След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 466
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Айде бамбината се задава  hahaha hahaha hahaha
аха,ще чакаме да видим коя бамбина ще отговори на Дафа по телефона  Mr. Green
Ами че аз вече ще се радвам на бамбината. По ще ми е интересна от обидените в махалата и сънуващия кошмари Йомер. Дефне поне ще има реална причина да се ядосва. Twisted Evil
И тогава по-голяма вероятност за ябълкови пайове  Mr. Green hahaha hahaha

# 46
И за кво хвърлиха телефоните във водата, като си взели нови  Tired

Заради рекламата  Mr. Green Mr. Green

# 47
Скрит текст:
Айде бамбината се задава  hahaha hahaha hahaha
аха,ще чакаме да видим коя бамбина ще отговори на Дафа по телефона  Mr. Green
Ами че аз вече ще се радвам на бамбината. По ще ми е интересна от обидените в махалата и сънуващия кошмари Йомер. Дефне поне ще има реална причина да се ядосва. Twisted Evil
И тогава по-голяма вероятност за ябълкови пайове  Mr. Green hahaha hahaha
По логиката на Мерич, няма да слизат от ябълковото дърво! Twisted Evil

# 48
Нищо не разбрах, Йомер да не е заминал сам  newsm78 Какво беше това писмо до на нощното шкафче до главата и и тя сама в леглото  Tired

Упс, то било телефон  Embarassed Трябва си намеря очилата  Joy  Joy  Joy

# 49
Дефмер в тая серия дали имаха и 20 минути  ooooh!, то и серията беше с прилична продължителност от 1 и 55 минути   Mr. Green

# 50
Нищо не разбрах, Йомер да не е заминал сам  newsm78 Какво беше това писмо до на нощното шкафче до главата и и тя сама в леглото  Tired

Диде, това е телефона й  hahaha hahaha

# 51

Телефона и

# 52
  • Varna
И аз да се запиша, че къде сте избягали вече! Мерси за темата! bouquet

# 53
И тоя скрил ключа за вилата при саксията, като Онур  ooooh! Tired Баси клишето  Mr. Green

# 54

Упс, то било телефон  Embarassed Трябва си намеря очилата  Joy  Joy  Joy
а тъй слагай ги  Joy Joy Joy

# 55
Както каза едно от момичетата в Туитър преди малко, след като коментираха фрага "Аз да се връщам в депресията си, на вас приятна вечер!" Та и аз така. Да се връщам в депресията си, в която ме хвърли Мерич, на вас лека нощ! Hug

# 56
  • По света и в нас.
Както каза едно от момичетата в Туитър преди малко, след като коментираха фрага "Аз да се връщам в депресията си, на вас приятна вечер!" Та и аз така. Да се връщам в депресията си, в която ме хвърли Мерич, на вас лека нощ! Hug
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 57
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Чак па в депресия да влизам  Mr. Green Joy Joy Joy

# 58
# 59
  • Още у мъглата ...
Ееее, телефонният номер няма да е на синьорина или най-вече на някоя врътната сеньорина  hahaha hahaha hahaha
Той Йомко не е чак толкова тъп Joy Joy Joy
Има предположение в туити, че това е номера на семейството на човека, с който е станала катастрофата/инцидента и евентуално, когото не е успял да откара, до където е трябвало да откара Peace
Чак за гаджета и почистване после на пейзажа, за да има хубав край дизито, няма време  Mr. Green Ако наистина свършва скоро Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт