След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 442
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Някой да се обади на телефона и да разбере кой е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Те туитаджийки вече са се обаждали и имало автоматично говорене от другата страна  Joy Joy Joy Joy
Сигурно на италиански, че такъв номер не съществува  Joy Joy Joy

А, вие искате и истински да е номера  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 92

Някой да се обади на телефона и да разбере кой е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Те туитаджийки вече са се обаждали и имало автоматично говорене от другата страна  Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  те сериозно ли са си мислели,че ще е истински номерА  hahaha hahaha hahaha

# 93

Shocked hahaha Joy

# 94
# 95
  • near Sofia, Bulgaria
И сега като се обади Дефо и се окаже номера на някоя психиатрия в Рим  Sunglasses

# 96
И сега като се обади Дефо и се окаже номера на някоя психиатрия в Рим  Sunglasses
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 97
  • Още у мъглата ...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  те сериозно ли са си мислели,че ще е истински номерА  hahaha hahaha hahaha

Де да знам  hahaha hahaha hahaha Най-малко от любопитство, може би  Joy Joy Joy Joy Joy

# 98
Нихан  е оставила Исоджум на леля му, тя сигурно затова е отишла при нея, аз ако бях нямаше да я погледна повече това нагло същество  #Cussing out
ПОне ще погледаме още малко Йо и бебето заедно, че не се знае дали Мера ще ни даде дефмерче  ooooh! А пък бебоша така си харесва Борко, забелязах на предната серия, че на никой не се усмихваше така щедро, както на него  Heart Eyes Crazy

# 99

Ще ни го даде на нас, че повече ни трябва, съвсем дефмерясахме  hahaha  hahaha  hahaha

# 100
  • Perla
https://twitter.com/rafaljakob/status/809875405775732736

И на Елка ѝ се получават естествено движенията, ама се усети и тя, та си дръпна ръката  Heart Eyes

ДИ, благодаря за фрага!  Hug

# 101

Ще ни го даде на нас, че повече ни трябва, съвсем дефмерясахме  hahaha  hahaha  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 102
  • Още у мъглата ...
Друго, което си мисля за този пуст номер в комбинация с кошмарите му, е че може да е направил катастрофа тогава с колата и човекът, когото е возил да е останал инвалид и всъщност това да е неговия номер newsm78 Или пък да е загинал, а това наистина да е номерът на семейството и той да го подпомага финансово, а пък Йо да има угризения и затова да казва, че ако Дефне разбере, ще се отдръпне от него Tired Но пък точно сега Дефне, според мен, ще постъпи точно обратното на него, когато научи тайната й, и ще остане до него Peace

# 103
  • Още у мъглата ...
https://twitter.com/rafaljakob/status/809875405775732736

И на Елка ѝ се получават естествено движенията, ама се усети и тя, та си дръпна ръката  Heart Eyes

ДИ, благодаря за фрага!  Hug

Аха, аха, и аз го забелязах още следобед Wink Grinning Heart Eyes

# 104
Друго, което си мисля за този пуст номер в комбинация с кошмарите му, е че може да е направил катастрофа тогава с колата и човекът, когото е возил да е останал инвалид и всъщност това да е неговия номер newsm78 Или пък да е загинал, а това наистина да е номерът на семейството и той да го подпомага финансово, а пък Йо да има угризения и затова да казва, че ако Дефне разбере, ще се отдръпне от него Tired Но пък точно сега Дефне, според мен, ще постъпи точно обратното на него, когато научи тайната й, и ще остане до него Peace
Peace

Общи условия

Активация на акаунт