са като в БГ, другите неща са по евтини. Услугите и забавленията са по-скъпички. Ако не ходите по ресторанти редовно и не си прекарваш времето по салони и фризьори ще ви стигнат. Ние никога не сме имали дори общ доход от 40000 и си живеем прилично смея да кажа. От нищо не сме се лишили, освен екстра почивки.

# 482
  • UK
Според мен са супер тези пари, ние живеем четирима с доста по-малко, ама сме се насвили откъм странични разходи и стискаме докато мине колежа и малката тръгне на училище. Но определено се развиват към по-добре и по-добре нещата, и в на мъжът ми работата и моите - тук в сравнение в Бг растем и се развиваме.
И аз капя кажи речи през ден по една капка в косата tea tree oil  размазвам, много мирише това нещо  Laughing , но да се надяваме, че помага, досега въшки не сме хващали.

# 483
  • York
Аз слагам маслото в шампоана. Мирише повече само, когато косата е все още мокра. После само намирисва съвсем лекичко  Peace

# 484
Има направо детски шампоани с масло от чаено дърво точно за целта.

# 485
  • York
Да има, но точно докато го използвах дъщеря ми въшляса два пъти. А за сега се разминава между капките, въпреки,че в училището има въшки отново.

# 486
Да има, но точно докато го използвах дъщеря ми въшляса два пъти. А за сега се разминава между капките, въпреки,че в училището има въшки отново.
Повече от един вариант са, не си улучила просто. Или пък е в било в период на наистина много въшки в училище.
Аз бях доволна, макар дъщеря ми да не понасяше миризмата.

# 487
Определено има разлика между продукт от чаено дърво и това да добавяш маслото от чаено дърво допълнително към нещо (не само за въшките).

Харесахме си трънки втора ръка. Благодаря за предложенията. Само да го вземем и ще го снабдя с няколко аксесоара.
Остава да намеря чанта и за нас, но до май месец има време.

На детето много му хареса гимнастиката и чака с нетърпение съботата да ходим пак. Вчера ме кара да му пускам клипчета с трениращи деца  hahaha

За заплатите, в нашия район над 20 000 вземат специалисти, а над 25 000 само висш мениджърски състав, специфични инженери и т.н.  Масата народ печели между 14 и 18 000.

Когато единят съпруг печели под облагаемия минимум(11 000), може да се кандидатства за marriage allowance посредством една бланка online. £1100 се прехвърлят към работещия съпруг (но заплатата му да е под 43 000) и той реално не плаща данък за тях, който е на обща стойност £220 за финансовата година.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 14:25 от Pampers

# 488
При условие, че готов продукт с етер. масло ми върши работа, а от друга страна чистите етерични масла са субстанции, изискващи повишено внимание при употреба, няма сила и съфорумка, която да ме убеди сама да си забърквам козметика, особено пък за детето.

# 489
Преди близо 40години, когато и аз бях ученичка си имаше въшки - е никога не съм въшлясвала, но пък брат ми ги прихващаше и от въздуха... Чела съм, че въшките си избират хора с определена температура - дали е така - не знам. Моето дете също не е въшлясвало, макар, че и в Бг, и тук в училище е имало въшки.
Така, че разни препарати, разни хора - на едни действат, а на други-не - трети и без препарати не прихващат...

# 490
  • York
При условие, че готов продукт с етер. масло ми върши работа, а от друга страна чистите етерични масла са субстанции, изискващи повишено внимание при употреба, няма сила и съфорумка, която да ме убеди сама да си забърквам козметика, особено пък за детето.

Никой в нищо не те убеждава. Всеки действа както му е на сърце и при желание споделя тук. Не разбирам защо скачаш като младо петле срещу всеки с различно от твоето мнение  Peace

# 491
  • UK
Като стана въпрос за детски шампоани какви използвате за децата? Аз все още ползвам от бебешките,  но забелязам,  че по-бързо им се сплъстяват някак косите защото вече сме и с дълги коси, а не,  с по косъм-два, като преди  Joy

# 492
  • Cambridge, UK
аз взимам от теско на Лореал, продават ги често на промоция half price баткото е на 8, малкото на 2 и съм доволна

# 493
Сина ми е на 12, ние сме на 40+много - продължаваме да ползваме бебешки шампоани  Mr. Green

# 494
  • UK
Усмивчица, Калинка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт