Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 262
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Ponqkoga, мила,
Има направо детски шампоани с масло от чаено дърво точно за целта.
Да има, но точно докато го използвах дъщеря ми въшляса два пъти. А за сега се разминава между капките, въпреки,че в училището има въшки отново.
ако тук беше написала, че си ползвала шампоан от този тип, но не си доволна, щях да приема, подмина и толкова. Но ти си ГО ползвала /този, същия за който аз говоря ли, писала ли съм марка?/ и не си съгласна. Pampers и тя има опит вече, едва ли малкото ѝ момченце е въшлясвало /не ѝ го пожелавам, разбира се/, не вярвам да е пробвала, но тя така, по принцип, всичко знае.
За мен това е говорене наизуст, а не споделяне на друго мнение и опит. Често има подобни отговори наизуст, вчера например пак. Колкото и да подминавам и да не обръщам внимание, има дни, в които ми писва.

В Теско предлагат козметиката на ХИП. Имат и само шампоан, имат и 2в1 коса и тяло. Харесвам ги още от България. В Буутс има Веледа, има и едни други шампоани с претенции за много натурални в два аромата - лавандула, и лайка.

# 496
Като стана въпрос за детски шампоани какви използвате за децата? Аз все още ползвам от бебешките,  но забелязам,  че по-бързо им се сплъстяват някак косите защото вече сме и с дълги коси, а не,  с по косъм-два, като преди  Joy

Аз все още ползвам такъв, който е шампоан+душ гел, но и му поддържаме косата много къса. Гледам да е на основата на масло от ший и само сменям марките.

А аз въшлясвам постоянно от дете та до днес. Една въшка да има в града, при мен идва. Иначе и за кожни проблеми съм го ползвала въпросното масло и козметика. За това написах "не само за въшки".

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 16:28 от Pampers

# 497
  • UK
Като споменавате въшки та се сетих. В неделята влязохме в един макдоналдс, хем, малко време да отбием,  хем и децата да 'разведрим'. Точно до нас седнаха 5 дами, от тези, със много сложно наплетените коси Mr. Green веднага, се сетих, за темата тук, разисквана напоследък  Joy
Аз от хип не към доволна. На децата супер им дразнеше на очите и се зачервяваха доста. Оттук не съм купувала.
Аз търся къде в градчето ни има клуб по гимнастика.
Моята едната близначка,  цял ден прави шпагати,  никога не съм я карала или по казвала.  Днес сутринта и на челна стойка застана. С баща и смятаме, че има някакви данни. Другата не може, при нея земното притегляне, е явно, доста по-силно  Joy

# 498
  • York
Блу, мила, хич не обичам да говоря наизуст. Ако не зная нещо или не съм сигурна не коментирам. Щото и аз много глупости чета тук и къде ли не, но апострофирам на всичкия, а и на някои потребители пропускам да чета постовете, защото не ме кефят.
Никой не ангажирам с моето мнение нито очаквам всички да мислят като мен.
Свят широк, хора различни, мила!  Peace

# 499
Хехе,сетих се какви въшливи неволи имахме и ние в БГ Mr. GreenИ никакъв шампоан не помагаше,по цял ден я  чистех,косъм по косъм.Шампоан за детето ползваме Бочко,2 вида.Запаси от българско,но вече свършват.
Момичета къде приравнявате дипломите си за висше тук?За мъжът питам.Признават ли се тук и изобщо как става?Къде да прочетем,има ли някъде информация?

# 500
  • UK
ИмашЕ някакъв сайт newsm78
Narik или нещо подобно.  Но мм не е приравнява нищо.  Всичко си му признаха и го наеха, като такъв Wink

# 501
  • Bristol
Аз търся къде в градчето ни има клуб по гимнастика.
Моята едната близначка,  цял ден прави шпагати,  никога не съм я карала или по казвала.  Днес сутринта и на челна стойка застана. С баща и смятаме, че има някакви данни. Другата не може, при нея земното притегляне, е явно, доста по-силно  Joy
Виж в сайта на BG, там по пощенски код ти излизат клубовете в района. Можеш да филтрираш и по тип гимнастика
https://www.british-gymnastics.org/discover/club
Моята се забавлява с този спорт, но къщата взе да става малка за нейните упражнения и само на тренировките вече се разчита  Rolling Eyes

# 502
  • Bristol
Когато единят съпруг печели под облагаемия минимум(11 000), може да се кандидатства за marriage allowance посредством една бланка online. £1100 се прехвърлят към работещия съпруг (но заплатата му да е под 43 000) и той реално не плаща данък за тях, който е на обща стойност £220 за финансовата година.
Аз в детайли не съм го чела и живеех със заблудата, че можеш да допълниш дохода на другия съпруг до 11к. То за 220 годишно, заслужава ли си разправията  Crazy

# 503
  • След завоя в дясно
Не е голяма  философия само една  бланка се попълва. Искат ти Nin и номера на  банковата сметка, в която  ти влизат детските надбавки или помощи  ако се взимат това  е на лицето  с по малки  доходи. На мен ми приспадаха £212, което  си е самолетен  билет с отиване  и връщане Simple Smile

# 504
Не се усещат реално тези пари. Ако не беше една on line бланка, нямаше и да се пробвам. 😂

# 505
  • Leeds, UK
Момичета, гледахте ли интервюто с Тереза Мей? Shocked

# 506
  • UK
Момичета, гледахте ли интервюто с Тереза Мей? Shocked

Не, но тя по принцип, никога не говори конкретно, та незнам, точно и какво е казала и този път newsm78
Благодаря за сайта  bouquet и в нашия забутано град, имало. Йеее!!!

# 507
  • Leeds, UK
Този път конкретно каза, че след 2 години трябва да имаме по 3 000 паунда доход.

# 508
  • UK
Този път конкретно каза, че след 2 години трябва да имаме по 3 000 паунда доход.

Що пък, точно тази цифра, не може ли, по 5 000 Joy

# 509
  • Оптимист по принуда
Аз нищо конкретно не чух от нея. Само, че за да каже какво 'ще се случи с нас', трябва да знае какво ще случи с англичаните, живеещи в EU.

Общи условия

Активация на акаунт