След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 385
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • Още у мъглата ...
- То есть, настолько ясно?
- Да.
- Ладно, а то, что он бросил тебя. То, что ты надела свадебное платье и на завтрашний день опять вернулась в свой родной дом. Как с этим быть?
- То, что ты еле, как выжила, твои страдания. То, что мы кормили тебя своими руками. То, что ты стала, как птенчик...
- Я тоже ничего не забыла. Ни страданий, ни боли. Но, все, что я прожила, сунула в карман и продолжила путь. Как я поняла, от всего наши отношения еще лучше. То есть, все это ради того, чтобы мы прожили до этого дня.
- Дефне, ты знаешь, что плохо выглядишь, не так ли? Как будто ты потеряла голову. Ты не говоришь разумно.
- Ты была прекрасна, вылечилась, вернулась к жизни. В один день стала и сказала, что вернешься к работе. Спасибо, г-ну Синану, он устроил тебя в прекрасное место. Ты стала ходить на работу.
- Потом стала директором.
- После Омер приехал. То есть, оказвается вернулся. Снова стала Дефне, которая не сидит за ужином, убегает и смотрит, как сумасшедшая.
- Вернее, вернулась к жизни.
- Ты улетела от жизни. Ты не понимаешь, мы беспокоимся за тебя. Хорошо, я знаю Омера. Хороший человек. Но он, отныне, не хорошо влияет на тебя.
- Дефне, дочка, любить это хорошо. Но настолько что ли? Ты душу отдашь за его одну волосинку? Хорошо, если Омер хороший, то хороший. Но я знаю свою дочь. Я не нашла тебя на улице. Ты была очень маленькой, говорили не выживет она. Я взяла тебя, кормила, вырастила тебя отдавая душу. А сейчас скажем что ли: «Бери нашу дочку, делай с ней, что хочешь. Хочешь обижай, хочешь подели на кусочки. То есть делай, что хочешь.»
- А если снова бросит тебя?
- Возможно. Может бросить.
- Ты не расстроишься тогда? Снова не будешь страдать?
- Не знаю, может быть. Может даже не смогу встать. Если Омер сейчас уйдет, земля уйдет из под моих ног. Это правда. Но есть я. Не смотря ни на что. Несмотря, чтобы не было пережито, я хочу прожить это. Настолько.
- То есть, ты сейчас говоришь, что не оставишь его, если даже он обидит тебя, если даже он бросит тебя, не так ли?
- Да.
- Дефне, любовь ослепила тебе глаза. Разве так можно? В каком ты состоянии с того времени, как он вернулся? Как прекрасно ты жила, как роза.
- Я была, как трава (сорняк). Что я делала, бабушка? Пришла вечером, поужинала, поспала, а утром встала и уходила на работу. Разве я жила? Я до того, как Омер приехал, не дышала, я даже не жила. Как только Омер приехал...
- Ты потеряла голову.
- Нет, брат. Я начала жить. По-моему, эта и есть жизнь. Если даже буду уничтожена, я хочу прожить это. Иногда, один момент может стоить всей жизни, иногда вся жизнь не сможет компенсировать только тот один момент. Я сейчас внутри этого момента.
- Посмотрите на нее, что она говорит?
- Ладно, что будет? Вы поженитесь?
- Не заню.
- Как это не знаю? Он хоть на что-то дает тебе обещание?
- Я не хочу брать никаких обещаний.
- Нет, она точно с ума сошла. Зная, летит вниз по скале.
- Ладно, скажем это так, что лечу вниз по скале. Но эта моя жизнь, мой выбор. Чтобы ни было, чтобы ни было прожито, я хочу эту жизнь. Либо примите меня так с Омером, либо я уйду. Как вы знаете...

Лека нощ на лягащите и от мен! отивам да си догледам Анне

Страхотна Дефне  Heart Eyes И пълни егоисти другите Whistling

Лека, Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 181

Ахааа, ти я измиташ фино и без следи Wink Laughing, а не с патронТи да останат гилзи hahaha hahaha hahaha
Е аз замитам след теб  Flutter като мафията, за да няма следи  Sunglasses

# 182
- То есть, настолько ясно?
- Да.
- Ладно, а то, что он бросил тебя. То, что ты надела свадебное платье и на завтрашний день опять вернулась в свой родной дом. Как с этим быть?
- То, что ты еле, как выжила, твои страдания. То, что мы кормили тебя своими руками. То, что ты стала, как птенчик...
- Я тоже ничего не забыла. Ни страданий, ни боли. Но, все, что я прожила, сунула в карман и продолжила путь. Как я поняла, от всего наши отношения еще лучше. То есть, все это ради того, чтобы мы прожили до этого дня.
- Дефне, ты знаешь, что плохо выглядишь, не так ли? Как будто ты потеряла голову. Ты не говоришь разумно.
- Ты была прекрасна, вылечилась, вернулась к жизни. В один день стала и сказала, что вернешься к работе. Спасибо, г-ну Синану, он устроил тебя в прекрасное место. Ты стала ходить на работу.
- Потом стала директором.
- После Омер приехал. То есть, оказвается вернулся. Снова стала Дефне, которая не сидит за ужином, убегает и смотрит, как сумасшедшая.
- Вернее, вернулась к жизни.
- Ты улетела от жизни. Ты не понимаешь, мы беспокоимся за тебя. Хорошо, я знаю Омера. Хороший человек. Но он, отныне, не хорошо влияет на тебя.
- Дефне, дочка, любить это хорошо. Но настолько что ли? Ты душу отдашь за его одну волосинку? Хорошо, если Омер хороший, то хороший. Но я знаю свою дочь. Я не нашла тебя на улице. Ты была очень маленькой, говорили не выживет она. Я взяла тебя, кормила, вырастила тебя отдавая душу. А сейчас скажем что ли: «Бери нашу дочку, делай с ней, что хочешь. Хочешь обижай, хочешь подели на кусочки. То есть делай, что хочешь.»
- А если снова бросит тебя?
- Возможно. Может бросить.
- Ты не расстроишься тогда? Снова не будешь страдать?
- Не знаю, может быть. Может даже не смогу встать. Если Омер сейчас уйдет, земля уйдет из под моих ног. Это правда. Но есть я. Не смотря ни на что. Несмотря, чтобы не было пережито, я хочу прожить это. Настолько.
- То есть, ты сейчас говоришь, что не оставишь его, если даже он обидит тебя, если даже он бросит тебя, не так ли?
- Да.
- Дефне, любовь ослепила тебе глаза. Разве так можно? В каком ты состоянии с того времени, как он вернулся? Как прекрасно ты жила, как роза.
- Я была, как трава (сорняк). Что я делала, бабушка? Пришла вечером, поужинала, поспала, а утром встала и уходила на работу. Разве я жила? Я до того, как Омер приехал, не дышала, я даже не жила. Как только Омер приехал...
- Ты потеряла голову.
- Нет, брат. Я начала жить. По-моему, эта и есть жизнь. Если даже буду уничтожена, я хочу прожить это. Иногда, один момент может стоить всей жизни, иногда вся жизнь не сможет компенсировать только тот один момент. Я сейчас внутри этого момента.
- Посмотрите на нее, что она говорит?
- Ладно, что будет? Вы поженитесь?
- Не заню.
- Как это не знаю? Он хоть на что-то дает тебе обещание?
- Я не хочу брать никаких обещаний.
- Нет, она точно с ума сошла. Зная, летит вниз по скале.
- Ладно, скажем это так, что лечу вниз по скале. Но эта моя жизнь, мой выбор. Чтобы ни было, чтобы ни было прожито, я хочу эту жизнь. Либо примите меня так с Омером, либо я уйду. Как вы знаете...

Лека нощ на лягащите и от мен! отивам да си догледам Анне

Страхотна Дефне  Heart Eyes И пълни егоисти другите Whistling

Лека, Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Значи можела Мера, кога иска, да пише и смислени неща  Mr. Green

Лека и от мен  Hug

# 183
Скрит текст:
Доре, Биби, благодаря,  дилемата ми си остава, и вие го чувате по различен начин, като рускините  ooooh!

Ди, и на мен ми се иска да е "да отиде", просто не ми се ще да ги виждм разделени, но Дафа сама в леглото и тел.номер на масата ме навеждат на мисълта, че пак ще е сама  ooooh!

Трябва да изгледам серията с превод и тогава ще коментирам. Има много сцени, които трябва да се разберат и осмислят. Но на първо гледане на мен ми хареса. Отново много добра Елчин, и в тази серия "издърпа" Баръш  Simple Smile За Сечкин вече казах - който си може, си може  Laughing Предполагам, че рейтинга ще е по-нисък и от предишния, но такива са нагласите.

Лека нощ на лягащите  Hug
мдааа,аз затова написах ,че вероятно номера на който се обажда Дафа е на Йо в Италия
И вдига бамбината, която е разбрала, че Йо се е завърнал и го е посетила, а докато той ѝ прави кафе, за да поговорят, му звъни тел. и бамбината вика: "buongiorno signorina! Joy
точнУ   Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 184
  • Още у мъглата ...
Лека, Диде Hug Heart Eyes Heart Eyes

Лека и от мен Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 185
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро поспалани  Hug Hug Hug
Ставайте бе стига спахте  Mr. Green аз с безпокойство чакам рейтинга  Whistling не че вече има някакво значение  Crossing Arms

# 186
Добро утро поспалани  Hug Hug Hug
Ставайте бе стига спахте  Mr. Green аз с безпокойство чакам рейтинга  Whistling не че вече има някакво значение  Crossing Arms

# 187
  • На юг от тук
Добро утро!

На  Ирка  bouquet bouquet bouquet за новата тема.

Диме ей ти рейтинг.

http://www.ranini.tv/reyting

тотал-4.11

# 188
  • Perla
Добро утро и хубав ден!
 Диме  Hug Кати  Hug

Рейтингът може да няма значение, но за мене ей това има значение  Heart Eyes Колкото и да са оскъдни дефмерските моменти, продължават да бъдат все така красиви! За мене

https://twitter.com/ElcinBarisKA/status/809897846854090752

Във всеки случай рейтингът е по- добър, макар и с малко, от миналата седмица, а в групите си е направо много добър.

И още малко статистика.

# 189
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Котелина, Hug Heart Eyes Кате, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

От както видях рейтинга миналата седмица, тази ме е страх да погледна, но щом казвате, че е добре... Laughing

Стана ми много мъчно за Памирко снощи, героят му не беше дразнещ пък и не виждам с какво пречеше на Дефмерите. На мен ми харесваше, внасяше някаква свежест... Rolling Eyes

# 190
Добро утро и от мен! Hug

Не беше лоша серията, просто другия път няма да гледам онлайн, за да си спестя Нера, чието присъствие успява да ме изнерви достатъчно, че да ми развали цялото настроение от серията. Хубави мъжки моменти, Корай ме разсмя тази серия, сцените със семейството на Дефне ми харесват, защото отразяват съществуваща действителност - очакванията на семейството и желанието на човек сам да реши съдбата си. Дефмерската линия ми е с много снижен градус, прекалено минорни са ми техните сцени, дори падането на якетата е начин да се справят с проблемите си, а не въодушевяваща любов! Много ми харесват Седа и Синан и тяхната  сюжетна линия. Исо от 13 серии само въздиша по омъжена жена, с която са разменили има, няма десет думи. Слаба ми е вече тази линия. И накрая Памир, разбира се, който ще ми липсва, ама много ще ми липсва. Харесваше ми да го гледам дори как седи на стола и тъгува! Но съм готова за финал, защото за мен я няма онази магия, която ме караше да чакам фрагманите с нетърпение, в петък да отлагам всички ангажименти, да се събуждам и с удоволствие да преглеждам моменти от серията!

Хубав ден, мили момичета! Hug

# 191
Кати  Hug Heart Eyes ми той по-добър бе  Crazy пък аз със свито сърце тръпнех  Laughing
Доре  Hug Heart Eyes Дефмерските моменти със загатните нежни докосвания ще си останат любими за мен  Peace. Ако в бъдеще няма Елбар, то само мога да им се радвам искрено на професионализма  Crazy Peace
Илде  Hug Heart Eyes

# 192
  • в подножието на планината

Дани, Hug Heart Eyes и при мен изчезна магията, но ще продължа да гледам онлайн и ще изтърпя всичко, което ни е подготвила Мерич... Mr. Green

# 193
  • Perla

Дани, Hug Heart Eyes и при мен изчезна магията, но ще продължа да гледам онлайн и ще изтърпя всичко, което ни е подготвила Мерич... Mr. Green

Илде  Hug Дани  Hug

Аз още снощи писах, че серията си е хубава, просто не е това, което ни караше да седим залепени пред мониторите. Истината- поне за мене е, че Мерич подмени сериала, който започнахме да гледаме преди година и половина. Но това е от много отдавна- не е от вчера, нито от миналата седмица, а мноого, много отдавна. Може би там някъде около 23 серия още. И цял минал сезон тръпнехме заради тайната на Дефне и какво ще се случи, след като Йомер научи, а сега тръпнем заради тайната на Йомер и какво ще се случи, когато Дефне разбере. И накрая, който успее да дочака, може да има 1-2 серии, в които да видим отново радостни и щастливо влюбени дефмери. За жалост и моите надежди за дефмерче започват да се изпаряват малко по малко. Мерич си има вкус към драмата и както и да върти тая романтична комедия, все я докарва до драма. Но аз още не съм готова, пък и не знам дали ще съм готова скоро, да се разделя с дефмерите/ елбари. Дори едното докосване на косите на Елчин ми създава трепетно вълнение. такава съм.

# 194

Hug  Cry Илденце, ти си ми другарче по съдба!

Свалям си всички епизоди с превод, ще си ги изгледам отново след края на Ашка, може пък тогава да видя нещата с други очи, може да видя голямата любов, която сега ми се губи зад страховете на Дефне, кошмарите на Йо. Някак си на фона на тези неща не мога да видя голяма любов. На фона на един атакуващ Памир и един ревнив Йо виждах любов, но не и в тъжното им вглъбение във вътрешната им болка. Една гневна на Йомер Дефне, че я е изоставил, ми беше по-влюбена от тази паникьосана като лелка Дефне, която  бди над Йомер и кошмарите му.

Общи условия

Активация на акаунт