След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зад кадър

# 31
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

ми достойно си го изпратиха Сечо  smile3501 smile3501 smile3501 ма с Боре големи прегръдки  Crazy Crazy
очаквах че ще е той нали му почват снимките на новия проект  Peace дизи ли е филм ли не знам  newsm78 newsm78

# 32
Тия дали верно ще отидат в Рим, та там Дафа да научи за похожденията му  ooooh! Mr. Green Joy

А Исо е при Дафа, Нихан да не и го е дала за отглеждане

# 33
Ще ходят в Рим ама май Дефа намери италиански номер  Mr. Green

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде бамбината се задава  hahaha hahaha hahaha

# 35
  • near Sofia, Bulgaria
Айдааа! Кой щеше да бяга от клишето...  Whistling Mr. Green

# 36
  • под най-голямото листо на тиквата
За да не съм досадна
Скрит текст:
направих си труда всеки ден от седмицата да видя каква е гледаемоста на канала на Стар в ютуб в 22 часа, и така:
Понеделник - 182
Вторник - 2362
Сряда - 2862
Четвъртък - 6134
Петък - 13 125

# 37
  • Още у мъглата ...
Ирка  Heart Eyes bouquet

Обаче епизода ми навява сбогуване с феновете  Confused Сцени от миналото, тръгващи си герои, затворени врати, дръпнати завеси... Само надписа "son" остана...  Rolling Eyes
Точно и аз с такова усещане останах  Tired

Охххх, и аз за първи път (независимо от тъпите писаници в последните две седмици, които не ме вкараха в някакво чувство, освен в яд), усетих повей на към край и ми стана чоглаво Tired Rolling Eyes

Макар че, ако си помислим, сцени от миналото е имало винаги, тръгващи си актьори също, затворени врати също, ... ех май само завеси не е имало Laughing
Но вероятно, защото ни натъпкаха главите с този край и така го почувствахме сега Tired

# 38
  • Още у мъглата ...
Айййй, Ирчоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes тенкю за новото покривче  newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

# 39
Тц Тц  ooooh! ooooh! ooooh!
Къв е тоя фраг и пуснали весела музика, ще кажеш нещо хубаво се случва  ooooh! ooooh!
И сега вместо да гледаме щастливи Дефмери пак ли ще ни зашлевят, а остават 5-6 епизода  Sick #2gunfire #Cussing out

# 40
аха,ще чакаме да видим коя бамбина ще отговори на Дафа по телефона  Mr. Green

# 41
Ами че аз вече ще се радвам на бамбината. По ще ми е интересна от обидените в махалата и сънуващия кошмари Йомер. Дефне поне ще има реална причина да се ядосва. Twisted Evil

# 42
Това вече е върха на всичко, Йо чак и тел. номер да си запази, ах, Меро, Меро  #2gunfire #2gunfire #2gunfire с какви неща ще ни занимаваш, май ще се молим да свърши, а не да ни развали сериалчето ooooh! ooooh!

# 43
И за кво хвърлиха телефоните във водата, като си взели нови  Tired

# 44
  • Perla

Пишат в ТТ, че това бил номер на Ватикана  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт