След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 373
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден, дефмерки форева  Hug  Hug  Hug

Диме  Hug, Илде  Hug, Доре  Hug, Дани  Hug Кати  Hug

На кой не му е стигнало кафето  Laughing

Много добра сцена, браво на Сечо  Laughing

- Я и не внутри времени, и не снаружи. В твёрдом, широком, неразрушаемом потоке момента. Во всех отношениях - оцепенел. Как сон, в странных цветах (цвета имеются ввиду) усыпанный. Даже перо, унесённое ветром, не такоё лёгкое, как я. Моя голова - спокойно молущая мельница. Моё нутро, как затерянный путник, ищет смысл своего пребывания. Запах стал для меня, как плющ. Я начал чувствовать мир. Как будто я тону в голубом-голубом огоньке.

Тъкмо най-после щях да похваля Мерич за текста, а се оказа, че е на турски поет  Wink Е, все пак браво, че добре го е подбрала  Wink

И за нетърпеливите - има превод на серията от ДизиМания.

https://vk.com/video-129812063_456239160

# 196
Здравейте  Hug

Коте Hug Доре Hug Илде  Hug Дани Hug Диди  Hug

Дани, Hug Heart Eyes и при мен изчезна магията, но ще продължа да гледам онлайн и ще изтърпя всичко, което ни е подготвила Мерич... Mr. Green

Свалям си всички епизоди с превод, ще си ги изгледам отново след края на Ашка, може пък тогава да видя нещата с други очи, може да видя голямата любов, която сега ми се губи зад страховете на Дефне, кошмарите на Йо. Някак си на фона на тези неща не мога да видя голяма любов. На фона на един атакуващ Памир и един ревнив Йо виждах любов, но не и в тъжното им вглъбение във вътрешната им болка. Една гневна на Йомер Дефне, че я е изоставил, ми беше по-влюбена от тази паникьосана като лелка Дефне, която  бди над Йомер и кошмарите му.
Peace Peace[/b]
Липсваха ми Дефмер в тая серия Sad от миналата насам все едно не са те, и аз вече не усещам магията Confused Идва ми да я  #2gunfire #2gunfireМерич, заради това, че не използва потенциала на такава двойка  ooooh!
И както от вчера повтарям, но пак ще го кажа, страх ме е, че ще ни занимава с тайни и проблеми до края, А във финалната серия ще наблъска каквото остава- дали изобщо даже ще им отреди да се оженят Confused Радвам се, че има такива, на които серията се е харесала и ви завиждам мъничко, защото аз се чувствам, все едно гледам друг сериал Rolling Eyes От миналата серия насам почти няма нещо, което да искам да изгледам повторно  ooooh! ooooh!

# 197
# 198
Мераба  Hug Hug Hug

серията си беше супер  Peace
за мен химия си имаше и до края на сериала ще има  Peace

# 199
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug

Верко  Hug Heart Eyes химия и за мен си
имаше  Peace доказаха го 2-3 гифчета в ТТ  Crazy
Диде  Hug Heart Eyes Сечо го изигра момента баш като за последно  Heart Eyes перфектно  Peace
Дани  Hug Heart Eyes и аз ще си остана на онлайна до края  Naughty
Виви  Hug Heart Eyes въпреки че съм настроена за финал  Whistling все още се вълнувам много  Flutter изтърпявам всичките глупости за едните Елчин и Баръш  Naughty

# 200
  • near Sofia, Bulgaria
Мераба  Hug Hug Hug

Peace Peace Peace
Абсолютно!

Привет и от мен!  Hug Hug Hug
Силна беше серията най-вече откъм реплики, дори и без превод ми хареса казаното от Дефне, от Исо, от Шукрю!  Peace За мен сцените на близост сега не са толкова важни, дори така загатнати са ми добре, важно е душите им да се успокоят, сърцата им да бият в един  ритъм, както каза Дефне!  Crazy
Ще ми бъде празно в петък вечер без Дефмери, но ще си гледам епизоди и клипчета за n-ти път, защото си имат особено място в сърцето ми!  Heart Eyes

# 201
Доре, Коте, Вери, Гале,  Hug наслаждавайте се, момичета, хубаво е, че можете! Хубаво е, че вашата приказка не е свършила! Моята е в застой в момента. Има още епизоди, Мерич може и да започне да пише моята история, но сега това не е моята история. А може и да е нещо в режисирането, знам ли, някак изкуствени са ми Дефмерските моменти!
 Hug Hug Hug

# 202
Мераба  Hug Hug Hug

Верко  Hug Heart Eyes химия и за мен си
имаше  Peace доказаха го 2-3 гифчета в ТТ  Crazy
Диде  Hug Heart Eyes Сечо го изигра момента баш като за последно  Heart Eyes перфектно  Peace
Дани  Hug Heart Eyes и аз ще си остана на онлайна до края  Naughty
Виви  Hug Heart Eyes въпреки че съм настроена за финал  Whistling все още се вълнувам много  Flutter изтърпявам всичките глупости за едните Елчин и Баръш  Naughty
Диме  Hug и не само в гифчетата  hahaha там са на друг човек  hahaha

но в серията любов си имаше,химия също,но вече самия Йо не копнее за нея както преди,сега вече си е до него,има я и копнежа по нея вече е семейна любов...дори да не са женени,те сега са си като семейство вече

# 203
  • в подножието на планината

Диде, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes Гале, Hug Heart Eyes

На мен само Корай ми беше забавен... Joy Joy Joy

# 204
Привет сладурчета  Hug Hug  Hug

Не беше лош епизода от това което гледах....

Данни  Hug е написала всичко което и аз мисля и може би един ден ще изгледам епизодите от 56 насам с превод, но сега дори и онлайн не могат да ме задържат, а като гледам рейтинга е доста показателен за интереса на комшиите  Tired

# 205

Диде, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes Гале, Hug Heart Eyes

как виеше кат вълк на месечина  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и Синоша как му вика - дай да я видя  hahaha hahaha hahaha и как я прасна в бюрото и му я даде  Joy Joy Joy

# 206
  • Perla

Резултатите от присъствието на Ашка в соц. мрежи съвсем не са за подценяване. Не че ще имат влияние върху решението за финал, но показват, че за феновете на сериала той все още е важен Peace

Абсолютно съм съгласна с написаното от Верка, от Димето и от Галето. От  поста на Галето си извадих тоя цитат, защото може би така разбирам и аз случващото се на този етап. Peace

За мен сцените на близост сега не са толкова важни, дори така загатнати са ми добре, важно е душите им да се успокоят, сърцата им да бият в един  ритъм, както каза Дефне!  Crazy

Всички виждаме, че сцените на дефмерите не са така горещи, както ни се иска; че изглеждат накъсани и нелогични. но сутринта си зададох въпроса кога точно тяхната връзка е била спокойна, подредена, логична и сигурна. Никога досега! От проблем на проблем, от мъка на по- голяма мъка.И поведението им на фона на сегашната ситуация е съвсем адекватно. Какво да направи Йомер за своята любима, освен да я дари с цялата си нежност. От това има нужда тя най- много. И той го прави по най- нежния начин, като ветрец погалва лицето или косите ѝ, прегръща я като най- скъпото си съкровище и тя чувства, че е всичко за него. Друг е въпросът защо Мерич им го причинява, че и на нас, при положение че има 4-5 серии до финала. Но аз и сутринта писах- жената има вкус към драмата, а може би не само тя- тр. зрители също, като гледам кои сериали са с най- висок рейтинг- такива, каквито аз не бих погледнала и за 10 минути.

# 207
Мераба  Hug Hug Hug

Верко  Hug  smile3521 smile3521

Виви  Hug, Гале  Hug

До сега в сериала по-често се случваше Йомер да е по в центъра на събитията, повече да се занимаваме с неговите чувства и преживявания, затова може би на някои им се струва, че химията липсва. От няколко серии Дефне е водещата, при нея се случват нещата, тя образно казано, "издърпва" Йомер и може би затова тия моменти на нежност и близост се губят като усещане. Но за мен химията продължава да си я има, особено в погледите и точно в тия мимолетни жестове.
Хубава серия, наситена, дори Нера не ме издразни  Tired

# 208
Верче Hug Гале Hug Ди Hug

Ами, просто сме различни хора с различни възприятия, затова виждаме нещата различно  Peace Rolling Eyes Иначе аз знам, че химията между Елбар я има, само чака Мерич да напише подходящите сцени, за да се покаже  Mr. Green Praynig
Аз се надявам Мера да вкара малко живец в отношенията между Дефмер във следващите серии Praynig Praynig Praynig Но каквото и да ни поднесе, аз ще продължавам да ги гледам и да се ядосвам на Мерич  Laughing Mr. Green

# 209
  • Perla
Скрит текст:

как виеше кат вълк на месечина  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и Синоша как му вика - дай да я видя  hahaha hahaha hahaha и как я прасна в бюрото и му я даде  Joy Joy Joy
Като видях Корай с китарката и го чух да пее, направо прихнах! Много смешен беше. А със Салих са къде- къде по- забавен тандем, отколкото с Нера. там се изчерпаха тотално.

Общи условия

Активация на акаунт